Slota odišiel v priamom prenose

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

popularita vlady vraj stupa.. :)

joejoe&mastermind , asi ste sa narodili do zlej krajiny :P
@ndrejko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa @ndrejko »

mastermind napísal:a co sa tyka toho ucitela s pivom. mal by prist o pracu. Ak si myslis ze je nejaky ucitel pod vlyvom alkoholu preco to nenahlasis riaditelovi?
ja si to nemyslim u nas tie ž učtelia aj majstri na skole pili niektori vyše niektori menej ale nikdy sa tam neožrali ako prasce a boli schopny si splinť svoju povinnosť niečo naučiť nas a musim povedať že s timi to učitelmi sme vychaczali najlepšie nie preto že pili ale boli uplne v pohode a spravny ludia mali naš rešpekt. nie ako porfaci ktori si o seby myslia že nik na nich nema a iba nas tam doje..vaju a nič nenaučia. viem v praci by sa nemalo piť a zvlašt v škole nie. ale zoberme si to takto neni lepšieho spôsobu ako upevniť vstah medzi triedou a profesorom pri dobrom pive :P nevidim dovod nahlasovať to riaditelke ked si da jedno pivo. a ked trieda pozve na pivo pojku proakov zo skoli hned je najlepšia. asi je to mimo temy ale reagujem na mastermidov postoj

aby som nebol ot jednu vec vlada splnila!!! benzin išiel cenou dole o više 6 sk za liter :D ako ako motorista som rad lebo ušetrim više 600sk za mesiac
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

mastermind napísal:to r3sp3ct: chapem ze pred 8 rokmi si nosil zrejme este plienky takze si nemozes pamatat co miki vtedy sluboval. Preto ta len vyvediem z omylu ze v 1998 sluboval druhe svajciarsko vladimir meciar. HZDS malo po celom slovensku vylepene bilboardy s idilickou krajinou a s utopistickymi napismi.
Dalsia vec, doteraz som naozaj neveril, ze tejto novej vlade niekto na tie "solidarne" ciny skoci. To su take veci, ktore maju zalepit oci a zapchat usta tym najjednoduchsim ludom. Tato vlada pre mna ostane stelesnenim tuzby po moci, kym nezacne plnit tie velkohube sluby ktore mala. Nechapem ako mohla len 3 mesiace po volbach zabudnut na to, ze chce zrusit take nesolidarne reformy z dielne byvalej vlady.
Ja len suhlasim s tym, co si napisal a dufam, ze niektorym ludom tvoj prispevok otvori oci.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Co sa tak zacat vyjadrovat k predmetu temy?!
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: slota

Príspevok od používateľa Vesper »

vendo napísal:aha toto si povedal ako keby tam bol Jano uz nadaval ak sa nemylim nepovedal tam ani jednu nadavku ty xenofobny paranoidny alkoholik
ty nieco ani nemusis vidiet ty si to spravis podla svojho obrazu vlastne ty si dotvaras veci ktore ti nevyhovuju a sustavne ich podavas svojim stylom ktory vyhovuje iba tebe ako keby si bol kral tohoto sveta fakt si zaujimavy clovek p4ra :shock:
btw myslim si ze za to ze mas o 2-3 roky viac ako vacsina tohoto fora sa tu nehraj na toho co vsetko vie a kazdeho moze poucovat :roll:
PS: ak by ta zaujimalo preco som ta nazval alkoholikom tak je to preto preco aj ty Slotu ---- kazdy z vas sa par krat v zivote ozral on mozno viac lebo ma asi o 30rokov viac :roll: :roll: nehraj sa na to ze ty si svaty :wink:
zato ty a tebe podobni na tomto fore budete cez mrtvoly obhajovat alkoholika ktory nie je schopny seriozne diskutovat iba kvoli tomu ze mate extremne(hlupo)nacionalisticke (alebo az nacisticke) nazory ako on... potom sa mozme cudovat ze sa vobec chlap dostal dovlady ked je takychto ludi na slovensku viac :roll:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: slota

Príspevok od používateľa vendo »

Vesper napísal: obhajovat alkoholika
hm ked toto slovo tak radi pouzivate tak mi daj jeden dokaz ze je Slota alkoholik no pod ty frajer teraz sa ukaz :roll: a nepis tu prosimta ze bol v telke ozraty raz za zivot ci 2krat? aj to su mu stale s kamerou v zadku len aby ho pristihli v krcme a pod....
Vesper napísal:mate extremne(hlupo)nacionalisticke (alebo az nacisticke) nazory ako on...
no tak davaj napis mi jeden EXTREMNY(hlupy) nacionalisticky nazor a prosimta skus aj ten nacisticky ano? nech tu zo seba nerobis blbca ktory ma vela slov a ziadne dokazy :roll:
velmi rad si precitam nieco o Slotovom alkoholizme/nacizme ak to niecim podlozis lebo trepat somariny vie kazdy ci nie?
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Obhajovanie 1. slovenskeho statu, ktory podporoval fasizmus. Obhajovat Tisa, ktory bol ako je dokazane vojnovy zlocinec a kolaborant.

Zabery z JOJky, kde bol evidentne ozraty a urazal madarov.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Joe-Joe napísal:Obhajovanie 1. slovenskeho statu, ktory podporoval fasizmus. Obhajovat Tisa, ktory bol ako je dokazane vojnovy zlocinec a kolaborant.

