aj ja mam RX8 a uz som toho degesa zeleneho presiel.... ale hra mi pada a hocikedy mi to nesavne a dost ma to stve... inak celkom v pohode, ten Scout co prisiel hned po tom tukovi je riadny typek.. a dajte si v hl. menu to Challenges... si dajte sa mi zda 3 od spodu, no 350 si to je*at po dialnici, dobra odreagovacka...
hmm dnes som to presiel ale tiez sklamanie.
a hlavna vec je ta ze je to strasne lahke neni tam vobec poriadny super. posledneho bossa som v canyon drifte v jeho prvej jazde passol na 70% trate a tak to bolo vo vacsine pripadoch proste slabota, drifty ako pre deti to ide uplne same...
B3rET napísal:aj ja mam RX8 a uz som toho degesa zeleneho presiel.... ale hra mi pada a hocikedy mi to nesavne a dost ma to stve... inak celkom v pohode, ten Scout co prisiel hned po tom tukovi je riadny typek.. a dajte si v hl. menu to Challenges... si dajte sa mi zda 3 od spodu, no 350 si to je*at po dialnici, dobra odreagovacka...
->slavo<- napísal:ja sa vam necudujem ,ked to hrate z automatickou prevodovkou
a poriadny super som ja B) mozme dat cez net a uvidime ci si taky dobry.
akoze manualna prevodvoka ma tuto arkadu stazit ci co? Pusti si GTR 2 v simulation mode a snaz sa dojst do ciela a potom porovnaj ok? NFS nikdy nemalo s realitou nic spolocne, nevycitam, iba konstatujem - mne to tak vyhovuje.
t0m4s3 napísal:akoze manualna prevodvoka ma tuto arkadu stazit ci co? Pusti si GTR 2 v simulation mode a snaz sa dojst do ciela a potom porovnaj ok? NFS nikdy nemalo s realitou nic spolocne, nevycitam, iba konstatujem - mne to tak vyhovuje.
no mna to tak nebavy napr man bavy radit rychlsoti a tak a zdasami ze to ide aj lepsie ked to hras z manuallnou .
GTR skusim oplati sa to hrat na klavesnici?
->slavo<- napísal:no mna to tak nebavy napr man bavy radit rychlsoti a tak a zdasami ze to ide aj lepsie ked to hras z manuallnou .
J asom skusal, ale preslo ma to po 2 kolach..Ovela lepsie sa mi jazdilo na mojom starom volante .
K teme..Carbon, nemozem povedat ze je to uplny shit, ale cakal som ovela,ovela viac .
->slavo<- napísal:no mna to tak nebavy napr man bavy radit rychlsoti a tak a zdasami ze to ide aj lepsie ked to hras z manuallnou .
GTR na klavesnici je imho nehratelny, resp. oproti volantu je to nieco neporovnatelne. Na klavesnici totiz tazko "urobis" stvrt, pol, tristvrte plynu a este tazsie prejdes plynulo zakrutu. Ale skusit mozes. Navyse je tam moznost ovladat to mysou (osobne skusenosti nemam)
hra je podla mna super len co ma naozaj najviac sere tak ta hudba ta ma sklamala v underoground 1,2 a MW super tuto hnus.
neviete niekdo jak si dam do track listu svoje pesnicky dakuujem.
Baciiik napísal:hra je podla mna super len co ma naozaj najviac sere tak ta hudba ta ma sklamala v underoground 1,2 a MW super tuto hnus.
neviete niekdo jak si dam do track listu svoje pesnicky dakuujem.
Skolacik napísal:a keby k tym mp3 co su k hre pridal svoje neslo by mu to? (Ja sam newem, len sa pytam)
urcite nie.. jedine ze by mal konvertovac z mp3 na ten format ktory pouziva EA.... priamo na Carbon.. ale o tom pochybujem sak nech si da hudbu Prec a nech si pusti WinAmp alebo nejaky audio prehravac so svojimi skladbami a ma po probleme