Ja mam NFSC Collectors edition.HKZonda. Hra mi ide ala nehratelne seka nainstaloval som najnovsie ovladace na grafiku aj directx 9.0 a stale s rovnakym vysledkom,10sec. to ide normal potom to na 10sec. zamrzne a takto dokola.Moj comp: Intel Celeron 3Ghz, Ram 1GB, Nvidia 6800, Win XP service pack 2. Podla readme by to na tomto malo ist dopohody,ale na minimalnom rozliseni mi to seka tak isto ako aj na max. Intro a videa idu v pohode.Keby niekto vedel co s tym bol by som full happy.Kazda rada dobra.
ja mam od razora nemam ziaden problem az na to ze nemozem dat cudzie savy, proste mi to nejde.. inak mam cestinu uz aj s videami, 55% z hry prejdene.. supis.. velmi ma prekvapila tato hra, je super
pe3x napísal:ja mam od razora nemam ziaden problem az na to ze nemozem dat cudzie savy, proste mi to nejde.. inak mam cestinu uz aj s videami, 55% z hry prejdene.. supis.. velmi ma prekvapila tato hra, je super
ja uz taham 66percent ... mozno este potiahnem do rano... uvidime co prinesie noc
nikde tam neni aby som si mohol zmenit MILE na KILOMETRE.
Vy ste to nasli?ja sy myslim ze to tam nedali...
btw:hovorite ze je hra lahko ovladatelna?! tak si daj pneumatiky co drzia na ceste maximalne a uvidte jak sa vam bude tazsie hrat stymi pnuematikamy co drzia na ceste lepsie a nesmikaju sa je to tazsie.
Sajmon napísal:Chcel by som si tam nahodit tu cestinu prepisom v registroch,len sa bojim ze sa mi zmazu savy z hry ako pe3xovi
nezmazu v pohode mozesvies kolko ludi si ju dalo a nic:)
ten typek ktoremu to po**balo mal asi inu verziu hry ty ms od razora nie? ak ano tak v pohodicke bez obav si ju daj
Baciiik napísal:nezmazu v pohode mozesvies kolko ludi si ju dalo a nic:)
ten typek ktoremu to po**balo mal asi inu verziu hry ty ms od razora nie? ak ano tak v pohodicke bez obav si ju daj
Ano,mam od razoru, heh, zmenil som v LanguageName to US english na Czech a hra je stale po anglicky
Tak posledny zavod som sa vysypal asi 20% pred cielom. Takze este raz 2x canyon - otrava Inak nic lahsieho ako drifty v hre nie je. Ja skoncim so skore okolo 300000 a pocitac uhra sotva 30k
ako welke sklamanie nemozem stoho uz som to presiel za 3dni a hral som to ledva lebo som nebol doma a nemal som cas ako ze no onicom jedno z najhorsich nfs co vyslo podla mna
dusanko napísal:ako welke sklamanie nemozem stoho uz som to presiel za 3dni a hral som to ledva lebo som nebol doma a nemal som cas ako ze no onicom jedno z najhorsich nfs co vyslo podla mna
Baciiik napísal:nikde tam neni aby som si mohol zmenit MILE na KILOMETRE.
Vy ste to nasli?ja sy myslim ze to tam nedali...
btw:hovorite ze je hra lahko ovladatelna?! tak si daj pneumatiky co drzia na ceste maximalne a uvidte jak sa vam bude tazsie hrat stymi pnuematikamy co drzia na ceste lepsie a nesmikaju sa je to tazsie.
daj ze moznosti /nastavenie hry/jednotky a dam ze METRICKE
inak hra je moc EASY tie drifty ani nehovorim uz mmi chyba zavercny BOOSS a hotovo