DSL od T-COM

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Blue_L
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Blue_L »

To mi pripomina jednanie v T-mobile :oops: este ze su rodina :?
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

tak som prekvapený som myslel ze to bude lepsie... ale aspon funguje stale a nie ako moj net od 6:00 do 15:00 a potom tak od 21:30 <
pe3x
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pe3x »

to som si hovoril aj ja ked som mal shit net ze chcem hociaky iny, len aby isiel aj ked pomaly, no teraz viem ze som si hovoril hlupost :) ked platis treba platit za poriadny + ked su take nehorazne ceny ako u SK dslka.. ale ono den/tyzden/mesiac ide naprt, napr mne isie asi tyzden zle, inak mi chodi stale 1800kbit, platim za 1,5, tak ze som spokojny..
Lord_3D
Addict
Addict

pe3x napísal:to som si hovoril aj ja ked som mal shit net ze chcem hociaky iny, len aby isiel aj ked pomaly, no teraz viem ze som si hovoril hlupost :) ked platis treba platit za poriadny + ked su take nehorazne ceny ako u SK dslka.. ale ono den/tyzden/mesiac ide naprt, napr mne isie asi tyzden zle, inak mi chodi stale 1800kbit, platim za 1,5, tak ze som spokojny..
tak ale ja budem blati 650Sk, a za 1024/256... Táto moja mikrovlna sťahuje napr 300kB/s ale len od 22:00 do 7:00 potom nejde, zasa naobed sa rozbehne, a od 15:00 az do 22:00 nič. A mam otrasnu latenciu a upload. Latencia v CS nejde pod 60ms a upload ide 6-7kb/s. A dalšia vec polovica mesta kde byvam ma IP ako ja. Takže z rapidu je nemožné ťahať. Takže v mojom pripade je určite lepšie prejsť na DSL. :wink:

Kód: Vybrať všetko

Priemerná doba odozvy  :   95 ms 
Minimálna doba odozvy  :   47 ms 
Maximálna doba odozvy  :   438 ms 

Výsledky merania rýchlosti: 
Rýchlosť odosielania dát (upload) : 5,4 kB/s ( 43 kbps )

Výsledky merania rýchlosti 
 Rýchlosť prijímania dát (download)  : 16,9 kB/s ( 135 kbps ) 
a to je ráno, a pozri ako ide... Takže si mysliš ze neni lepšie prejsť na DSL ? :)
Frankk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankk »

ale de ..Chello je naj Net . stala rychlost ..heh :D
Juraj Meliško
Amateur
Amateur

EHM

Príspevok od používateľa Juraj Meliško »

Hm.Keď sme už pri tých rýchlostiach,tak mám malý problém:segra na jej PC sťahovala tak zhruba 115kB/s.Ja preto,že som ťahal 26m kábel,o dosť menej(32kB/s).Keď som však moj PC pripojil namiesot jej PC na net do jej izby,ide my to stále rovnako rýchlo :evil:-32kB/s Vie my teda povedať v čom je prob a ako to zmeniť?potrebujem totiž niečo stiahnuť a to súrne (má to skoro 1 GB).Moja rýchlosť: 512kB/s download,ale upload neviem.Myslím,že 128kB/s.Pomóc,plz
Lord_3D
Addict
Addict

existuje DSL od T-Comu ktorý má neobmedzené dáta a čas, ale rýchlosť je len 512kbbs ? lebo otec sa dnes bol pýtať čo v T-Come a tam mu povedali že bude len 512kbbs... Tak som hľadal www.t-com.sk a nič také v DSL ponuke nemajú... Tak je taký net ?
gabberman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gabberman »

neni som super expert na net, ale ja mam od t-comu 1024/512 a dopohody taham aj 140kou...stava sa ze ide "len" 100ukou, ale asi zalezi odkial taham :) takze ja som spokojny :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Lord_3D napísal:existuje DSL od T-Comu ktorý má neobmedzené dáta a čas, ale rýchlosť je len 512kbbs ? lebo otec sa dnes bol pýtať čo v T-Come a tam mu povedali že bude len 512kbbs... Tak som hľadal www.t-com.sk a nič také v DSL ponuke nemajú... Tak je taký net ?
Jasne ten statom dotovany Student Maxi...ten mam ja a je 512 kb/s.
Lord_3D
Addict
Addict

kukiak napísal:Jasne ten statom dotovany Student Maxi...ten mam ja a je 512 kb/s.
KUA aj ja budem mat taký, a jaky mas Upload ? aspoň 30 ?

