Skusal som tlacidlo na HUD ale nic sa nedeje tak neviem. Detaily auta mam na high a zapnuty DirectX 9
G.T.R. 2
Dnes som to nainstaloval, hra sa to skvele len mi trochu vadi, ze v kokpite na palubovke nejde displej(iba otackomer, nie prevod alebo rychlost) predpokladam, ze by sa to malo zobrazovat a HUD nechcem mat v kabine zapnuty, vyzera to neprirodzene 
Skusal som tlacidlo na HUD ale nic sa nedeje tak neviem. Detaily auta mam na high a zapnuty DirectX 9
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
teraz newiem ze ci s F2 alebo s cislom 2 ktore je pod F1 si menis HUD ci ho xces zapnuty alebo vpnutyGothaR napísal:Dnes som to nainstaloval, hra sa to skvele len mi trochu vadi, ze v kokpite na palubovke nejde displej(iba otackomer, nie prevod alebo rychlost) predpokladam, ze by sa to malo zobrazovat a HUD nechcem mat v kabine zapnuty, vyzera to neprirodzene
-
t0m4s3
Admin
tak Brno dnes cista ryza, dve male chybicky a skoncil som na chvoste, inak to mohlo byt druhe miesto. Monza uz zacina byt nudna. Zajtra sa pojde Brno & Spa
Priprava na qualif http://rapidshare.com/files/2144030/pri ... ikaciu.avi [2MB]
Kolo na Brno s jednym Svedom - najlepsi cas mal spomedzi nas http://rapidshare.com/files/2144671/Brn ... th_djs.avi [22.55MB]
Priprava na qualif http://rapidshare.com/files/2144030/pri ... ikaciu.avi [2MB]
Kolo na Brno s jednym Svedom - najlepsi cas mal spomedzi nas http://rapidshare.com/files/2144671/Brn ... th_djs.avi [22.55MB]
s 3kou sa to zapina, ale zapne mi to stale iba digitalny otackomer v kokpite. Cely HUD sa zapina 2kou, to viem, ale ja chcem mat relany kokpit, snad to hra umoznuje.Šu-Do napísal:teraz newiem ze ci s F2 alebo s cislom 2 ktore je pod F1 si menis HUD ci ho xces zapnuty alebo vpnuty
//no asi viem kde je problem..v menu je polozka high resolution cockpit a v zatvorke, poznamka ze iba pre high eng graficke karty s aspon 128MB pamatou, no a moja karticka ma iba 64, cize asi preto to nechce zapnut.
No monza bola totalne onicom skoncil som v qualifikacii na 2mieste ale hned v prvej sikane ma zostrelili kde som nasledne samozrejme nedobrzdil aj ja,tym som posunul Emika na 1 miesto ten potom aj vyhral bo v dalsom kole som bol zostreleny na tom istom mieste tak som na to uz dlabal.
Brno:To uz bola ina kava qualifikoval som sa cca s 4miesta pri starte som sa dostal na 2he a vyhral zavod s cca 14sec naskokom bol to dobry race ale pre mna nudny kedze som nemal ziadneho supera ktory by na mna tlacil
Brno:To uz bola ina kava qualifikoval som sa cca s 4miesta pri starte som sa dostal na 2he a vyhral zavod s cca 14sec naskokom bol to dobry race ale pre mna nudny kedze som nemal ziadneho supera ktory by na mna tlacil
zalezi od auta ... kazde ma iny display/zobrazovanie ... btw display sa zapina/vypina tlacitkom pre MOTECGothaR napísal:Dnes som to nainstaloval, hra sa to skvele len mi trochu vadi, ze v kokpite na palubovke nejde displej(iba otackomer, nie prevod alebo rychlost) predpokladam, ze by sa to malo zobrazovat a HUD nechcem mat v kabine zapnuty, vyzera to neprirodzene
btw ked som sa konecne naucil moznu tak to zmenite
lambo parti medzi naj auta, asi najvascism sklamanim v triede GT je GTS Viper, sice ma najlepsie parametre vykon/vana ale na ceste to necicit, na ferari sa nechyta...GothaR napísal:este mam otazocku: s akymi autami jazdite?
ja teraz trenujem s Murcielagom, tak chcem vediet, ci yo nie je zbytocne vzhladom k tomu, ze ked sa do toho dostanem, tak by som rad zahral s vami
a skus napisat ako sa to vola v settings ... ja mam na tabe nastavene uplne daco inemadjo napísal:2hojo: zapinanie nickov cez "TAB"
a btw papierovo najvacsi pocet HP na Masserati MC12 ... ale v pohode su Maranello aj Murcielago
a este otazka: setupujete si auta?? lebo inak sa mi cas 1:44.xx na Monze zda trocha mimo dosah
No k tym casom najdolezitejsi je cisty prejazd a pri vyjadne tomu riadne vysolit.Tomase mi vcera pripominal ze jazdim nefer ale pokial su aspon kolesa na jednej strane na trati myslim ze pravidla sa neporusuju ine je to ked to sluhnes priamo cez sikanu to uz je penalizacia.
Myslim ze by sme sa mali naucit hlavne brzdit ked ide pred nami niekto lebo ked uz slapne na brzdy a si za nim je neskoro.Na druhej strane sa mi vcera na Brne stalo ze "DJS" zacal brzdit do zakruty skor tam to boli milimetre aby som to do neho nenapalil.
Myslim ze by sme sa mali naucit hlavne brzdit ked ide pred nami niekto lebo ked uz slapne na brzdy a si za nim je neskoro.Na druhej strane sa mi vcera na Brne stalo ze "DJS" zacal brzdit do zakruty skor tam to boli milimetre aby som to do neho nenapalil.
-
t0m4s3
Admin
moja jedina uprava je zvysenie otacok na max. a ubratie paliva na cca 6 kol.gwixt napísal:a skus napisat ako sa to vola v settings ... ja mam na tabe nastavene uplne daco ine![]()
a btw papierovo najvacsi pocet HP na Masserati MC12 ... ale v pohode su Maranello aj Murcielago
a este otazka: setupujete si auta?? lebo inak sa mi cas 1:44.xx na Monze zda trocha mimo dosah
taky puk zase nie som kua .. viem co je klavesa TAB... len som sa pytal ako sa vola ta funkcia ktoru mas nastavenu na tu klavesumadjo napísal:to gwixt : zobrazovanie nickov .... "TAB" ako Tabulator na klavesnici![]()
btw nechce niekto zacat pisat serial "Ako na setup zavodneho auta triedy GT" ??
mne by sa to celkom siklo (KB iste)