a presne o tom su dnesny skinheadsLord_3D napísal:týto čo ich spomináš ani naozajstých skinov nevedeli (hoci ani ja naživo som ich nevidel) ale myslim že pravý skin nehľadá bitku len tak, ale z rasovej nenávisti...a nie že sa rozhodne že nakopu punkerov.. , to su vyhulenci čo len hľadajú zámienku na to aby sa mohli biť..
Skinheads
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
v skutku su to normalni ludia ako aj my..maju rovnake city, zamestnania, skoly, rodiny...tak ako aj ostatni..ale veria veciam, pre ktore nemaju pochopenie ostatni..ked skinhead nie je velky fanatik, povedala by som, ze je to dobry clovek, lebo kazdy ma pravo nieco akceptovat a nieco nie..ale ak zachadzaju do xtremov, su zli, nevypocitatelni a nemaju zlutovanie...mam medzi nimi kamaratov..ale v ramci reality a slusnosti..P.S.: skinheadi mi zabili kamarata...ale delias a na dobrych a zlych..to trbea vnimat a neodsudzovat vsetkych
ono to bolo myslene ako basnicka otazka, az ked si ma na to upozornil som si uvedomil co sa mohlo statTomasito napísal:Neblazni, to chces aby teraz kazdy svoj nazor zopakoval (vid. prve pripady)? S podobnymi otazkami nabuduce opatrnejsie ; )
dnes som siel z piva, zastavil som sa pri stanku s kebabmi, prisli taky dvaja, bombery, tazke boty, maskace, hole hlavy...
a spustili:
a ze kamosko ty si jako tez skin ked mas holu hlavu?
ja im:
jasne chlapci len ja uz bombery ani nic take nenosim lebo ja som stary skin a teraz pracujem v ilegalite...
a oni:
to akoze ked budeme dobry a tak ze aj my budeme tak mocst robit?
ja im:
jasne sak o to ide!?
to uz mi podal typek kebab a musel som ich opustit...
posledne co som pocul bolo jak rozpravali jake by to bolo fasa keby ze to mozu robit jakoze tajne...
...vazne som sa dusil tym kebabom o stosesto...
-
R1k1nko
Darca
veru veru. pekne si to povedal.bocian napísal:omg tato tema nema zmysel a uz ani rozumnu diskusiuteraz by sa to mohlo premenovat na : "hadky medzi jednou a druhou stranou"
ale co z toho ked som len napisem ze henty su kkt a ony tiez a pod haluze.
mali by sme to uz konecne riesit. PUNK sa da - neje*e im ked su napity ( nie furt)
hole hlavy a knim sa pridavajuci **** biju bielich za to ze sa mu pozrel na cajku ! ale cigana zbyt to nie ! DPC naco su tu a naco sa hraju..... kkti vsetci !
-
vendo
Guru
-
Začiatok Konca
Professional
Nieco podobne sa mi stalo siel som vecer z treningu cca o 23:00(podotykam slusne obleceny) a len som na nich pozrel a uz to co robiis chces dostat na pi** a j aze nie v pohode..Tak a tomto su dnesny skinheads!!Viete oni sa do ciganov nepustia,lebo ich je vela..Ale do fetakou a im podobnych s tymi by sa mlatili,lebo tych je len zopar..!Tolko moj nazor!!!R1k1nko napísal:veru veru. pekne si to povedal.
ale co z toho ked som len napisem ze henty su kkt a ony tiez a pod haluze.
mali by sme to uz konecne riesit. PUNK sa da - neje*e im ked su napity ( nie furt)
hole hlavy a knim sa pridavajuci **** biju bielich za to ze sa mu pozrel na cajku ! ale cigana zbyt to nie ! DPC naco su tu a naco sa hraju..... kkti vsetci !
-
pinacolada
Guru wannabe
-
miki690
Medium Professional
No a o tom to presne cele je ... je jasne ze ciganov sa boja a chapem to , lebo je ich vela a nemaju ziadne zabrany.. ale nechapem preco ked su posrani z ciganov sa tvaria ze su skinheadi a mlatia slusnych ludipinacolada napísal:jj su to sralbotky.sa pustaju do deciek a fetakov.a skutocne pred skutocnymi hrozbami davaju hlavu do piesku.hrdinovia su ale ciganov sa boja.
-
Death 69
Medium Expert
Nackovia VS Metlaci
Nackovia a pod ludi na tomto fore alebo ludia ktory poznaju nejakych nackov osobne.Strasne ma zaujima preco su nackovia strasne proti metlakom v sobotu 4.11.2006 mi zbili kamarata metlaka a zlomili mu 4 rebra a prepichli pluca. Strasne ma zaujima co mate proti nam metlakom bo aj ja som metlak a dostal som od nich asi 3x na pi*u a to len preto ze som v ciernom. A vzdi chodia 5 az 6 na jedneho. Ci aj nackovia nepocuvaju metal presnejsie NSBM (Nacisticky Black Metal)??? Ludia typu nackovia pise co mate teda proti nam metlakom mozte pisat aj vy ostatny a pls nezamknut viem za je tu pod tema.Ale tam nije to co by som chcel vediet. Tha piste preco je to na slovensku tak.
pravdepodobne si o vás myslia, že užívate nejaké drogy alebo si proste potrebujú kopnúť z toho čo ko*ot robia tak nevedia čo od radosti
btw z toho čo mám ja skúsenosti tak na metlákov ( ak myslíš metalistov ) neútočili
inak nepochopím takých chudákov, čo idú 5-6 na jedného .. normálne mi je zle z toho prípadu čo si napísal ..
btw z toho čo mám ja skúsenosti tak na metlákov ( ak myslíš metalistov ) neútočili
inak nepochopím takých chudákov, čo idú 5-6 na jedného .. normálne mi je zle z toho prípadu čo si napísal ..
-
pinacolada
Guru wannabe
-
vendo
Guru
dobre si spominas naozaj nechapem preco by skin alebo nacek chcel zmlatit metlakaTomasito napísal: Co si ja spominam, metlaci a skinheadi mali k sebe vzdy blizko
neboli to nejaki kindernackovia? alebo kinderskini? taki co robia hanbu? co ani sami nevedia kam patria ale "su" nackovia lebo su strasne "zly" a pod....?
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
Vidim ze malokto sa vie co to skinheads je.. jasne viete o tom z novin z titulkov mlady skin zbil romku.. ale ma to aj troska hlbsi vyznam.. skinheads su tri ked nie viac druhov.. su skinheads fasisti - vieme vsetci co su zac.. to su ty ktorich vy povazujete za skinov.. ale malokto asi vie ze su aj antifa skinheads.. a to su prave antifasisti (castokrat bratia s rastafarianmi, neopunkacmi, oikacmi..) a tretia skupina o ktorej viem su oi! skinheads.. tak isto neskodny punkaci.. tolko viem o tom ja..
ale tak isto sa nemozu delit na dobrich skinheads a zlich skinheads.. jasne ze sa najdu svine aj medzi antifakmi rastacmi oikacmi punkacmi metlakmi .. je to cisto o povahe cloveka...
ale tak isto sa nemozu delit na dobrich skinheads a zlich skinheads.. jasne ze sa najdu svine aj medzi antifakmi rastacmi oikacmi punkacmi metlakmi .. je to cisto o povahe cloveka...
-
mastermind
VIP
-
aquafresh1
Star