Vianoce, Vianoce prichadzaju
-
D-Wanderer
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Vianoce, Vianoce prichadzaju...
Mate radi tieto sviatky falosnej lasky a zhonu?? Rozdrbavania penazi na darceky ktore aj tak nikomu neurobia radost... ale teraz vazne... Co a komu kupite? Mne po tych rokoch dosli napady a kupovat zas flasku, to je trochu neosobne 
-
audiotrack
VIP
-
okonenipica
Zablokovaný
-
D-Wanderer
Light Expert
-
D-Wanderer
Light Expert
-
okonenipica
Zablokovaný
...presne, hlavne ze je pohodickaaahezo napísal:nejak neriešim ci sa nekdo sprava nasilu milo alebo nie, to ma ani nenapadlo,
..a darceky ja s mojim"prijmom" si tak mozem dovolit ozaj len malickosti..
Ja sa na Vianoce tesim cely rok
Mam to rad a je to asi jedine obdobie ked sme doma vsetci v pohode a nikto to nepocituje ako pretvarku. Vsetci u nas maju radi tento sviatkok preto sa kazdy snazi s tym druhum dobre vychadzat. Mam rad aj zimu. Ale pod slovom zima rozumiem mraz a sneh a nie nejakych 10 stupnov a prsanie. Proste ked zima tak zima, ak leto tak leto. A darceky? Nekupujem nic co sa da vypit alebo zozorat. Staci uplna haluz za par korun ale aby si obdarovany clovek spomenul na mna vzdy ked tu vec chyti do ruky. Ci uz to ma niekde na policke alebo to vyhrabe pri velkom upratovani. 
Ja sa na Vianoce tešim, tešim sa že dam darček priatelke tento rok to budu kol. korčule, chcel som už minuly no povedala, že s kým by sa chodila korčulovat, kedže kamaratky moc nie su sportovo založene, no rok ubehol a si to už praje, tak jej urobim aspon radosť, aj ked jej robim po cely rok a este aku
. Rodičom a setre a bratovi este a sme vybavený. A čo sa týka zimy, tak to je moje naoblubenejsie obdobie, všetko krásne biele, ked poriadne nasneži a hned je všetko krajšie, čiste aspon napohlad. A nesmiem zabudnut na hokej, moj najoblubenejši šport, bez toho som bol len raz ked som si zlamal nohu ale prežil som a už druhy rok zasvacujem do tohto krasneho sportu aj moju priatelku a veru musim ju pochvalit
Takže tešim sa na Vianoce, tuhu zimu a hokej.