nj Maslo, ty si tiez mozno LAMA
s rozsudkom som spokojny aj ked by som bol za nejaky barbarskejsi aby kusok viacej trpel za to co spravil...
Akurat sa obavam ze to bude mat dost negativny dopad a najdu sa kreteni co sa nepekne pomstia...
Suhlasim, ze ked ho zabiju, urobia z neho mucenika. Podla mna mal dostat dozivotie. Ked si ale spomeniem nato, o com ste tu uz niekde pisali, ze Hasajn bol volakedy spojencom USA, je mi z celej tejto maskarady zle. Fuck politics!
dair napísal:nj Maslo, ty si tiez mozno LAMA
s rozsudkom som spokojny aj ked by som bol za nejaky barbarskejsi aby kusok viacej trpel za to co spravil...
Akurat sa obavam ze to bude mat dost negativny dopad a najdu sa kreteni co sa nepekne pomstia...
to je uz druha vec...ale mi nepovedz ze je hento "normalny demokraticky sud" ...
nikde som nepovedal ze s rozsudkom nesuhlasim.... ale nesuhlasim... podla mna by si to mal tradasej odsediet... bolo by menej nasilnosti a ako sa tu uz spominalo vytrpel by si urcite viac
maslo napísal:to je uz druha vec...ale mi nepovedz ze je hento "normalny demokraticky sud" ...
nikde som nepovedal ze s rozsudkom nesuhlasim.... ale nesuhlasim... podla mna by si to mal tradasej odsediet... bolo by menej nasilnosti a ako sa tu uz spominalo vytrpel by si urcite viac
Nuz...on bol tiez ohromne demokraticky pri "svojich" sudoch, ktore vynasal nad svojim vlastnym obyvatelstvom
Tomasito napísal:To nie je ospravedlnujuci argument- uz davno nie sme v stredoveku.
čo si ja ešte zo školy pamatam tak trest smrti je v 94 krajinách na svete povolený, neviem ako je to teraz , určite je už počet krajín znížený , ale určite to nieje 0 .. takze v stredoveku , ako ty hovoríš , sa žije ešte v mnohých krajinách ...
schw33k napísal:čo si ja ešte zo školy pamatam tak trest smrti je v 94 krajinách na svete povolený, neviem ako je to teraz , určite je už počet krajín znížený , ale určite to nieje 0 .. takze v stredoveku , ako ty hovoríš , sa žije ešte v mnohých krajinách ...
Nepochopil si suvislost... nereagoval som na trest smrti, ale na "argument" jina153 ohladom demokratickosti sudneho procesu v nadvaznosti na predchadzajuce slova uzivatela maslo. Jednoducho, nedemokraticky je vzdy nedemokraticky, ci sa jedna o procesy za ery Saddama, alebo proces, ktorym bol Saddam odsudeny- bez ohladu na to, akym bol Saddam tyranom. That´s it
Dizzy napísal:Suhlasim, ze ked ho zabiju, urobia z neho mucenika. Podla mna mal dostat dozivotie. Ked si ale spomeniem nato, o com ste tu uz niekde pisali, ze Hasajn bol volakedy spojencom USA, je mi z celej tejto maskarady zle. Fuck politics!
Tomasito napísal:Nepochopil si suvislost... nereagoval som na trest smrti, ale na "argument" jina153 ohladom demokratickosti sudneho procesu v nadvaznosti na predchadzajuce slova uzivatela maslo. Jednoducho, nedemokraticky je vzdy nedemokraticky, ci sa jedna o procesy za ery Saddama, alebo proces, ktorym bol Saddam odsudeny- bez ohladu na to, akym bol Saddam tyranom. That´s it
no uz pochopil , len som ta zobral doslovne , lebo si to tak napisal ..
vo svete je popravovanych dost vela ludi,nevihoda je hmm hlavne pre iracanov ze na poradi bude saddam,preto lebo sa urcite najdu ludia co sa odpalia a dorazia svojich vlastnych,neviem preco je okolo toho take haloo,zrazu sa ozyvaju rozne organizacie cez lud.prava a su proti,je to cele dost prehnane,v afrike,darfure...sa deju horsie veci no nejak sa tomu moc tlac...nevenuje
schw33k napísal:píšeš to tak ako keby vraždil mačky alebo čo ... ale tým *MOŽNO* si ma dostal
Keď ti už toľko ide Sadamovu smrť, ja by som nechcel byť v koži sudcov stúpenci Sadáma ich vyvraždia aj z rodinami. Sudcovia boli dosadený Yekim výsledok musel byť taký ako vyriekli.Pozeral som TN tam začali plašiť blchy naším slovenským žoldnierom, nezabúdaj na Sumitov a Šítov myslím si že to spustí Iraku čo tam ešte nebolo, občíanskú vojnu. Pozoruhodné je že hovoríme o zjednotení našej planéty mierovou cestou. Tak to je nemysliteľné to je SciFI. Vraždiť dokáže leň zaúdaný hlupák, dokonale vymetenou hlavou.