Miznu temy?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
a dalej som uz davnejsie zalozil viacero tem ktore boli normalne a zrazu nic temy niesu asi som ich zalozil pred 2 mesiacmi.audiotrack napísal:pretože to bola trápna téma. ak napíšem že hej alebo nie, je to jedno.. nič ti to nedá, nepomôže.. o čom sa tam malo ako diskutovať? nehovorím že som ju zmazal ja, ale podporujem jej zmazanie
-
okonenipica
Zablokovaný
-
okonenipica
Zablokovaný
diky... dost dlho som ju hladalkinjeril napísal:Tu.
-
Te-wei
Medium Professional
mno chlape... kdesi si písal,že by si chcel na vianoce darček v zmysle polavenia pravidiel, nedávania väzania atd... ja mám nápad! Čo ak by si ty dal darček hojkovy.com a cez vianoce sa tu ani neukazoval alebo aspoň nevymýšlal a nepísal somariny. Občas mi nad tvojimi príspevkami ostane rozum stáť.Explo!D napísal:mne zmizla teraz vytvorena tema boxerky vs- obycajne slipy, ci to kvoli tomu, ze tu je este jedna taka ista tema je?
Boxerky vs. bežné slipy ???!!! WTF?!
-
mastermind
VIP
tu temu som zmazal ja. a podla nasledujucich reakcii vidis ze nie som sam co to povazujem za hovadinu. neviem ako ta mam naucit aby si najprv porozmyslal ci sa da v teme ktoru chces vytvorit o niecom diskutovatExplo!D napísal:mne zmizla teraz vytvorena tema boxerky vs- obycajne slipy, ci to kvoli tomu, ze tu je este jedna taka ista tema je?
-
Explo!D
Darca
hej, chalan, beres svoju pracu moc vazne, mazes kazdu temu, ktora sa ti nepaci or ku ktorej sa neda diskutovat? to by tu uz bola polka tem fuc. bola to normalna otazka a nemyslim si, ze bolo spravne zmazat mi ju.mastermind napísal:tu temu som zmazal ja. a podla nasledujucich reakcii vidis ze nie som sam co to povazujem za hovadinu. neviem ako ta mam naucit aby si najprv porozmyslal ci sa da v teme ktoru chces vytvorit o niecom diskutovat
-
r4wMUnt34q
Star
Mam s nim podobnu skusenost, ale neni zase pravda, ze by v tom bol uplne vinne(ano, tak som to chcel napisat). Tie temy niekedy pridu mozno trosku divne, ale podla mna keby skusi pockat chvilku (da si temu do zaloziek) a uvidi, ci ta diskusia niekam vedie, tak potom by sa mohol rozhodnut, co spravit. Mam niekedy pocit, ze by si niekedy mali dat niektory uzivatelia od hojka pauzu (aj ja ju niekedy potrebujemExplo!D napísal:hej, chalan, beres svoju pracu moc vazne, mazes kazdu temu, ktora sa ti nepaci or ku ktorej sa neda diskutovat? to by tu uz bola polka tem fuc. bola to normalna otazka a nemyslim si, ze bolo spravne zmazat mi ju.masterko, bodaj by si na rok odisiel
Na druhej strane chcem vidiet co by si robil ty v jeho kozi, ked by ta uz moderovanie fora nebavilo, skor zatazovalo a s takymi predpokladmi na empatiu sa mu ani necudujem, ze sa sprava tak ako sa sprava. Nic v zlom, kazdy sme nejaky, ale vela veci sa da ked sa chce. Necudujem sa modom, ze su niekedy lenivy.
Dalej este na margo sexualnej vychovy.., Vznikla preto, aby nevznikali infantilne temy ohladom "vseobecne znamych" tem typu sex a pod., ale ten kto bude mat nejaku taku otazku, tak skor podla mna cuvne a neposle ju tam, akoby si mal mysliet, ze si o nom ostatni myslia ake je "decko". Na "tretej" strane by ale take temy mali max. 2 strany, iked neviem ci je to moc problem, lebo vo fore sport ich je neurekom...
