G.T.R. 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Dnes som to nainstaloval, hra sa to skvele len mi trochu vadi, ze v kokpite na palubovke nejde displej(iba otackomer, nie prevod alebo rychlost) predpokladam, ze by sa to malo zobrazovat a HUD nechcem mat v kabine zapnuty, vyzera to neprirodzene :)
Skusal som tlacidlo na HUD ale nic sa nedeje tak neviem. Detaily auta mam na high a zapnuty DirectX 9
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

GothaR napísal:Dnes som to nainstaloval, hra sa to skvele len mi trochu vadi, ze v kokpite na palubovke nejde displej(iba otackomer, nie prevod alebo rychlost) predpokladam, ze by sa to malo zobrazovat a HUD nechcem mat v kabine zapnuty, vyzera to neprirodzene :)
Skusal som tlacidlo na HUD ale nic sa nedeje tak neviem. Detaily auta mam na high a zapnuty DirectX 9
teraz newiem ze ci s F2 alebo s cislom 2 ktore je pod F1 si menis HUD ci ho xces zapnuty alebo vpnuty
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

tak Brno dnes cista ryza, dve male chybicky a skoncil som na chvoste, inak to mohlo byt druhe miesto. Monza uz zacina byt nudna. Zajtra sa pojde Brno & Spa

Priprava na qualif http://rapidshare.com/files/2144030/pri ... ikaciu.avi [2MB]
Kolo na Brno s jednym Svedom - najlepsi cas mal spomedzi nas http://rapidshare.com/files/2144671/Brn ... th_djs.avi [22.55MB]
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

kua... aj ja by som si rad zahral... hehe len newiem kedy... :P nemam cas na to dpc :( som si vsimol ze asi tak o 20:00 chodite.. keby som siel tak sem napisem predtym :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

nemusis pisat, staci sa o osmej pripojit ;-) Vacsinou uz pred osmou je freeride
Gothar
Moderátor
Moderátor

Šu-Do napísal:teraz newiem ze ci s F2 alebo s cislom 2 ktore je pod F1 si menis HUD ci ho xces zapnuty alebo vpnuty
s 3kou sa to zapina, ale zapne mi to stale iba digitalny otackomer v kokpite. Cely HUD sa zapina 2kou, to viem, ale ja chcem mat relany kokpit, snad to hra umoznuje.
//no asi viem kde je problem..v menu je polozka high resolution cockpit a v zatvorke, poznamka ze iba pre high eng graficke karty s aspon 128MB pamatou, no a moja karticka ma iba 64, cize asi preto to nechce zapnut. :( dost blbost, ze na par cislic treba dalsich 64 MB pamate :D (ostatne hi res veci v kokpite by som spokojne nechal vypnute :D )
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dobry zavod v Brne, len som sa pozeral za seba ako sa t0m4s3 s niekym vytlaca a ani som sa nenazdal a uz som dymil vo zvodidlach. Btw kde sa zapina zobrazovanie nickov v multiplayeri???
spec
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa spec »

No monza bola totalne onicom skoncil som v qualifikacii na 2mieste ale hned v prvej sikane ma zostrelili kde som nasledne samozrejme nedobrzdil aj ja,tym som posunul Emika na 1 miesto ten potom aj vyhral bo v dalsom kole som bol zostreleny na tom istom mieste tak som na to uz dlabal.

Brno:To uz bola ina kava qualifikoval som sa cca s 4miesta pri starte som sa dostal na 2he a vyhral zavod s cca 14sec naskokom bol to dobry race ale pre mna nudny kedze som nemal ziadneho supera ktory by na mna tlacil :twisted:
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

