Saddam Husajn (rozsudok- obesenie)

Diskusie na politické témy...
deblasco
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

pre vojaka je hanba ze nie je zastreleny, preto mu dali slucku, je to sucast planu...
teraz sa odvola a podla mna tak do roka bude dead... :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

maslo napísal:na jednej strane je mozno pravda ze sa podilal na nejakych masovych vrazdach atd....
píšeš to tak ako keby vraždil mačky alebo čo ... ale tým *MOŽNO* si ma dostal
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

nj Maslo, ty si tiez mozno LAMA :?
s rozsudkom som spokojny aj ked by som bol za nejaky barbarskejsi aby kusok viacej trpel za to co spravil...
Akurat sa obavam ze to bude mat dost negativny dopad a najdu sa kreteni co sa nepekne pomstia...
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

Suhlasim, ze ked ho zabiju, urobia z neho mucenika. Podla mna mal dostat dozivotie. Ked si ale spomeniem nato, o com ste tu uz niekde pisali, ze Hasajn bol volakedy spojencom USA, je mi z celej tejto maskarady zle. Fuck politics!
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

dair napísal:nj Maslo, ty si tiez mozno LAMA :?
s rozsudkom som spokojny aj ked by som bol za nejaky barbarskejsi aby kusok viacej trpel za to co spravil...
Akurat sa obavam ze to bude mat dost negativny dopad a najdu sa kreteni co sa nepekne pomstia...
to je uz druha vec...ale mi nepovedz ze je hento "normalny demokraticky sud" ...

nikde som nepovedal ze s rozsudkom nesuhlasim.... ale nesuhlasim... podla mna by si to mal tradasej odsediet... bolo by menej nasilnosti a ako sa tu uz spominalo vytrpel by si urcite viac
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

nech ho obesia, len skoda ze sa vedla neho nebude hupat Bush :?
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Este je kopa ludi, co by sa vedla neho dalo povesat. Neprijemne by bolo zavesit za nohy a cakat, kym cely zcervenie v tvari a pukne. :?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

maslo napísal:to je uz druha vec...ale mi nepovedz ze je hento "normalny demokraticky sud" ...

nikde som nepovedal ze s rozsudkom nesuhlasim.... ale nesuhlasim... podla mna by si to mal tradasej odsediet... bolo by menej nasilnosti a ako sa tu uz spominalo vytrpel by si urcite viac
Nuz...on bol tiez ohromne demokraticky pri "svojich" sudoch, ktore vynasal nad svojim vlastnym obyvatelstvom :aasmile13:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

tiez si myslim ze je to vporiadku, moze bit rad ze je rad,ak bi ho nasli v tej jeho diere jeho odporcovia z iraku bol bi uz davno rozstvrteny
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

jin153 napísal:Nuz...on bol tiez ohromne demokraticky pri "svojich" sudoch, ktore vynasal nad svojim vlastnym obyvatelstvom :aasmile13:
To nie je ospravedlnujuci argument- uz davno nie sme v stredoveku.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Tomasito napísal:To nie je ospravedlnujuci argument- uz davno nie sme v stredoveku.
Iba som reagoval na predchadzajuci prispevok...
schw33k
Guru
Guru

Tomasito napísal:To nie je ospravedlnujuci argument- uz davno nie sme v stredoveku.
čo si ja ešte zo školy pamatam tak trest smrti je v 94 krajinách na svete povolený, neviem ako je to teraz , určite je už počet krajín znížený , ale určite to nieje 0 .. takze v stredoveku , ako ty hovoríš , sa žije ešte v mnohých krajinách ...
Tomasito
VIP
VIP

schw33k napísal:čo si ja ešte zo školy pamatam tak trest smrti je v 94 krajinách na svete povolený, neviem ako je to teraz , určite je už počet krajín znížený , ale určite to nieje 0 .. takze v stredoveku , ako ty hovoríš , sa žije ešte v mnohých krajinách ...
Nepochopil si suvislost... nereagoval som na trest smrti, ale na "argument" jina153 ohladom demokratickosti sudneho procesu v nadvaznosti na predchadzajuce slova uzivatela maslo. Jednoducho, nedemokraticky je vzdy nedemokraticky, ci sa jedna o procesy za ery Saddama, alebo proces, ktorym bol Saddam odsudeny- bez ohladu na to, akym bol Saddam tyranom. That´s it
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

no co by som mal na to povedat? nic ine si nezasluzi
Tomasito
VIP
VIP

Dizzy napísal:Suhlasim, ze ked ho zabiju, urobia z neho mucenika. Podla mna mal dostat dozivotie. Ked si ale spomeniem nato, o com ste tu uz niekde pisali, ze Hasajn bol volakedy spojencom USA, je mi z celej tejto maskarady zle. Fuck politics!
Hold, aj o tom je politika :?
schw33k
Guru
Guru

Tomasito napísal:Nepochopil si suvislost... nereagoval som na trest smrti, ale na "argument" jina153 ohladom demokratickosti sudneho procesu v nadvaznosti na predchadzajuce slova uzivatela maslo. Jednoducho, nedemokraticky je vzdy nedemokraticky, ci sa jedna o procesy za ery Saddama, alebo proces, ktorym bol Saddam odsudeny- bez ohladu na to, akym bol Saddam tyranom. That´s it
no uz pochopil , len som ta zobral doslovne , lebo si to tak napisal ..
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

jin153 napísal:Nuz...on bol tiez ohromne demokraticky pri "svojich" sudoch, ktore vynasal nad svojim vlastnym obyvatelstvom :aasmile13:
tak to teda "bol".... ale treba to brat aj z tej druhej strany.. tymto ho ale nechcem obhajovat
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Teflon »

no mozno si to zasluzi ale tie nasledky budu naozaj dost velke si myslim to ze bude mucenik tak to uz je aj teraz
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

vo svete je popravovanych dost vela ludi,nevihoda je hmm hlavne pre iracanov ze na poradi bude saddam,preto lebo sa urcite najdu ludia co sa odpalia a dorazia svojich vlastnych,neviem preco je okolo toho take haloo,zrazu sa ozyvaju rozne organizacie cez lud.prava a su proti,je to cele dost prehnane,v afrike,darfure...sa deju horsie veci no nejak sa tomu moc tlac...nevenuje
nadl
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nadl »

schw33k napísal:píšeš to tak ako keby vraždil mačky alebo čo ... ale tým *MOŽNO* si ma dostal
Keď ti už toľko ide Sadamovu smrť, ja by som nechcel byť v koži sudcov stúpenci Sadáma ich vyvraždia aj z rodinami. Sudcovia boli dosadený Yekim výsledok musel byť taký ako vyriekli.Pozeral som TN tam začali plašiť blchy naším slovenským žoldnierom, nezabúdaj na Sumitov a Šítov myslím si že to spustí Iraku čo tam ešte nebolo, občíanskú vojnu. Pozoruhodné je že hovoríme o zjednotení našej planéty mierovou cestou. Tak to je nemysliteľné to je SciFI. Vraždiť dokáže leň zaúdaný hlupák, dokonale vymetenou hlavou.
Napísať odpoveď