Nemusis sa ospravedlnovat za moju blbu naladuodpor14 napísal:r4wMUnt34q_ak mas blbu naladu tak sorry ale asi nebude mat kred lebo na tu sms iba odzvonila
Mam sa jej ozvat?
-
r4wMUnt34q
Star
pekne si to povedal a mozno to aj spravim ale zasa ahoj tu je Baciikk bla bla isla by si somnou dnes von ? ona:a naco?cchem sa stebou o niecom porozpravat?Te-wei napísal:to je to, preto chcem aby si jej zavolal a budeš hneď vedieť na čom si a nebudeš trpnuť pri mobile, nehovoriac o tom, že budeš v dosť neprijemnej situáci ak jej napíšeš ona sa ti neozve a pak sa stretnete... ak by si sa jej potom neprihovoril, tak by si vizeral ako zbabelec, musel by si sa... a tym padom by bola sms k ničomu, prihovoriť sa jej môžeš tak či tak... takže jej zavolaj. Bideš hneď vedieť na čom si... sms sú pre zbabelcou, buď hrdý chlap s hrdím vystupovaním... a sebavedomím, akožč vieš čo chceš a ideš si za tým... to sa holkám páči, to mi ver...
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
chlape veď si písal, že sa spolu vidavate a hádzete po sebe pohlady, tak jej to povedz... ze sa stretávate občas, že ty si ten a ten a že si si zohnal jej čislo , lebo si ju chcel niekam pozvať,len že ti bolo blbe ju osloviť, keď bola s kamarátmi. ale rozhodne nepíš sms... to je hlúposť, tiež by sa mohla chvastať spolužiačkám a ukazovať jej tvoje sms... jeden nikdy nevie.. a predsa... stále je to len žena!Baciiik napísal:pekne si to povedal a mozno to aj spravim ale zasa ahoj tu je Baciikk bla bla isla by si somnou dnes von ? ona:a naco?cchem sa stebou o niecom porozpravat?![]()
LOL sak by som koktal jak slakkk
Ti si jaki recnik chlape ale pekne to hovorisTe-wei napísal:chlape veď si písal, že sa spolu vidavate a hádzete po sebe pohlady, tak jej to povedz... ze sa stretávate občas, že ty si ten a ten a že si si zohnal jej čislo , lebo si ju chcel niekam pozvať,len že ti bolo blbe ju osloviť, keď bola s kamarátmi. ale rozhodne nepíš sms... to je hlúposť, tiež by sa mohla chvastať spolužiačkám a ukazovať jej tvoje sms... jeden nikdy nevie.. a predsa... stále je to len žena!
-
r4wMUnt34q
Star
-
r4wMUnt34q
Star
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.. Boze jin ! Si nam skazil action.. Moze byt uz po dusickach, niekde kde sa jej bude v pohode volat.. Vyskusaj to este dnes Baciiik.. Neospravedlnuj svoju neodvahu dusickami.. Boze mooj.. Spravam sa ako decko.. To sa stavaBaciiik napísal:tez pravda mohla ist niekam z fotrovcami svata pravda chlapetak na piatok vecer
-
ForEverHiDe
Zablokovaný
Re: Mam sa jej ozvat?
No ja som mal podobnu skusenost, len najhorsie na tom bolo, ze som to z mojej strany neopatoval, pritom som to citil. Teraz to lutujem,baba bola hotova modelka,ale to bolo davno, bol som dost hanblivy.Baciiik napísal:caute potrebujem prosim od vas radu...
Z jednu babu sa zdravime uz dlhsu dobu a tak na seba pozerame viete ako myslim.Ale je mi to troska take trpane ju oslovit len tak na ulici a jej telefone cislo mam myslite ze to je v phode jej napisa sms a dohodnut sa snou cy bi isla somno von a tak.?Thx za radu
Tymto ti chcem povedat,ze nepremrhaj prilezitost.. ak sa jej nevies, ako ozvat, tak zacni to slovami "pocuvaj, my sa pozname, ze sa uz zdravime...bla bla bla" Potom to uz pojde s tebou
Re: Mam sa jej ozvat?
veru ze sa poznameForEverHiDe napísal:No ja som mal podobnu skusenost, len najhorsie na tom bolo, ze som to z mojej strany neopatoval, pritom som to citil. Teraz to lutujem,baba bola hotova modelka,ale to bolo davno, bol som dost hanblivy.
Tymto ti chcem povedat,ze nepremrhaj prilezitost.. ak sa jej nevies, ako ozvat, tak zacni to slovami "pocuvaj, my sa pozname, ze sa uz zdravime...bla bla bla" Potom to uz pojde s tebou
-
last_knight
Light Professional