Mam sa jej ozvat?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

odpor14 napísal:r4wMUnt34q_ak mas blbu naladu tak sorry ale asi nebude mat kred lebo na tu sms iba odzvonila :?
Nemusis sa ospravedlnovat za moju blbu naladu :).. Tak asi nema kredit.. Ked sa ti chce cakat, tak cakaj, inac volaj ;)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

5-ula napísal:aj mne to napadlo ale keby velmi chcela odpisat tak si najdi s kade odpise.
ale on písal,že sa stretávaju... to by pak asi nezožrala, že mal jej čislo náhodou v mobile.. :lol:
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

Te-wei napísal:to je to, preto chcem aby si jej zavolal a budeš hneď vedieť na čom si a nebudeš trpnuť pri mobile, nehovoriac o tom, že budeš v dosť neprijemnej situáci ak jej napíšeš ona sa ti neozve a pak sa stretnete... ak by si sa jej potom neprihovoril, tak by si vizeral ako zbabelec, musel by si sa... a tym padom by bola sms k ničomu, prihovoriť sa jej môžeš tak či tak... takže jej zavolaj. Bideš hneď vedieť na čom si... sms sú pre zbabelcou, buď hrdý chlap s hrdím vystupovaním... a sebavedomím, akožč vieš čo chceš a ideš si za tým... to sa holkám páči, to mi ver...
pekne si to povedal a mozno to aj spravim ale zasa ahoj tu je Baciikk bla bla isla by si somnou dnes von ? ona:a naco?cchem sa stebou o niecom porozpravat? :D :lol: LOL sak by som koktal jak slakkk :D
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

riadna diskusia sa rozprudila o tom... :smt023 :aasmile29:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Baciiik napísal:pekne si to povedal a mozno to aj spravim ale zasa ahoj tu je Baciikk bla bla isla by si somnou dnes von ? ona:a naco?cchem sa stebou o niecom porozpravat? :D :lol: LOL sak by som koktal jak slakkk :D
chlape veď si písal, že sa spolu vidavate a hádzete po sebe pohlady, tak jej to povedz... ze sa stretávate občas, že ty si ten a ten a že si si zohnal jej čislo , lebo si ju chcel niekam pozvať,len že ti bolo blbe ju osloviť, keď bola s kamarátmi. ale rozhodne nepíš sms... to je hlúposť, tiež by sa mohla chvastať spolužiačkám a ukazovať jej tvoje sms... jeden nikdy nevie.. a predsa... stále je to len žena!
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Te-wei napísal:chlape veď si písal, že sa spolu vidavate a hádzete po sebe pohlady, tak jej to povedz... ze sa stretávate občas, že ty si ten a ten a že si si zohnal jej čislo , lebo si ju chcel niekam pozvať,len že ti bolo blbe ju osloviť, keď bola s kamarátmi. ale rozhodne nepíš sms... to je hlúposť, tiež by sa mohla chvastať spolužiačkám a ukazovať jej tvoje sms... jeden nikdy nevie.. a predsa... stále je to len žena!
Ti si jaki recnik chlape ale pekne to hovoris :) ja teraz neviim omg :lol: mam to esce dnes skusit?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

5-ula napísal:riadna diskusia sa rozprudila o tom... :smt023 :aasmile29:
Jo zbalenie tej holky bude týmová práca.... :lol:
r4wMUnt34q
Star
Star

Baciiik napísal:Ti si jaki recnik chlape ale pekne to hovoris :) ja teraz neviim omg :lol: mam to esce dnes skusit?
No nebolo by od veci, keby sa toto vyriesi v priamom prenose :D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Baciiik napísal:Ti si jaki recnik chlape ale pekne to hovoris :) ja teraz neviim omg :lol: mam to esce dnes skusit?
1980... Skús, veď o nič nejde... Čo ti spraví najhoršie, povie, že nie ďakujem, alebo že je veľmi zaneprázdnená, to tie potvory lubia...
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Te-wei napísal:1980... Skús, veď o nič nejde... Čo ti spraví najhoršie, povie, že nie ďakujem, alebo že je veľmi zaneprázdnená, to tie potvory lubia...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja sa esce dnes rozhodnem do 19:00 ale neco dndes spravim :D drzte palce :lol:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Baciiik napísal::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja sa esce dnes rozhodnem do 19:00 ale neco dndes spravim :D drzte palce :lol:
Pak daj vedieť ako si dopadol, som fakt zvedavý...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Dnes by som to uz neskusal. Nakolko su dusicky mohla by byt dakde mimo. Nechaj si to na istotku. Teraz su prazdniny. Jeden den ta nespasi :wink:
Baciiik
Medium Star
Medium Star

