Varenie a Vy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pHysIQ
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Varenie a Vy

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Cavte ludia.
Aky mate vztach k vareniu? Co vsetko si dokazete uvarit?
+ mozete pisat aj vase najväcsie kuchynske flipy. (co vsetko sa vam uz podarilo pripalit, ci uz horeho u vas v kuchyni a pod.)
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

:) chváliť sa nebudem...
ale tak ako na babu by sa patrilo vedieť variť...
dojdem zo školy a treba volačo papať , nie?
no tak chytiť sa varešky a šup na to....
väčšinou len nejaká polievka, cestoviny s omáčkamy... hranolky , atd.. jednoduché...ak je viac času tak aj niečo zapekané.. a zákusky to je moje.. pečiem rada...čokolvek... :smt023
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

ja a varenie celkom ide ku sebe ale to len v pripadoch ze doma neni co jest a nik doma a ak aj nieco je tak vecsinov mam nachuti nieco ine.
asi najväcsi FLIP som mal ked som si robil palacinky a namiesto cukru som dal sol ani pes to nechcel take boli slane :D .uvarim vselico mozne od caju cez špagety, rezne kurca a vselico ine ale najcastejsie take rychle jedla pr. Hemendex, prazenica :wink:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

vztah k vareniu mam pozitivny, bavi ma to:)
zlozitejsie jedla podla kucharok a odpozorovane od mamy, bezne ranajky(pecivo, salamy atd) zvladam vyborne, v poslednej dobe skusam rozne kombinacie a zapekane v toaste alebo v mikrovlnke.
napr ananas, mandarinky(plechovkove), syr, uhorky atd atd
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

ja a varenie :D to nejde velmi dokopy :D viem si navarit tie hotove jedla co sa len supnu do vody a je to :) ale nechyba mi to :) stale mi navari niekto iny ;)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

jaaaj no ja viem varit (a mnohi sa cuduju), lebo cez prazky ked sme doma (4 bratia) a nasi su v robote, treba papat a ja vzdy musim daco navarit. Tak som sa naucil robit pecene kura, hranolky s vyprazanym syrom, zemiakovu babu atd... ale hlavne robievam take sote z bravcoveho alebo kuracieho masa s ryzou, a to si potom vsetci vsetky prsty oblizuju, mnamky mnam :D
ale ked nemam cas alebo sa mi zrovna nechce varit, tak si zrobim daco rychle - hemendex, prazenicu... 8)
a piect viem tiez, najcastejsie pernik.
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

no ja si varim obcas ked mama nieje doma :-D ked ide na tyzden prec

a dokazem si navarti hlavnu vec a to caj :lol: aby bolo co pit
potom take smiesne veci ako prazenica, hemendex, instantnu polievku :lol: ,spagety s PESTOM :roll: no a ostatok mam navarene abo brat navary :lol:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

tak viem variť také jednoduché internátne obedy (špagety, polievky, nejaké to mäso..)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Nie je problem navarit. 8)
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

ja sa ucim za kuchara, som druhak, a viem spravit niake jednoduche polievky, topinky, pizzu, rezne, a pod. jednoduche zalezitosti
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

s varenim nemam problem.
tema by sa mohla rozsirit, aj o to ci varite podla knih, alebo z hlavy!
ja varim z hlavy
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

No problem- hold, hotelka. Casom vsak clovek zlenivie a ani vsetky tie recepty sa nedaju pamatat- casto sa improvizuje : )
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Zatial zijem, takze sa da povedat, ze varit viem. Ked uz treba varit, tak uprednostnujem jedla, ktore treba len osolit, okorenit a strcit do rury ako napriklad kurca. Takisto zvladam aj cestoviny s omackou zo sacku na sposob AMORE MIO. Spagety, halusky, prazenica, hranolky, rezne, vyprazany syr nerobia problem, ale vacsinou to riesim tak, ze sa najem v restauracii alebo si objednam pizzu.
D-Wanderer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D-Wanderer »

mne sa podarilo pripalit foliu na balkone... robil som popkorn v hrnci a potom to namna prislo.. bezal som srat a nechal som to na ohni.. ked som sa pocase vratil tak to bolo uz cierne a dymilo sa z toho.. tak som to cele vy----- na blakon kde bolo vtedy asi 50cm snehu... ten hrnec bol ale taky horucy ze roztopil sneh a dokonca aj gumu na dlazke... odvtedy je tam take cierne koleso sa ja si uz sam nevarim :roll:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... nejake serioznejsie veci moc nie ( hold sa stale spolieham nato ze mi bude mat kto navarit - sakra to neni dobry pristup ), ale jednoduche kraviny od caju, pudingov, hemendexu, prazenice, vajcia natvrdo, polievky (sackove :-D ), parky, klobasa, s este milion takychto malych ptakovin pri ktorych nemusis zababrat 15 hrncov a pod. proste supnes bud do vody , na plech alebo do fritaka a mas :-) :-) .. no jo hadam by som nezomrel ... :-D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

stredoskolsky intrak ma prinutil... ale nic vynimocne..parky, klbasu, krupicu, chleba vo vajci...ale ked sa zideme partia tak z potravin,ku ktorym sa nikto nehlasi varime experimenty,ako napr. ryba kung-pao :D
a kucharske vtipy: nie vzdy krupica vyjde a pootm sa mi chalani smeju ze ci idem betonovat :lol:
tento tyzden sa chystam varit rumunsku specialitu mamaligu, tak som zevedvy co z toho bude...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja som robil dlho iba kolace presne podla navodov(cukor a dalsie suroviny presne na gram:D ) Potom som prisiel na internat a zistil som, ze varenie je pohodicka, iba sa nahadzu suroviny na panvicu/do hrnca, okoreni sa to, zamiesa, opecie a je z toho vzdy super jedlo :)
Varim rad a jedine co sa mi niekedynepodari, je ryza :D
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

ja mozem sebavedome o sebe vyhlasit, ze viem varit perfektne cestoviny s roznymi chutnymi omackami. tiez indicke jedla a kuracie maso na rozne sposoby. no a tiez sa celkom rada realizujem v peceni :)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja velmi nevarim ale bratovi sa raz spiekol olej a tomo si snim oliala ruka a bezali sme do nemocnice a mal stym pol roka problemy :)
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

ja rad varim a dokonca aj peciem:) heh aka gazdinka zo mna:) ale to je dobre, treba sa vediet o seba postarat, nie len ze urobte mi niekto.
Napísať odpoveď