skúsenosti s nextrou

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
nevko
Medium Expert
Medium Expert

skúsenosti s nextrou

Príspevok od používateľa nevko »

nakolko mam hrozne skusenosti so slovanetom - flat program, pri ktorom mam pomaly dial up rychlost, rozmyslam o zmene a prechode k nextre. mate niekto flat od nextry? ako velmi kolisu rychlosti? dakujem za kazdu odpoved
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romanko »

shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa shanoy »

no moja siet na ktoru som pripojeny berie net od nextri a zatial som velmi spokojni..proste vsetko up aj down...kamos ma od T-comu a hroza..fakt bych to od T-comu a aj slovanetu nechcel... Nextra forever :)
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakub199 »

moj presne naopak to je checkni slavka. Mas stastie ze ta to nechitilo(tusim 1. vypadava a aj 3. ide na nic). Prave na velkych sietach je problem s tym ze ono to je sice flat ale ma to aj tak denny limit a potom daju Ban.Predpokladam ale ze nebudes tahat 40Gb denne takze pohode posluzi aj nextra.

ale T-com rules
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

linka od T-comu, pripojenie od T-comu. To je njlepsia kombinacia v pripade problemov. Nemozu sa na nikoho vyhovarat.
Iny net by som ani nechcel.
shanoy
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa shanoy »

jakub199 napísal:moj presne naopak to je checkni slavka. Mas stastie ze ta to nechitilo(tusim 1. vypadava a aj 3. ide na nic). Prave na velkych sietach je problem s tym ze ono to je sice flat ale ma to aj tak denny limit a potom daju Ban.Predpokladam ale ze nebudes tahat 40Gb denne takze pohode posluzi aj nextra.

ale T-com rules
jn ja som v druhej podsiety no mne to klape tak raz za 2 mesiace to spadne na dve hodky a pak to slape.. no co sa tyka T-com no ja s tykomom nemam guud prihodicky..maju ho moji kamosi no co vidim akou rychlostou tahaju no fakt hroza nechcel bych od T-comu..Vysokorýchlostný net: 1024/256 kbit/s no dakujem pekne a za jaké prachy.. fuc*
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

ozivim tuto temu a poprosim presunut do Internet a siete

na doma hlavne pre rodicov som vybral nextru adsl data, ma to sice datovy limit 2GB ale neobmedzene vikendy - kedy chodim domov a mozem tahat :) a narozdiel od T-comu kde sa uz vikendove data zapocitavaju :?
cena je tiez dobra, pri 18mes viazanosti len 344 s danou mesacne
preto mam 2 otazky
ako je to s kvalitou tento sluzby cez tyzden / cez vikend
aka je kvalita tohto zariadenia ZyXEL Prestige 660R ak ho mate niekto doma
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja som mal 2 roky aDSL doma, cize ten flat program. Naozaj, nemozem povedat kriveho slova na Nextru. Ak nieco neslo, tak vzdy bol na vine T-com, kvoli jeho linkam. Zo strany Nextry bolo vzdy vsetko v pohode. Ci uz rychlost alebo pingy.
Napísať odpoveď