PS: ako je to z rapidom ?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lord_3D napísal:KUA aj ja budem mat taký, a jaky mas Upload ? aspoň 30 ?

PS: ako je to z rapidom ?
Upload ? no 128 kb/s...:/ Rapid mi ide normalne full speedom ak neni hyper pretazeny :). Inac cez viked sa dost casto prejavuje agregacia..net casto pada a rychlost je niekedy aj pod 100kb/s...ale za tie prachy som spokojny :)
Lord_3D
Addict
Addict

kukiak napísal:Upload ? no 128 kb/s...:/ Rapid mi ide normalne full speedom ak neni hyper pretazeny :). Inac cez viked sa dost casto prejavuje agregacia..net casto pada a rychlost je niekedy aj pod 100kb/s...ale za tie prachy som spokojny :)
pockaj ty máš 512 kbbs a ide ti aj 100 ? :shock: lebo normalne dsl je 1024
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lord_3D napísal:pockaj ty máš 512 kbbs a ide ti aj 100 ? :shock: lebo normalne dsl je 1024
aaaaa omg vazne budes z lamalandu ? sak ti vravim ze mam ten od statu dotovany internet MAXI, ktory je v rychlosti 512kb/s a niekedy ked je vytazena siet ide aj 100 kb/s, presne tak...

//asi ta zmiatlo to ze som nepouzil jednotky (kb/s)
Lord_3D
Addict
Addict

kukiak napísal:aaaaa omg vazne budes z lamalandu ? sak ti vravim ze mam ten od statu dotovany internet MAXI, ktory je v rychlosti 512 a niekedy ked je vytazena siet ide aj 100, presne tak...
no ale pockaj keď to je 512kbbs tak by mal ist menej...akolo 60 ? či nie ? a keď neni vytazeny ?

pockaj: tak mi napiš akou normálnou rýchlosťou ti to stahuje. Napiš jednotku rychlosti čo ukazuje v opere alebo IE...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Lord_3D napísal:no ale pockaj keď to je 512kbbs tak by mal ist menej...akolo 60 ? či nie ? a keď neni vytazeny ?

pockaj: tak mi napiš akou normálnou rýchlosťou ti to stahuje. Napiš jednotku rychlosti čo ukazuje v opere alebo IE...
Posledny krat uz si dam zalezat aby si pochopil..
Internet Maxi by mal ist prenosovou rychlostou 512 kb/s. Pokial ide net normalne stahuje rychlostou cca 64 kB/s. Ak je siet pretazene internet ide aj pod 100 kb/s. Cize realna rychloost ktorou stahujes je 12.5 kB/s...ale to ja vacsinou len nedelu alebo vo sviatok.

Vsimni si zmenu jednotiek kb/s a kB/s ...

//pingy 15-40ms
Lord_3D
Addict
Addict

kukiak napísal:Posledny krat uz si dam zalezat aby si pochopil..
Internet Maxi by mal ist prenosovou rychlostou 512 kb/s. Pokial ide net normalne stahuje rychlostou cca 64 kB/s. Ak je siet pretazene internet ide aj pod 100 kb/s. Cize realna rychloost ktorou stahujes je 12.5 kB/s...ale to ja vacsinou len nedelu alebo vo sviatok.

Vsimni si zmenu jednotiek kb/s a kB/s ...
ok ok thx, uz som pochopil :) takže to neni nič moc, a pingy su dobré ?
Napísať odpoveď