Varenie a Vy
Varenie a Vy
Cavte ludia.
Aky mate vztach k vareniu? Co vsetko si dokazete uvarit?
+ mozete pisat aj vase najväcsie kuchynske flipy. (co vsetko sa vam uz podarilo pripalit, ci uz horeho u vas v kuchyni a pod.)
Aky mate vztach k vareniu? Co vsetko si dokazete uvarit?
+ mozete pisat aj vase najväcsie kuchynske flipy. (co vsetko sa vam uz podarilo pripalit, ci uz horeho u vas v kuchyni a pod.)
ale tak ako na babu by sa patrilo vedieť variť...
dojdem zo školy a treba volačo papať , nie?
no tak chytiť sa varešky a šup na to....
väčšinou len nejaká polievka, cestoviny s omáčkamy... hranolky , atd.. jednoduché...ak je viac času tak aj niečo zapekané.. a zákusky to je moje.. pečiem rada...čokolvek...
-
Pedrosino
Star
- Kontaktovať používateľa:
ja a varenie celkom ide ku sebe ale to len v pripadoch ze doma neni co jest a nik doma a ak aj nieco je tak vecsinov mam nachuti nieco ine.
asi najväcsi FLIP som mal ked som si robil palacinky a namiesto cukru som dal sol ani pes to nechcel take boli slane
.uvarim vselico mozne od caju cez špagety, rezne kurca a vselico ine ale najcastejsie take rychle jedla pr. Hemendex, prazenica 
asi najväcsi FLIP som mal ked som si robil palacinky a namiesto cukru som dal sol ani pes to nechcel take boli slane
-
Mek
Addict
jaaaj no ja viem varit (a mnohi sa cuduju), lebo cez prazky ked sme doma (4 bratia) a nasi su v robote, treba papat a ja vzdy musim daco navarit. Tak som sa naucil robit pecene kura, hranolky s vyprazanym syrom, zemiakovu babu atd... ale hlavne robievam take sote z bravcoveho alebo kuracieho masa s ryzou, a to si potom vsetci vsetky prsty oblizuju, mnamky mnam
ale ked nemam cas alebo sa mi zrovna nechce varit, tak si zrobim daco rychle - hemendex, prazenicu...
a piect viem tiez, najcastejsie pernik.
ale ked nemam cas alebo sa mi zrovna nechce varit, tak si zrobim daco rychle - hemendex, prazenicu...
a piect viem tiez, najcastejsie pernik.
-
audiotrack
VIP
-
okonenipica
Zablokovaný
-
last_knight
Light Professional
Zatial zijem, takze sa da povedat, ze varit viem. Ked uz treba varit, tak uprednostnujem jedla, ktore treba len osolit, okorenit a strcit do rury ako napriklad kurca. Takisto zvladam aj cestoviny s omackou zo sacku na sposob AMORE MIO. Spagety, halusky, prazenica, hranolky, rezne, vyprazany syr nerobia problem, ale vacsinou to riesim tak, ze sa najem v restauracii alebo si objednam pizzu.
-
D-Wanderer
Light Expert
mne sa podarilo pripalit foliu na balkone... robil som popkorn v hrnci a potom to namna prislo.. bezal som srat a nechal som to na ohni.. ked som sa pocase vratil tak to bolo uz cierne a dymilo sa z toho.. tak som to cele vy----- na blakon kde bolo vtedy asi 50cm snehu... ten hrnec bol ale taky horucy ze roztopil sneh a dokonca aj gumu na dlazke... odvtedy je tam take cierne koleso sa ja si uz sam nevarim 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... nejake serioznejsie veci moc nie ( hold sa stale spolieham nato ze mi bude mat kto navarit - sakra to neni dobry pristup ), ale jednoduche kraviny od caju, pudingov, hemendexu, prazenice, vajcia natvrdo, polievky (sackove
), parky, klobasa, s este milion takychto malych ptakovin pri ktorych nemusis zababrat 15 hrncov a pod. proste supnes bud do vody , na plech alebo do fritaka a mas
.. no jo hadam by som nezomrel ... 
stredoskolsky intrak ma prinutil... ale nic vynimocne..parky, klbasu, krupicu, chleba vo vajci...ale ked sa zideme partia tak z potravin,ku ktorym sa nikto nehlasi varime experimenty,ako napr. ryba kung-pao
a kucharske vtipy: nie vzdy krupica vyjde a pootm sa mi chalani smeju ze ci idem betonovat
tento tyzden sa chystam varit rumunsku specialitu mamaligu, tak som zevedvy co z toho bude...
a kucharske vtipy: nie vzdy krupica vyjde a pootm sa mi chalani smeju ze ci idem betonovat
tento tyzden sa chystam varit rumunsku specialitu mamaligu, tak som zevedvy co z toho bude...
Ja som robil dlho iba kolace presne podla navodov(cukor a dalsie suroviny presne na gram:D ) Potom som prisiel na internat a zistil som, ze varenie je pohodicka, iba sa nahadzu suroviny na panvicu/do hrnca, okoreni sa to, zamiesa, opecie a je z toho vzdy super jedlo 
Varim rad a jedine co sa mi niekedynepodari, je ryza
Varim rad a jedine co sa mi niekedynepodari, je ryza
-
zuzkazuzka
VIP
-
braino.swk
Light Professional