NOD32 ako druhy antivirak?

Informácie o software, ankety...
trion
Star
Star

NOD32 ako druhy antivirak?

Príspevok od používateľa trion »

dalo by sa nejak spravit, aby som mal jeden antivirak uz pri spusteni Win a ten druhy antivir.NOD32 len ked ho zapnem(kliknem na neho)?
teso
Light Star
Light Star

Re: NOD32 ako druhy antivirak?

Príspevok od používateľa teso »

trion napísal:dalo by sa nejak spravit, aby som mal jeden antivirak uz pri spusteni Win a ten druhy antivir.NOD32 len ked ho zapnem(kliknem na neho)?
a to Ti je ako na co? :)
jasne, ze da, nainstalis NOD a nastavis ho tak, aby sa Ti automaticky nespustal, ale myslim, ze Nod servis (service) sa Ti musi aj tak spustat, cize je to skoro ako keby Ti bezal stale.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

V node daj vypnúť rezidentnú ochranu pri spustení.. pýta sa to pri inštalácií. Inak doporučenie je používať iba jeden antivirák. Niečo o dvoch antivirákoch na jednom kompe píšu aj tu: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?p=20596#20596 (snáď sa to nebere ako link na konkurenčné fórum)
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

Na co mi to je? Chcem nieco vyskusat. Mal som NOD32 dost dlho a bol som s nim spokojny, lenze po case mi nejak zacal blbnut WinXP(ze sa divim :) ) Tak som skusil Kaspersky antivir. . Dal som full scan a nasiel mi 4 virusy prevazne trojske kone. Normalne som tomu nechapal! NOD mal kazdy den aktualizaciu a predsa... Teraz chcem vyskusat ci po Kasperskom NOD nieco najde, len tak zo zvedavosti. Vraj,ze sa neda instal 2antivir. na jeden system, tak preto sa pytam.
brm
Darca
Darca

trion napísal:Vraj,ze sa neda instal 2antivir. na jeden systém, tak preto sa pytam.
Dá sa to, len nie je istota, ako sa to bude správať. :) Možno to bude blbnúť ešte viac akoby bol tam nejaký vírus. :) BTW.. aj NOD32 si musíš riadne nastaviť. Control Center -> Nod32 -> Spustit NOD32 -> Nastavenie -> a tam v Objektoch diagnostiky a Nastaveniach ThreatSense pozaškrtaj všetky možnosti. :)
Qu!r!@5h
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Qu!r!@5h »

ak mam nainstalovany NOD je dobre ak mam aj napr. Ad-aware SE?? alebo nod uz rovno plni funkciu ad-awaru???
brm
Darca
Darca

NOD je iba antivirák, takže je dobré mať aj antispyware program. Do tretice sa doporučuje ešte doinštalovať aj nejaký firewall. :)
Napísať odpoveď