jin153 napísal:Dnes by som to uz neskusal. Nakolko su dusicky mohla by byt dakde mimo. Nechaj si to na istotku. Teraz su prazdniny. Jeden den ta nespasi :wink:
tez pravda mohla ist niekam z fotrovcami svata pravda chlape :) tak na piatok vecer :)
r4wMUnt34q
Star
Star

Baciiik napísal:tez pravda mohla ist niekam z fotrovcami svata pravda chlape :) tak na piatok vecer :)
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.. Boze jin ! Si nam skazil action.. Moze byt uz po dusickach, niekde kde sa jej bude v pohode volat.. Vyskusaj to este dnes Baciiik.. Neospravedlnuj svoju neodvahu dusickami.. Boze mooj.. Spravam sa ako decko.. To sa stava :oops:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Baciiik napísal:tez pravda mohla ist niekam z fotrovcami svata pravda chlape :) tak na piatok vecer :)
A myslíš, že piatok večer bude doma?.. Zavolaj jej dnes a je to? je sviatok a to akože nemôže telefonovať?
ForEverHiDe
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Mam sa jej ozvat?

Príspevok od používateľa ForEverHiDe »

Baciiik napísal:caute potrebujem prosim od vas radu...
Z jednu babu sa zdravime uz dlhsu dobu a tak na seba pozerame viete ako myslim :) .Ale je mi to troska take trpane ju oslovit len tak na ulici a jej telefone cislo mam myslite ze to je v phode jej napisa sms a dohodnut sa snou cy bi isla somno von a tak.?Thx za radu
No ja som mal podobnu skusenost, len najhorsie na tom bolo, ze som to z mojej strany neopatoval, pritom som to citil. Teraz to lutujem,baba bola hotova modelka,ale to bolo davno, bol som dost hanblivy.
Tymto ti chcem povedat,ze nepremrhaj prilezitost.. ak sa jej nevies, ako ozvat, tak zacni to slovami "pocuvaj, my sa pozname, ze sa uz zdravime...bla bla bla" Potom to uz pojde s tebou
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Re: Mam sa jej ozvat?

ForEverHiDe napísal:No ja som mal podobnu skusenost, len najhorsie na tom bolo, ze som to z mojej strany neopatoval, pritom som to citil. Teraz to lutujem,baba bola hotova modelka,ale to bolo davno, bol som dost hanblivy.
Tymto ti chcem povedat,ze nepremrhaj prilezitost.. ak sa jej nevies, ako ozvat, tak zacni to slovami "pocuvaj, my sa pozname, ze sa uz zdravime...bla bla bla" Potom to uz pojde s tebou
veru ze sa pozname :lol: :lol: viem jak si to myslel :wink: mam v pejn idem von a idem to skusit zavolam jej alebo napisem ked budem vonku caute zatim bud WIN alebo LOSE :lol: cafte zatal
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

to r4wMUnt34q: sorry :oops:
Ja som ho iba upozornil na mozne riziko :) Ale nakolko isiel von tak by to mohol skusit... Normalne ze napinave je to tu :D
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

ja by som skusil asi skor normalne oslovenie (zoci voci) ale ak si myslis ze ked jej najskor napises sms, ze to bude lepsie tak prosim. ale mal by si zobrat do uvahy, ze sa ta moze zacat ypytovat odkial mas jej cislo, moze to zobrat ako formu obtazovania (zeny su nevyspytatelne)
Napísať odpoveď