... Pokec = vecny problem ? ...

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

... Pokec = vecny problem ? ...

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... hmm vcera som po velice dlhom case chcel cosi napisat an sklo na pokeci ... a na moje prekvapenie to neslo ..ani to all, ani nikomu .. proste nic , bez odezvy ... a nefim cim to moze byt .. som si vedomy a v podstate som aj zmiereny s tym ze budem potrebovat novy nick, bo v azete s tym aj tak nic nespravia , ale rad by som sa aspon dozvedel cim to je .... sakra ..ak ma niekto racionalne vysvetlenie tak dik ....

edit:// .. keby tam nechodilo tolko znamych tak tam uz dva roky ani nepachnem :-)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Lolo napísal:U teba chyba asi nebude. Ak si si vsimol, pri vybere miestnosti mas moznost zvolit si NOVU BETA VERZIU Pokecu. Kliknes na ten cerveny odkaz, potom si vyber miestnost kde chces kecat a uz mozes pisat na sklo. Je to dalsia chyba na celkovo prasivom pokeci GL & HF
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Mne zas z nicoho nic prestalo pasovat heslo..a to ho mam ulozene v opere ako wand..mozno som trochu spamoval ale to bolo davnejsie, cize ako fakt neviem :(.
bart11
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: ... Pokec = vecny problem ? ...

Príspevok od používateľa bart11 »

nordkapp_pb napísal:... hmm vcera som po velice dlhom case chcel cosi napisat an sklo na pokeci ... a na moje prekvapenie to neslo ..ani to all, ani nikomu .. proste nic , bez odezvy ... a nefim cim to moze byt .. som si vedomy a v podstate som aj zmiereny s tym ze budem potrebovat novy nick, bo v azete s tym aj tak nic nespravia , ale rad by som sa aspon dozvedel cim to je .... sakra ..ak ma niekto racionalne vysvetlenie tak dik ....

edit:// .. keby tam nechodilo tolko znamych tak tam uz dva roky ani nepachnem :-)
S tymto som mal problemy aj ja. Nevidim, ze by si tu pisal nieco o tom, ze si ci si to skusal cez staru verziu pokecu alebo cez tu Beta. Pretoze ja som musel zvolit Beta verziu aby mi to islo.
Ale v niektorych miestnostiach mi islo pisat na sklo aj cez staru, lenze to boli tie miestnosti, co su sukromne vytvorene.
MAker
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa MAker »

kukiak napísal:Mne zas z nicoho nic prestalo pasovat heslo..a to ho mam ulozene v opere ako wand..mozno som trochu spamoval ale to bolo davnejsie, cize ako fakt neviem :(.
Heslo pasovalo, len ťa neprihlásilo - aj mne sa to stalo. Ale už mi to ide
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

kukiak napísal:Mne zas z nicoho nic prestalo pasovat heslo..a to ho mam ulozene v opere ako wand..mozno som trochu spamoval ale to bolo davnejsie, cize ako fakt neviem :(.
Ak si pouzival na spamovanie nejake softy, tak je mozne, ze si pomocou tohoto softu odoslal heslo jeho autorovi. No a ten ti zmenil heslo.

Mne sa totiz tiez stalo, ze po pouziti takeho to programu sa mi uz na ucet nepodarilo prihlasit, no a za vinu povazujem prave to, co som napisal vyssie. :?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ppt napísal:Ak si pouzival na spamovanie nejake softy, tak je mozne, ze si pomocou tohoto softu odoslal heslo jeho autorovi. No a ten ti zmenil heslo.

Mne sa totiz tiez stalo, ze po pouziti takeho to programu sa mi uz na ucet nepodarilo prihlasit, no a za vinu povazujem prave to, co som napisal vyssie. :?
To je dost dobry poznatok..nato si dam pozor, ale na pokec uz nechodim nastastie tak casto ako kedysi :).

bart11 mal si pravdu, bol to len chvilkovy vypadol ;)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

... vies kukiak na trojdnovy absolutny vypadok som prestal verit ked som mal sest rokov :-( :-( ... proste som skusal aj tu beta aj normalnu ... Rp, mail vsetko ide len to sklo nejde :-(

... a v tej beta mi to dokonca robilo toto .. dobre si pozrite tu chronologiu :-) ... ( aj som im to ohlasil, ale nic sa mi s5 nedostalo ) ...
Prílohy
pokec - wtf.jpg
pokec - wtf.jpg (184.73 KiB) 1060 zobrazení
bart11
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart11 »

no tak potom fakt netusim preco ti nejde pisat aj ked mas beta verziu...
Viem, ze pokec ma vo vlastnosti filtrovat urcite slova, ale urcite si ich nepouzil (?).
S tym opakovani som si to vsimol aj ja, ale to, ze mi ukazal zle casy som este nevidel, ale to je uz ich problem.
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

Ale podla mna cely pokec je na ... a aj je to pravda ja som mal chvilu taky osial sakra:D som tam bol cely tyzden pri tom kurna ale to bolo pred 3rokmy vtedy v PCherni bolo len okolo 30ludi a teraz ich tam je natriskanych jak slak a kazdy nieco potrebuje a keby aspon niekto poznal Slovo GOOGLE tak by to bolo omoc lepsie ;-)
a ten pokec tam stale plieska reklamy v poslednom case ma uz to naozaj serka fakt vsade sama reklama a podobne chu****...
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

to nešlo včera ani mne ale dnes ráno to už zase šlo :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:... vies kukiak na trojdnovy absolutny vypadok som prestal verit ked som mal sest rokov :-( :-( ... proste som skusal aj tu beta aj normalnu ... Rp, mail vsetko ide len to sklo nejde :-(

... a v tej beta mi to dokonca robilo toto .. dobre si pozrite tu chronologiu :-) ... ( aj som im to ohlasil, ale nic sa mi s5 nedostalo ) ...
Preco spominas mna ? ja som sa k tvojmu problemi nevyjadroval ;)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

LuKKaS napísal: a ten pokec tam stale plieska reklamy v poslednom case ma uz to naozaj serka fakt vsade sama reklama a podobne chu****...
Veď pokec je ryža azetu, tak čo by tam nepchali toľko reklám.. A tu máš vyňatok z pravidiel pokecu:
Používateľ sa zaväzuje, že
nebude robiť nič v snahe odstrániť, respektíve zabraňovať zobrazovaniu reklamy na serveri
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal:Preco spominas mna ? ja som sa k tvojmu problemi nevyjadroval ;)
.. tu sme sa zle pochopili .. ty si poukazoval na iny problem pokecu, ktory suvisel s vypadkom a ja som iba reagoval na vypadok ... sorry ak chces tak ta editom z toho vypustim :-) :-) ...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:.. tu sme sa zle pochopili .. ty si poukazoval na iny problem pokecu, ktory suvisel s vypadkom a ja som iba reagoval na vypadok ... sorry ak chces tak ta editom z toho vypustim :-) :-) ...
nee, len mi to bolo cudne ze co ja s tym :P, neva :)
Napísať odpoveď