skúsenosti s nextrou
skúsenosti s nextrou
nakolko mam hrozne skusenosti so slovanetom - flat program, pri ktorom mam pomaly dial up rychlost, rozmyslam o zmene a prechode k nextre. mate niekto flat od nextry? ako velmi kolisu rychlosti? dakujem za kazdu odpoved
-
Romanko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Nepatri to skor sem?
http://hojko.com/viewforum.php?f=48
http://hojko.com/viewforum.php?f=48
-
jakub199
Medium Star
moj presne naopak to je checkni slavka. Mas stastie ze ta to nechitilo(tusim 1. vypadava a aj 3. ide na nic). Prave na velkych sietach je problem s tym ze ono to je sice flat ale ma to aj tak denny limit a potom daju Ban.Predpokladam ale ze nebudes tahat 40Gb denne takze pohode posluzi aj nextra.
ale T-com rules
ale T-com rules
-
shanoy
Star
jn ja som v druhej podsiety no mne to klape tak raz za 2 mesiace to spadne na dve hodky a pak to slape.. no co sa tyka T-com no ja s tykomom nemam guud prihodicky..maju ho moji kamosi no co vidim akou rychlostou tahaju no fakt hroza nechcel bych od T-comu..Vysokorýchlostný net: 1024/256 kbit/s no dakujem pekne a za jaké prachy.. fuc*jakub199 napísal:moj presne naopak to je checkni slavka. Mas stastie ze ta to nechitilo(tusim 1. vypadava a aj 3. ide na nic). Prave na velkych sietach je problem s tym ze ono to je sice flat ale ma to aj tak denny limit a potom daju Ban.Predpokladam ale ze nebudes tahat 40Gb denne takze pohode posluzi aj nextra.
ale T-com rules
ozivim tuto temu a poprosim presunut do Internet a siete
na doma hlavne pre rodicov som vybral nextru adsl data, ma to sice datovy limit 2GB ale neobmedzene vikendy - kedy chodim domov a mozem tahat
a narozdiel od T-comu kde sa uz vikendove data zapocitavaju
cena je tiez dobra, pri 18mes viazanosti len 344 s danou mesacne
preto mam 2 otazky
ako je to s kvalitou tento sluzby cez tyzden / cez vikend
aka je kvalita tohto zariadenia ZyXEL Prestige 660R ak ho mate niekto doma
na doma hlavne pre rodicov som vybral nextru adsl data, ma to sice datovy limit 2GB ale neobmedzene vikendy - kedy chodim domov a mozem tahat
cena je tiez dobra, pri 18mes viazanosti len 344 s danou mesacne
preto mam 2 otazky
ako je to s kvalitou tento sluzby cez tyzden / cez vikend
aka je kvalita tohto zariadenia ZyXEL Prestige 660R ak ho mate niekto doma