edit:// .. keby tam nechodilo tolko znamych tak tam uz dva roky ani nepachnem
... Pokec = vecny problem ? ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
... Pokec = vecny problem ? ...
... hmm vcera som po velice dlhom case chcel cosi napisat an sklo na pokeci ... a na moje prekvapenie to neslo ..ani to all, ani nikomu .. proste nic , bez odezvy ... a nefim cim to moze byt .. som si vedomy a v podstate som aj zmiereny s tym ze budem potrebovat novy nick, bo v azete s tym aj tak nic nespravia , ale rad by som sa aspon dozvedel cim to je .... sakra ..ak ma niekto racionalne vysvetlenie tak dik ....
Re: ... Pokec = vecny problem ? ...
S tymto som mal problemy aj ja. Nevidim, ze by si tu pisal nieco o tom, ze si ci si to skusal cez staru verziu pokecu alebo cez tu Beta. Pretoze ja som musel zvolit Beta verziu aby mi to islo.nordkapp_pb napísal:... hmm vcera som po velice dlhom case chcel cosi napisat an sklo na pokeci ... a na moje prekvapenie to neslo ..ani to all, ani nikomu .. proste nic , bez odezvy ... a nefim cim to moze byt .. som si vedomy a v podstate som aj zmiereny s tym ze budem potrebovat novy nick, bo v azete s tym aj tak nic nespravia , ale rad by som sa aspon dozvedel cim to je .... sakra ..ak ma niekto racionalne vysvetlenie tak dik ....
Ale v niektorych miestnostiach mi islo pisat na sklo aj cez staru, lenze to boli tie miestnosti, co su sukromne vytvorene.
Ak si pouzival na spamovanie nejake softy, tak je mozne, ze si pomocou tohoto softu odoslal heslo jeho autorovi. No a ten ti zmenil heslo.kukiak napísal:Mne zas z nicoho nic prestalo pasovat heslo..a to ho mam ulozene v opere ako wand..mozno som trochu spamoval ale to bolo davnejsie, cize ako fakt neviem.
Mne sa totiz tiez stalo, ze po pouziti takeho to programu sa mi uz na ucet nepodarilo prihlasit, no a za vinu povazujem prave to, co som napisal vyssie.
-
kukiak
Addict
To je dost dobry poznatok..nato si dam pozor, ale na pokec uz nechodim nastastie tak casto ako kedysippt napísal:Ak si pouzival na spamovanie nejake softy, tak je mozne, ze si pomocou tohoto softu odoslal heslo jeho autorovi. No a ten ti zmenil heslo.
Mne sa totiz tiez stalo, ze po pouziti takeho to programu sa mi uz na ucet nepodarilo prihlasit, no a za vinu povazujem prave to, co som napisal vyssie.
bart11 mal si pravdu, bol to len chvilkovy vypadol
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... vies kukiak na trojdnovy absolutny vypadok som prestal verit ked som mal sest rokov
... proste som skusal aj tu beta aj normalnu ... Rp, mail vsetko ide len to sklo nejde
... a v tej beta mi to dokonca robilo toto .. dobre si pozrite tu chronologiu
... ( aj som im to ohlasil, ale nic sa mi s5 nedostalo ) ...
... a v tej beta mi to dokonca robilo toto .. dobre si pozrite tu chronologiu
- Prílohy
-
- pokec - wtf.jpg (184.73 KiB) 1061 zobrazení
-
Lukkas
Star
Ale podla mna cely pokec je na ... a aj je to pravda ja som mal chvilu taky osial sakra:D som tam bol cely tyzden pri tom kurna ale to bolo pred 3rokmy vtedy v PCherni bolo len okolo 30ludi a teraz ich tam je natriskanych jak slak a kazdy nieco potrebuje a keby aspon niekto poznal Slovo GOOGLE tak by to bolo omoc lepsie 
a ten pokec tam stale plieska reklamy v poslednom case ma uz to naozaj serka fakt vsade sama reklama a podobne chu****...
a ten pokec tam stale plieska reklamy v poslednom case ma uz to naozaj serka fakt vsade sama reklama a podobne chu****...
-
kukiak
Addict
Preco spominas mna ? ja som sa k tvojmu problemi nevyjadrovalnordkapp_pb napísal:... vies kukiak na trojdnovy absolutny vypadok som prestal verit ked som mal sest rokov![]()
... proste som skusal aj tu beta aj normalnu ... Rp, mail vsetko ide len to sklo nejde
![]()
... a v tej beta mi to dokonca robilo toto .. dobre si pozrite tu chronologiu... ( aj som im to ohlasil, ale nic sa mi s5 nedostalo ) ...
Veď pokec je ryža azetu, tak čo by tam nepchali toľko reklám.. A tu máš vyňatok z pravidiel pokecu:LuKKaS napísal: a ten pokec tam stale plieska reklamy v poslednom case ma uz to naozaj serka fakt vsade sama reklama a podobne chu****...
Používateľ sa zaväzuje, že
nebude robiť nič v snahe odstrániť, respektíve zabraňovať zobrazovaniu reklamy na serveri
-
nordkapp_pb
Hardcore addict