NOD32 ako druhy antivirak?
NOD32 ako druhy antivirak?
dalo by sa nejak spravit, aby som mal jeden antivirak uz pri spusteni Win a ten druhy antivir.NOD32 len ked ho zapnem(kliknem na neho)?
Re: NOD32 ako druhy antivirak?
a to Ti je ako na co?trion napísal:dalo by sa nejak spravit, aby som mal jeden antivirak uz pri spusteni Win a ten druhy antivir.NOD32 len ked ho zapnem(kliknem na neho)?
jasne, ze da, nainstalis NOD a nastavis ho tak, aby sa Ti automaticky nespustal, ale myslim, ze Nod servis (service) sa Ti musi aj tak spustat, cize je to skoro ako keby Ti bezal stale.
V node daj vypnúť rezidentnú ochranu pri spustení.. pýta sa to pri inštalácií. Inak doporučenie je používať iba jeden antivirák. Niečo o dvoch antivirákoch na jednom kompe píšu aj tu: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?p=20596#20596 (snáď sa to nebere ako link na konkurenčné fórum)
Na co mi to je? Chcem nieco vyskusat. Mal som NOD32 dost dlho a bol som s nim spokojny, lenze po case mi nejak zacal blbnut WinXP(ze sa divim
) Tak som skusil Kaspersky antivir. . Dal som full scan a nasiel mi 4 virusy prevazne trojske kone. Normalne som tomu nechapal! NOD mal kazdy den aktualizaciu a predsa... Teraz chcem vyskusat ci po Kasperskom NOD nieco najde, len tak zo zvedavosti. Vraj,ze sa neda instal 2antivir. na jeden system, tak preto sa pytam.
Dá sa to, len nie je istota, ako sa to bude správať.trion napísal:Vraj,ze sa neda instal 2antivir. na jeden systém, tak preto sa pytam.