Zabery z JOJky, kde bol evidentne ozraty a urazal madarov.
LOL si pozri tému Tiso a Slovensky fasisticky stat :roll: je to dokázané kým ?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Dejepisom pre zakladne skoly :lol:
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Historiou. Bol v podruci Hitlera ? BOL!
Xantyp
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Xantyp »

Joe-Joe napísal:Zabery z JOJky, kde bol evidentne ozraty a urazal madarov.
ked uz tak vendo sa pytal na ine dokazy ako to co bol na JOJke a co spominal tanky. nedokazem pochopit urcite individua(a tym nemyslim len teba ale aj politikov) co stale omielaju to iste dookola "je to ozran a fasista". zato ze bol 2x ci 3x ozraty to neznamena ze je alkoholik; a o fasizme tu ani hovorit nejdem lebo to tu bolo x krat spominane ze nie je fasista. nikdy nemal ziadne fasisticke nazory alebo vyroky tak do prdele to uz pochopte ze nie je fasista. on je maximalne tak extremista aj to je diskutabilne lebo uz viac krat povedal ze nema nic proti madarom ako narodu, ale ze nedokaze zniest madarsky sovinizmus a proti nemu bude aj bojovat.
Joe-Joe napísal:Historiou. Bol v podruci Hitlera ? BOL!
a mal na vyber? NEMAL!
(tym ho nechcem obhajovat v tych dobach som ja nezil tak nemozem sudit a tipujem ze ani ty).
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Joe-Joe napísal:Historiou. Bol v podruci Hitlera ? BOL!
Židia prosili sami o to, aby neopúšťal úrad prezidenta, už aj to niečo dokazuje, ale nebudem tu písať o dr. Jozefovi Tisovi, lebo niekomu sa páči politika prezidenta Beneša, ktorý utiekol do VB, lebo sa bál, a tie reči, že sa tam staral o ľud je mi to vieš kde... Tiso tu ostal a o náš ľud sa staral, opýtaj sa starších ľudí čo si myslia o Tisovi. Slota je podobný prípad, on sa o nás stará ver alebo nie.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

r3sp3ct napísal:Slota je podobný prípad, on sa o nás stará ver alebo nie.
a ako prosim ta? vari si zilincan ze mozes povedat ze pre teba (tvoje mesto) nieco spravil? Slota nema/nemal ziadnu statnicku funkciu a teda nemoze sam nic spravit, moze len kecat a to je rozdiel
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

sundevil napísal:a ako prosim ta? vari si zilincan ze mozes povedat ze pre teba (tvoje mesto) nieco spravil? Slota nema/nemal ziadnu statnicku funkciu a teda nemoze sam nic spravit, moze len kecat a to je rozdiel
... ale to kecanie mu vacsina ludi hlta :wink: :?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

r3sp3ct napísal:Slota je podobný prípad, on sa o nás stará ver alebo nie.
LOL tak toto bol pekny frk
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pikiliki »

lol, ved bez Slotu a Maďarov by tu bola nuda :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

r3sp3ct napísal:Židia prosili sami o to, aby neopúšťal úrad prezidenta, už aj to niečo dokazuje, ale nebudem tu písať o dr. Jozefovi Tisovi, lebo niekomu sa páči politika prezidenta Beneša, ktorý utiekol do VB, lebo sa bál, a tie reči, že sa tam staral o ľud je mi to vieš kde... Tiso tu ostal a o náš ľud sa staral, opýtaj sa starších ľudí čo si myslia o Tisovi. Slota je podobný prípad, on sa o nás stará ver alebo nie.
este dobre, ze nemas volebne pravo.. snad po osemnastke dostanes rozum.. 8)
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa umk4s »

miki24686 napísal:este dobre, ze nemas volebne pravo.. snad po osemnastke dostanes rozum.. 8)
Ja som pisal seminarnu pracu o Tisovi a to ze ho prosili zidovsky predstavitelia aby neopustil urad je pravda. Skus si o tom nieco precitat, ale nie v Brave. Prosili ho aby neopustil urad lebo Tiso bol proti radikalnemu odvliekaniu zidov do koncentracnych taborv, napr.Slota je iny pripad ako Tiso. Su si podobni mozno nasim ponimanim toho, ze obaja chcu Slovensky stat a skreslenou podobou Tisu, ktora je nam predkladana mediami. Tak ako aj De Facto tak aj ostatne minkotvorne relacie su spodinou a maju miesto v tych najspodnejsich schodoch kultury. Nemalo by to vobec existovat, ale co uz. A to ze Slota odisiel je jeho vec, jeho riesenie veci, kazdy mame svoje. A on je tymto svojim jedinecny, mne sa tiez nelubilo, ale vyjadril s tym svoj postoj. Utekat pred problemami nic nevyriesi. :idea:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ja mam Tisa, Slotu, Hitlera a podobnych v .... :) to mam akoze odpadnut z toho, ze si pisal seminarku? napis si kludne seminarku aj o premnozeni kobyliek v roku 1976-nezaujima ma to..btw. v mojom prispevku som reagoval na r3sp3cta-a na tu krasnu vetu" Slota sa o nas stara " tak neviem co sem pleties Tisa a chochotiny.. chces sa pochvalit, ze chodis na VS? sprav to inym sposobom :lol:
btw2. to si to bravo musel citat, ked vies, ze to tam nenajdem, vsak? :wink:
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa umk4s »

OT: Nie,to ze som pisal seminarku bolo na to aby som ti ukazal ze to nemam z Brava tak ako ty tie tvoje 'podlozene' mudrosti. Som ti to tam aj vysvetlil, a ak chces tak ta aj odkazem na knihu, alebo na Archiv...vsetko pre vzdelanost! Aby si nabuduce vedel o com pises :) Lebo je to minus aj pre nas ked nevedia ostatny reagovat preto som ti chcel napomoct. A poradim aj nabuduce.....je len smutne ze mas historiu v pa a pdkazujes na nu :(
Napísať odpoveď