DSL od T-COM
to som si hovoril aj ja ked som mal shit net ze chcem hociaky iny, len aby isiel aj ked pomaly, no teraz viem ze som si hovoril hlupost
ked platis treba platit za poriadny + ked su take nehorazne ceny ako u SK dslka.. ale ono den/tyzden/mesiac ide naprt, napr mne isie asi tyzden zle, inak mi chodi stale 1800kbit, platim za 1,5, tak ze som spokojny..
tak ale ja budem blati 650Sk, a za 1024/256... Táto moja mikrovlna sťahuje napr 300kB/s ale len od 22:00 do 7:00 potom nejde, zasa naobed sa rozbehne, a od 15:00 az do 22:00 nič. A mam otrasnu latenciu a upload. Latencia v CS nejde pod 60ms a upload ide 6-7kb/s. A dalšia vec polovica mesta kde byvam ma IP ako ja. Takže z rapidu je nemožné ťahať. Takže v mojom pripade je určite lepšie prejsť na DSL.pe3x napísal:to som si hovoril aj ja ked som mal shit net ze chcem hociaky iny, len aby isiel aj ked pomaly, no teraz viem ze som si hovoril hlupostked platis treba platit za poriadny + ked su take nehorazne ceny ako u SK dslka.. ale ono den/tyzden/mesiac ide naprt, napr mne isie asi tyzden zle, inak mi chodi stale 1800kbit, platim za 1,5, tak ze som spokojny..
Kód: Vybrať všetko
Priemerná doba odozvy : 95 ms
Minimálna doba odozvy : 47 ms
Maximálna doba odozvy : 438 ms Kód: Vybrať všetko
Výsledky merania rýchlosti:
Rýchlosť odosielania dát (upload) : 5,4 kB/s ( 43 kbps )Kód: Vybrať všetko
Výsledky merania rýchlosti
Rýchlosť prijímania dát (download) : 16,9 kB/s ( 135 kbps ) -
Juraj Meliško
Amateur
EHM
Hm.Keď sme už pri tých rýchlostiach,tak mám malý problém:segra na jej PC sťahovala tak zhruba 115kB/s.Ja preto,že som ťahal 26m kábel,o dosť menej(32kB/s).Keď som však moj PC pripojil namiesot jej PC na net do jej izby,ide my to stále rovnako rýchlo
-32kB/s Vie my teda povedať v čom je prob a ako to zmeniť?potrebujem totiž niečo stiahnuť a to súrne (má to skoro 1 GB).Moja rýchlosť: 512kB/s download,ale upload neviem.Myslím,že 128kB/s.Pomóc,plz
existuje DSL od T-Comu ktorý má neobmedzené dáta a čas, ale rýchlosť je len 512kbbs ? lebo otec sa dnes bol pýtať čo v T-Come a tam mu povedali že bude len 512kbbs... Tak som hľadal www.t-com.sk a nič také v DSL ponuke nemajú... Tak je taký net ?
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Jasne ten statom dotovany Student Maxi...ten mam ja a je 512 kb/s.Lord_3D napísal:existuje DSL od T-Comu ktorý má neobmedzené dáta a čas, ale rýchlosť je len 512kbbs ? lebo otec sa dnes bol pýtať čo v T-Come a tam mu povedali že bude len 512kbbs... Tak som hľadal www.t-com.sk a nič také v DSL ponuke nemajú... Tak je taký net ?
-
kukiak
Addict
Upload ? no 128 kb/s...Lord_3D napísal:KUA aj ja budem mat taký, a jaky mas Upload ? aspoň 30 ?
PS: ako je to z rapidom ?
pockaj ty máš 512 kbbs a ide ti aj 100 ?kukiak napísal:Upload ? no 128 kb/s...Rapid mi ide normalne full speedom ak neni hyper pretazeny
. Inac cez viked sa dost casto prejavuje agregacia..net casto pada a rychlost je niekedy aj pod 100kb/s...ale za tie prachy som spokojny
-
kukiak
Addict
aaaaa omg vazne budes z lamalandu ? sak ti vravim ze mam ten od statu dotovany internet MAXI, ktory je v rychlosti 512kb/s a niekedy ked je vytazena siet ide aj 100 kb/s, presne tak...Lord_3D napísal:pockaj ty máš 512 kbbs a ide ti aj 100 ?lebo normalne dsl je 1024
//asi ta zmiatlo to ze som nepouzil jednotky (kb/s)
no ale pockaj keď to je 512kbbs tak by mal ist menej...akolo 60 ? či nie ? a keď neni vytazeny ?kukiak napísal:aaaaa omg vazne budes z lamalandu ? sak ti vravim ze mam ten od statu dotovany internet MAXI, ktory je v rychlosti 512 a niekedy ked je vytazena siet ide aj 100, presne tak...
pockaj: tak mi napiš akou normálnou rýchlosťou ti to stahuje. Napiš jednotku rychlosti čo ukazuje v opere alebo IE...
-
kukiak
Addict
Posledny krat uz si dam zalezat aby si pochopil..Lord_3D napísal:no ale pockaj keď to je 512kbbs tak by mal ist menej...akolo 60 ? či nie ? a keď neni vytazeny ?
pockaj: tak mi napiš akou normálnou rýchlosťou ti to stahuje. Napiš jednotku rychlosti čo ukazuje v opere alebo IE...
Internet Maxi by mal ist prenosovou rychlostou 512 kb/s. Pokial ide net normalne stahuje rychlostou cca 64 kB/s. Ak je siet pretazene internet ide aj pod 100 kb/s. Cize realna rychloost ktorou stahujes je 12.5 kB/s...ale to ja vacsinou len nedelu alebo vo sviatok.
Vsimni si zmenu jednotiek kb/s a kB/s ...
//pingy 15-40ms
ok ok thx, uz som pochopilkukiak napísal:Posledny krat uz si dam zalezat aby si pochopil..
Internet Maxi by mal ist prenosovou rychlostou 512 kb/s. Pokial ide net normalne stahuje rychlostou cca 64 kB/s. Ak je siet pretazene internet ide aj pod 100 kb/s. Cize realna rychloost ktorou stahujes je 12.5 kB/s...ale to ja vacsinou len nedelu alebo vo sviatok.
Vsimni si zmenu jednotiek kb/s a kB/s ...