Report post

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
profik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Report post

Príspevok od používateľa profik »

niviem ci to aj vy tak vydite ale podla mna je to zbytocne,dnes som a viackrat nieco oznamil a nikto nic,ziadny mod nezamkol temu :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tvoje oznamenia boli na WinXP cdkey - vybavene, LimeWire - tiez vybavene, Babicka vo vtipoch - vybavene a tusim este daky offtopic. Vsetko bolo spravene ako malo byt, prispevky zmazane, upravene, presunute... Kde je podla teba problem?
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Report post

Príspevok od používateľa canopus »

profik napísal:niviem ci to aj vy tak vydite ale podla mna je to zbytocne,dnes som a viackrat nieco oznamil a nikto nic,ziadny mod nezamkol temu :?
si riadne precitaj rules :!: :!: :!:
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

Chlapec si myslí že hneď ako klikne na "oznámenie" hojko sa dosere.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Riesenie oznameni byva individualna zalezitost, co sa jednemu zda pravidla-porusujuce, druhy to moze posudit ako beznu zalezitost. No v kazdom pripade treba respektovat rozhodnutie vedenia fora, je tu predsa tim skusenych administratorov a moderatorov, ktori uz nieco maju za sebou. Cize uzivatel tym, ze klikne na oznamenie, urobi z jeho stanoviska maximum, ostatne uz treba nechat na povolanych.
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Mam jeden dotaz.. Ked najdem nejaky dvojpost, alebo nieco na reportnutie, tak to reportnem.. Nemenovany mod mi minule vravel, ze neco stare veci reportujem, ze je s tym vela roboty.. Tak aka je teda pravda ? Mozem reportovat, ked nieco najdem, alebo stare dvojposty (a tak...) nie ?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Samozrejme, reportovat mozes co uznas za vhodne. Je to viac menaj na uvazeni kazdeho usera. Avsak zvas, ci sa oplati reportovat nieco v neakej teme z pred 3/4 roka.
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

kinjeril napísal:Samozrejme, reportovat mozes co uznas za vhodne. Je to viac menaj na uvazeni kazdeho usera. Avsak zvas, ci sa oplati reportovat nieco v neakej teme z pred 3/4 roka.
No ja ked vidim nieco na reportnutie, tak to reportnem.. Podla mna sa to oplati.. Ci ide aj o to, aby sa dotycny z toho poucil a ked to po 3/4 roku reportnem, tak sa z toho nepouci ? :)
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

hmm skus si opovedat sam :) ked je to tema v ktorej sa pol roka nikto nevyjadril, je to niekde v polovici 23 stranovej diskusie..... uzivatel sa to ani nedozvie.
reportovanie ma realny vyznam pri aktualnych prispevkoch a temach.
Napísať odpoveď