-
mastermind
VIP
zrejme si este niektori uzivatelia neuvedomili ze toto je moderovane forum a nie pokec. Moderatori su tu na to, aby udrziavali forum, starali sa o "cistotu" poriadok a hlavne UROVEN fora.
Chapem potrebu niektorych diskutovat v infantilnych temach, pripadne vytvarat nezmyselne temy, no dotycni su na nespravnom fore.
Tu NEBUDEME tolerovat temy v ktorych nie je o com diskutovat. Vedenie sa nevzda svojho prava spravovat forum. Rozhodli sme sa mat na fore urcitu uroven kvality a tak to aj bude.
Ak si chcete precitat 100 prispevkov o tom ci niekto nosi trenirky alebo slipy tak chodte na pokec.sk.
to Explo!d: Staci povedat a mozem zariadit aby sme ta tu rok nevideli. Mozes mi verit ze to potesi viac uzivatelov a clenov vedenia ako si myslis.
Chapem potrebu niektorych diskutovat v infantilnych temach, pripadne vytvarat nezmyselne temy, no dotycni su na nespravnom fore.
Tu NEBUDEME tolerovat temy v ktorych nie je o com diskutovat. Vedenie sa nevzda svojho prava spravovat forum. Rozhodli sme sa mat na fore urcitu uroven kvality a tak to aj bude.
Ak si chcete precitat 100 prispevkov o tom ci niekto nosi trenirky alebo slipy tak chodte na pokec.sk.
to Explo!d: Staci povedat a mozem zariadit aby sme ta tu rok nevideli. Mozes mi verit ze to potesi viac uzivatelov a clenov vedenia ako si myslis.
-
r4wMUnt34q
Star
Suhlasim, ale stacil by mesiac. Menej radsej nie. Ale na druhej strane myslim, ze nie je sam.
Nic v zlom, ale moderator na urovni by mohol pochopit cloveka, ktory je v puberte a nema odkial ziskavat informacie, ktore su pre neho v tom veku dost dolezite nakolko objavuje sam seba a svoju sexualitu. Pod forom Erotika a Vztahy neni napisane, ani nikde inde v pravidlach, ze je tam pristup od 18 rokov, alebo az potom ako clovek dospeje, alebo take nieco. Ta sexualna vychova sa aj tak bude zaplnat velmi pomaly, ale aspon sa usetri praca moderatorom, iked ako som spomenul, som zvedavy, ze kto sa tam odvazi z inkriminovanych osob prispiet. Ja len tolko. Ale teraz ma napada, keby dotycny nazov temy uvedie vseobecnejsie, tak by to mozno uspelo. V konecnom dosledku sa aj tak nic nezmeni, len som si toto potreboval vyventilovat. Takze tak
. Dakujem 
Nic v zlom, ale moderator na urovni by mohol pochopit cloveka, ktory je v puberte a nema odkial ziskavat informacie, ktore su pre neho v tom veku dost dolezite nakolko objavuje sam seba a svoju sexualitu. Pod forom Erotika a Vztahy neni napisane, ani nikde inde v pravidlach, ze je tam pristup od 18 rokov, alebo az potom ako clovek dospeje, alebo take nieco. Ta sexualna vychova sa aj tak bude zaplnat velmi pomaly, ale aspon sa usetri praca moderatorom, iked ako som spomenul, som zvedavy, ze kto sa tam odvazi z inkriminovanych osob prispiet. Ja len tolko. Ale teraz ma napada, keby dotycny nazov temy uvedie vseobecnejsie, tak by to mozno uspelo. V konecnom dosledku sa aj tak nic nezmeni, len som si toto potreboval vyventilovat. Takze tak
-
mastermind
VIP