GothaR napísal:Dnes som to nainstaloval, hra sa to skvele len mi trochu vadi, ze v kokpite na palubovke nejde displej(iba otackomer, nie prevod alebo rychlost) predpokladam, ze by sa to malo zobrazovat a HUD nechcem mat v kabine zapnuty, vyzera to neprirodzene :)
zalezi od auta ... kazde ma iny display/zobrazovanie ... btw display sa zapina/vypina tlacitkom pre MOTEC :wink:

btw ked som sa konecne naucil moznu tak to zmenite :roll: :(
Gothar
Moderátor
Moderátor

este mam otazocku: s akymi autami jazdite?
ja teraz trenujem s Murcielagom, tak chcem vediet, ci yo nie je zbytocne vzhladom k tomu, ze ked sa do toho dostanem, tak by som rad zahral s vami :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

GothaR napísal:este mam otazocku: s akymi autami jazdite?
ja teraz trenujem s Murcielagom, tak chcem vediet, ci yo nie je zbytocne vzhladom k tomu, ze ked sa do toho dostanem, tak by som rad zahral s vami :)
lambo parti medzi naj auta, asi najvascism sklamanim v triede GT je GTS Viper, sice ma najlepsie parametre vykon/vana ale na ceste to necicit, na ferari sa nechyta...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Najlepsi vykon ma Saleen S7-R co je vyrovnane jeho horsou ovladatelnostou. Ferrari dobre sedi, ale na vyjazdoch mu to Saleen naklada ;-)
madjo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa madjo »

2hojo: zapinanie nickov cez "TAB"
gwixt
Addict
Addict

madjo napísal:2hojo: zapinanie nickov cez "TAB"
a skus napisat ako sa to vola v settings ... ja mam na tabe nastavene uplne daco ine :?

a btw papierovo najvacsi pocet HP na Masserati MC12 ... ale v pohode su Maranello aj Murcielago

a este otazka: setupujete si auta?? lebo inak sa mi cas 1:44.xx na Monze zda trocha mimo dosah
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

no po vcerajsku mam osobny na monze 1.43.925 a spec mal na treningu skoro pod 43 a odpoved na otazku, samozrejme ze ano :wink:
madjo
Medium Star
Medium Star

to gwixt : zobrazovanie nickov .... "TAB" ako Tabulator na klavesnici :roll:

moj rekord na monze 1:43.700 ...ale kiez by som si pamatal ten setup alebo aspon ulozil :)
spec
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa spec »

No k tym casom najdolezitejsi je cisty prejazd a pri vyjadne tomu riadne vysolit.Tomase mi vcera pripominal ze jazdim nefer ale pokial su aspon kolesa na jednej strane na trati myslim ze pravidla sa neporusuju ine je to ked to sluhnes priamo cez sikanu to uz je penalizacia.
Myslim ze by sme sa mali naucit hlavne brzdit ked ide pred nami niekto lebo ked uz slapne na brzdy a si za nim je neskoro.Na druhej strane sa mi vcera na Brne stalo ze "DJS" zacal brzdit do zakruty skor tam to boli milimetre aby som to do neho nenapalil.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

gwixt napísal:a skus napisat ako sa to vola v settings ... ja mam na tabe nastavene uplne daco ine :?

a btw papierovo najvacsi pocet HP na Masserati MC12 ... ale v pohode su Maranello aj Murcielago

a este otazka: setupujete si auta?? lebo inak sa mi cas 1:44.xx na Monze zda trocha mimo dosah
moja jedina uprava je zvysenie otacok na max. a ubratie paliva na cca 6 kol.
gwixt
Addict
Addict

madjo napísal:to gwixt : zobrazovanie nickov .... "TAB" ako Tabulator na klavesnici :roll:
taky puk zase nie som kua .. viem co je klavesa TAB... len som sa pytal ako sa vola ta funkcia ktoru mas nastavenu na tu klavesu :roll:

btw nechce niekto zacat pisat serial "Ako na setup zavodneho auta triedy GT" ?? :D

mne by sa to celkom siklo (KB iste)
madjo
Medium Star
Medium Star

dam mensiu radu na monzu :)

znizit uhol pritlacneho kridla, znizit tlak v pneumatikach trosken, pohrat sa s prevodovymi stupnami a par sekund nahrabes :)

tlak v pneumatikach neodporucam davat nizsi ak jazdis viacej kol bo oddrbes pneumatiky moc skoro.
Napísať odpoveď