Miznu temy?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

pretože to bola trápna téma. ak napíšem že hej alebo nie, je to jedno.. nič ti to nedá, nepomôže.. o čom sa tam malo ako diskutovať? nehovorím že som ju zmazal ja, ale podporujem jej zmazanie :P
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Myslim, ze tema obnovena nebude, na dovody sa nepytajte. Aj moderatori su len ludia a svet sa kvoli tomu nezruti.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

audiotrack napísal:pretože to bola trápna téma. ak napíšem že hej alebo nie, je to jedno.. nič ti to nedá, nepomôže.. o čom sa tam malo ako diskutovať? nehovorím že som ju zmazal ja, ale podporujem jej zmazanie :P
a dalej som uz davnejsie zalozil viacero tem ktore boli normalne a zrazu nic temy niesu asi som ich zalozil pred 2 mesiacmi.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

pleas ja by som sa chcel spitat ze kde je tema "co prave teraz pocuvate?" :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

okonenipica napísal:pleas ja by som sa chcel spitat ze kde je tema "co prave teraz pocuvate?" :)
Tu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tema o posilnovani obnovena.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

kinjeril napísal:Tu.
diky... dost dlho som ju hladal :oops:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

t0m4s3 napísal:Myslim, ze tema obnovena nebude, ..
skoda no :aasmile27:
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

mne zmizla teraz vytvorena tema boxerky vs- obycajne slipy, ci to kvoli tomu, ze tu je este jedna taka ista tema je?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hlupejsiu temu uz vymysliet nedokazes???
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

hojko napísal:Hlupejsiu temu uz vymysliet nedokazes???
Neprovokuj ho prosim ta... :never:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Explo!D napísal:mne zmizla teraz vytvorena tema boxerky vs- obycajne slipy, ci to kvoli tomu, ze tu je este jedna taka ista tema je?
mno chlape... kdesi si písal,že by si chcel na vianoce darček v zmysle polavenia pravidiel, nedávania väzania atd... ja mám nápad! Čo ak by si ty dal darček hojkovy.com a cez vianoce sa tu ani neukazoval alebo aspoň nevymýšlal a nepísal somariny. Občas mi nad tvojimi príspevkami ostane rozum stáť.

Boxerky vs. bežné slipy ???!!! WTF?!
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Explo!D napísal:mne zmizla teraz vytvorena tema boxerky vs- obycajne slipy, ci to kvoli tomu, ze tu je este jedna taka ista tema je?
tu temu som zmazal ja. a podla nasledujucich reakcii vidis ze nie som sam co to povazujem za hovadinu. neviem ako ta mam naucit aby si najprv porozmyslal ci sa da v teme ktoru chces vytvorit o niecom diskutovat
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

podla mna nie je co riesit...sak je jasne, ze nezmazes nejaku fakt ze dobru temu, ked si raz admin...a aj taky ludia robia chyby...ale sak ked kvoli tomu chcete brat karmu, tak si posluzte na mne :x
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

