HockeyArena Slovenska Hra

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
digestor1986
Novice
Novice

Príspevok od používateľa digestor1986 »

Rempo: vyhravat potrebuje kazdy,hehe :D
marco.h
Novice
Novice

Webgame vs. Hockeyarena

Príspevok od používateľa marco.h »

a co tak urobit anketu?co je podla vas lepsie?HA alebo WG?mozme dat od dnes dva dni na hlasovanie a uvidime.moj hlas ma HA ale webgame som este neskusal
Error
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Error »

joooc napísal:No, ono to netrva trochu, ale trochu dost dlho :D

Ja som vcera zase dostal na prdel :cry: ale napriek tomu to bola sranda. Preco ? Spoznal som vdaka HA dalsieho cloveka, posedeli sme styria na pive (tych zvysnych dvoch som uz poznal) a potom sme sa rozisli s tym, ze sa spojime cez Skype do konferencie a budeme pozerat vsetky styri zapasy v priamom prenose a navzajom si ich komentovat. Bola to fuckt sranda :lol: a ta prehra ma nakoniec ani az tak nemrzela ...
Da sa zabavit. O dva tyzdne mame celeslovenske stretnutie na chate v Tajove. Citim v kostiach, ze to bude dost dobre :wink: ... Zase spoznam dalsich ludi, zase sa partia rozrastie, je to proste uzasne.
to komentovanie cez skype je dobry napad, ked vypadnem z pohara tak s tvojim dovolenim sa rad pridam... :D
Rempo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rempo »

no ja som hral viac manažérov a HA je zatial najlepšia čo sa týka všetkého od zostavy a budovanie štadionu až po formácie a veci s nimi spojené

jediná vec čo mi nejde do hlavy je Juniorka....

a bol by som rád keby sa dali zvloiť Kapitáni a asistenti
to by podla mna bolo fajnééé
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

marco.h napísal:a co tak urobit anketu?co je podla vas lepsie?HA alebo WG?mozme dat od dnes dva dni na hlasovanie a uvidime.moj hlas ma HA ale webgame som este neskusal
chces hlasovat proti niecomu co si neskusal?? lol ...ale vacsinou novacikovia vo wg vravia "to je hlupost, je to strasne zlozite" ...ale pekne na tom je ze ten kto chce byt v tabulke hore, ten to musi vediet hrat a mat za sebou uz nieco odtahane ...nie ako v HA, "sak sa mi postasti vyhram" ...alebo "ked to budem hrat este tri sezony, budem mat super rozostavany stadion a teda budem vyssie, lebo mam lepsi trening a pod" ...vo wg su tiez niekto re veci zalozene na nahode, ale hlavne ide o skusenosti
Dalsia vec co sa mi na hockeyarene nepaci je ze tam sa vlastne nic neda robit preto aby som vyhral ...ta taktika mi prida max 10% ...mozem dat aj 30 bodov do utoku v prvej tretine a v tretej nastrielam viac striel ...zeby som platil odmeny za vyhrany zapas?? no to by som musel byt financne v pluse a to sami stane tak raz-dva krat za sezonu ked niekoho predam ...potom je strasne vela veci ktore by som tam pridal (ale to by tvorcovia hockeyareny museli mat aspon trosku fantazie) ..a vsetko co sa tam deje aby malo svoje opdstatnenie a dalo sa tomu zabranit, alebo parve zvysit ...napr taka forma - mam brankara ktory je naozaj dobry ale ma formu stale na 40 obcas vyskoci o par bodikov vyssie ...nemohli by tam pridat napr nejake motivacne moznosti na ukor nieco ineho ..ja neviem asi penazi a mnozstvo takychto malickosti koli ktorym by sa tam oplatilo chodit ....heh ten help co tam maju :shock: precitam za 3 min a viem vsetko co ako spravit aby som postupoval hore ...skuste pochopit wg za 3 min

A dalsia vec, ze wg konci po tych 5 tyzdnoch a mozem ist odznova ..to je pravda, ale skore sa zapise do historickeho rebricka a su alincie alebo aj hraci, ked ich meno niekto vyslovi, tak pre nich nieco zmanenaju ...nie preto ze to hraju dlho a su hore (ako v ha) ...ale preto ze to naozaj vedia hrat vedia ako utocit, kedy je ten spravny cas na revoluciu, ktore technologie vyrabat, ktore jednotky sa za ich vladu najviac oplatia ...ako si vycvicit generalov, ktorych potrebujem atd atd ...potom ako utcit a ako prejst cez niekoho kto ma dvakrat taku armadu ako ja ...o tom to je ...hodiny sediet na fore a pytat sa napoved alebo pozerat si ako utocia ti najlepsi ....no uz som toho napisal dost - ak to chceteskusit staci sa regnut :wink:

ADD: nj ja tu pisem o tom akoupravit formu a ono v tej HA niesu ani kapitani a asistenti :shock: :lol:

ADD: toto bol asi moj nadlhsi prispevok (omg uz nebudem pit :oops: ..aspon nie predtym ako pojdem na hojka :D )
wiktor01
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa wiktor01 »

HA je urcite lepsia :!: :!: :!:
Rempo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Aj podľa mňa je HA lepšia a hlavne sa dá veľmi lachko pochopiť...

a je to Funny
noldor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa noldor »

ja som za HA
marco.h
Novice
Novice

neviem aj keby som mozno vedel hrat webgame tak by som dal skor hlas HA pretoze hokej mam proste velmi rad a HA je prave o nom.
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

aj tak porovnavame kona s vozom :D
noldor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa noldor »

ok. ale s5 k HA. vyhrali ste niekto nejaku trofej ?
viď: Rempo
Rempo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

trofej?

to je pre mňa to najviac...

pre mna je hlavné mať čo najviac trofeíí
Error
Light Star
Light Star

2 marco.h: na sobotu som ti poslal vyzvu tak ju zober :D sheep
joooc
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa joooc »

MBD : jj, to s tymi oblubencami v time poznam. Dneska som ponukol zmluvu mojmu multifunkcnemu pracovnikovi Lukaskovi Smetanovi na dalsich 210 dni a zda sa, ze ochotne prijme :D
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

som sa teraz regol a nemam sajnu ako sa to hra vyzvite ma niekto nick mama moham3dsvk
Rempo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

už som ti tam poslal poštu a ak budeš niečo chcieť kludne sa ozvy a ja ti s radosťou pomôžem poprípade mi napíš na icq
Error
Light Star
Light Star

2 marco.h: heh, skoro si vyhral, mna tesi ze dala gol moja cerstva posila hrabovsky, a v brane bol 18 rocny neskuseny junior, ktory zachytal celkom slusne. konecne sa pretrhla moja neuspesna seria... :)
marco.h
Novice
Novice

error:som tu dlho nebol ale prijal som to ani som nevedel ze si to bol ty :D ale teraz to uz viem..
Error
Light Star
Light Star

marco.h napísal:error:som tu dlho nebol ale prijal som to ani som nevedel ze si to bol ty :D ale teraz to uz viem..
no vidis treba castejsie sem chodit :D
Rempo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

...

no ja mám dilemu s mojím juniorom...

má 98kv atributy iš 40

19obrana
14 strela
4 rýchlosť