mastermind napísal:tu temu som zmazal ja. a podla nasledujucich reakcii vidis ze nie som sam co to povazujem za hovadinu. neviem ako ta mam naucit aby si najprv porozmyslal ci sa da v teme ktoru chces vytvorit o niecom diskutovat
hej, chalan, beres svoju pracu moc vazne, mazes kazdu temu, ktora sa ti nepaci or ku ktorej sa neda diskutovat? to by tu uz bola polka tem fuc. bola to normalna otazka a nemyslim si, ze bolo spravne zmazat mi ju. :roll: masterko, bodaj by si na rok odisiel
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Explo!D napísal:hej, chalan, beres svoju pracu moc vazne, mazes kazdu temu, ktora sa ti nepaci or ku ktorej sa neda diskutovat? to by tu uz bola polka tem fuc. bola to normalna otazka a nemyslim si, ze bolo spravne zmazat mi ju. :roll: masterko, bodaj by si na rok odisiel
Mam s nim podobnu skusenost, ale neni zase pravda, ze by v tom bol uplne vinne(ano, tak som to chcel napisat). Tie temy niekedy pridu mozno trosku divne, ale podla mna keby skusi pockat chvilku (da si temu do zaloziek) a uvidi, ci ta diskusia niekam vedie, tak potom by sa mohol rozhodnut, co spravit. Mam niekedy pocit, ze by si niekedy mali dat niektory uzivatelia od hojka pauzu (aj ja ju niekedy potrebujem :oops:), ale s tym na rok si to prehnal, nemyslis ?
Na druhej strane chcem vidiet co by si robil ty v jeho kozi, ked by ta uz moderovanie fora nebavilo, skor zatazovalo a s takymi predpokladmi na empatiu sa mu ani necudujem, ze sa sprava tak ako sa sprava. Nic v zlom, kazdy sme nejaky, ale vela veci sa da ked sa chce. Necudujem sa modom, ze su niekedy lenivy.
Dalej este na margo sexualnej vychovy.., Vznikla preto, aby nevznikali infantilne temy ohladom "vseobecne znamych" tem typu sex a pod., ale ten kto bude mat nejaku taku otazku, tak skor podla mna cuvne a neposle ju tam, akoby si mal mysliet, ze si o nom ostatni myslia ake je "decko". Na "tretej" strane by ale take temy mali max. 2 strany, iked neviem ci je to moc problem, lebo vo fore sport ich je neurekom...:hmm:, ale vzhladom na to, ze problemy sa maju riesit, som sa na masterminda za vymazavanie tychto infantilnych tem nahneval, aj som mu nieco na to povedal (sorry este raz :oops:), ale postoj hojka v pravidlach aj niektorych modov na fore mi pride trosku autisticky niekedy : ,,Proste som to tak urobil. Bodka" alebo ,,Ak sa ti nepaci, najdi si ine forum." Vsetko ma svoje + aj - a podla mna jeden y - moze byt taky, ze vdaka takemuto postoju usudok cloveka niekedy straca na absolutnej objektivite (lebo ciastocne moze mat pravdu). Ale aj tak sme len ludia, bohuzial :). Som zvedavy, ci ma spravne pochopite :D
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

to Explo!d: Nezmazal by ju mastermind, zmazal by som ti ju ja. Proste tema o nicom.
A este nieco, do masterminda sa mas ty co najmenej obuvat, ok?
mastermind
VIP
VIP

zrejme si este niektori uzivatelia neuvedomili ze toto je moderovane forum a nie pokec. Moderatori su tu na to, aby udrziavali forum, starali sa o "cistotu" poriadok a hlavne UROVEN fora.
Chapem potrebu niektorych diskutovat v infantilnych temach, pripadne vytvarat nezmyselne temy, no dotycni su na nespravnom fore.
Tu NEBUDEME tolerovat temy v ktorych nie je o com diskutovat. Vedenie sa nevzda svojho prava spravovat forum. Rozhodli sme sa mat na fore urcitu uroven kvality a tak to aj bude.
Ak si chcete precitat 100 prispevkov o tom ci niekto nosi trenirky alebo slipy tak chodte na pokec.sk.

to Explo!d: Staci povedat a mozem zariadit aby sme ta tu rok nevideli. Mozes mi verit ze to potesi viac uzivatelov a clenov vedenia ako si myslis.
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Suhlasim, ale stacil by mesiac. Menej radsej nie. Ale na druhej strane myslim, ze nie je sam.

Nic v zlom, ale moderator na urovni by mohol pochopit cloveka, ktory je v puberte a nema odkial ziskavat informacie, ktore su pre neho v tom veku dost dolezite nakolko objavuje sam seba a svoju sexualitu. Pod forom Erotika a Vztahy neni napisane, ani nikde inde v pravidlach, ze je tam pristup od 18 rokov, alebo az potom ako clovek dospeje, alebo take nieco. Ta sexualna vychova sa aj tak bude zaplnat velmi pomaly, ale aspon sa usetri praca moderatorom, iked ako som spomenul, som zvedavy, ze kto sa tam odvazi z inkriminovanych osob prispiet. Ja len tolko. Ale teraz ma napada, keby dotycny nazov temy uvedie vseobecnejsie, tak by to mozno uspelo. V konecnom dosledku sa aj tak nic nezmeni, len som si toto potreboval vyventilovat. Takze tak :). Dakujem :)
mastermind
VIP
VIP

ved v poriadku. Na to tu forum erotika a vztahy je. No kazdy prispevok musi mat urcitu formu. Nech pekne sformuluju co chcu, co ich zaujima, aky maju problem a ked dodzia vsetky pravidla tak mozete diskutovat do nemoty.
Napísať odpoveď