Live For Speed ( LFS )

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Ondrejko
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ondrejko »

web uz je hotovy

Kód: Vybrať všetko

www.liveforspeed.sk
coskoro by sme mali zacat predavat licencie a zorganizovat demo cup
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

blazer napísal:Ako sa to da hrat cez hamachi? Sme to skusali ale nejde tam dat tu IPcku. Pise ze zadajte spravnu IP ci co. Asi sa tomu nepaci ze ta IP je taka dlha. :?
da sa hrat , tiez nepoviem :) , len tolko ze lfs neberie ipcky zacinajuce sa na 5
btw aj ja mam licenciu :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak sa rozbieha druha Demo liga
Ta predchadzajuca bola celkom v pohode, zakladne skupiny boli sice nevyrovnane, vo finalovej to bolo o dost lepsie, len v tej som mohol absolvovat iba jeden z troch zavodov...
Ti, ktori hrate, pridajte sa prosim, nech to ma uroven :)
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

chalani aky ste mali cas na westhill international s xf gtr? ja po nerozohrati 2:04:01 :oops:
edit.:po uprave a rozohrati 1.54.22 :lol:
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

mam to ale nehram to neviem to ovladat a drift som sa nenaucil :(
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

ja som doteraz hral z unlockerom ale zacinam mat vyborne casi a rad by som si zajazdil z hracmi po nete takze tento mesiac budem asi kupovat licenciu :)
Nino: skusaj to najprv s prednym nahonom to je jednoduche a hlavne nastav ovladanie na mysku ak nemas volant. a drift nie je nic tazke treba len cvicit. a nezabudni najprv prejst autoskolu :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

omg... toto je jazdec -->> newiete preco pri podradovani brzdi aj pridava plyn ??

BTW Gothar mas aj tuto trat ??? a tu druhu ?? ... tie su super.. :-O
dobra skladba je v tom videu :P
Twixix
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Twixix »

Šu-Do: medziplyn...brzi to viac motor a brzdy sa menej opotrebuju...v reale v LFS to je jedno...
inac volant G25 mam uz aj ja a uz sa zaucam :)
Eru: tu skolu som nikdy nepresiel...ani som nezacal na sarom volante som driftoval jak dabel .....teraz idem od zaciatku..... :)
// edit: nechce niekto z KE kupit stary volant cena okolo 200SK....
Gothar
Moderátor
Moderátor

Twixix napísal:Šu-Do: medziplyn...brzi to viac motor a brzdy sa menej opotrebuju...v reale v LFS to je jedno...
Nechcem flame, ale kvoli tomuto to vobec nie je :)
Ide o to, ze pri radeni ti klesnu otacky a ked podradis bez medziplynu, tak pri naraste otacok sa ti mozu zablkovat pohanane kolesa, co pri zadnom nahone moze posobit ako potiahnutie rucnej brzdy, taktiez ten moment sposobi nestabilitu pri prenose hmotnosti na prednu napravu, teda dorovnanie otacok zaisti plynule brzdenie.
Pri radeni nahor je to zas o tom, ze je dobre mat trochu vyssie otacky tesne pred zaradenim rychlosti, takze motor ta tym zbytkom este trochu potiahne, nerobi to az tak dobre prevodovke, v reali sa to vyuziva skor na plynule radenie(hlavne kamiony :) ).
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

GothaR napísal:Pri radeni nahor je to zas o tom, ze je dobre mat trochu vyssie otacky tesne pred zaradenim rychlosti, takze motor ta tym zbytkom este trochu potiahne, nerobi to az tak dobre prevodovke, v reali sa to vyuziva skor na plynule radenie(hlavne kamiony :) ).
To je bod c.1 ale hlavne na diesloch sa robi tzv Rychly medziplyn ktory sice dava zabrat spojke ale zabranujes tym efektu Turbodiery ...
Dieslove motory kladu velky odpor cize tam normalny medziplyn nestihnes ...
Ked podradujes napr z 5 do 3 tak v 5 mas 1800ot/min tesne pred preradenim stlacis kotol spojky aj plynu prehodis do 3 a obe pustis ... Tym padom ti neklesne tlak turboduchadla a ty mas mnoho nasobne silnejsi odpich ... a okamzity nastup sily ... bez medziplynu mas Turbo dieru take 1-2s
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

chalani ten g25 soji tusim 7000,-sk nie?aj ja som si ho chcel kupit len niekdo nechcel kupit ten co mam teraz :x
Twixix
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Twixix »

g25 stoji v datacome 7600sk a v nay 9900sk.....
uz ho mam doma:
http://twixix.euweb.cz/volant1.JPG
http://twixix.euweb.cz/volant2.JPG
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

nicee, kua aj ja chceeem :P
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

omg... parada... to musi byt supa hrat na takom niecom... no ale ja som so svojim spokojny.. nemam problem :wink:
len ma sere ze pri preradovani je to robene tak na kkt..
ze to neni ako na naozajstnom aute... som si vsimol ze ked preraduju alebo poraduju nesmu vynechat ziadnu rychost.. proste zo 4 na 6 je to tak ze treba ist 4,5,6 a nie 4,6.. skoda.. :(
N!TrO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa N!TrO »

Šu-Do napísal:omg... parada... to musi byt supa hrat na takom niecom... no ale ja som so svojim spokojny.. nemam problem :wink:
len ma sere ze pri preradovani je to robene tak na kkt..
ze to neni ako na naozajstnom aute... som si vsimol ze ked preraduju alebo poraduju nesmu vynechat ziadnu rychost.. proste zo 4 na 6 je to tak ze treba ist 4,5,6 a nie 4,6.. skoda.. :(
ked mas G25, resp. ked mas Hckove radenie tak sa to v LFS da nastavit, v ovladani
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

chalani zehnal som si volant logitech momo ale neviem ho nastavit na LFS ... ked si dam nastavenie volantu a chcem zmenit napr plyn na plynovy pedal tak to vobec nereaguje na stlacenie ... volant je cisto nový na inych hrach funguje... neviete v čom je ten problem ?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Digital napísal:chalani zehnal som si volant logitech momo ale neviem ho nastavit na LFS ... ked si dam nastavenie volantu a chcem zmenit napr plyn na plynovy pedal tak to vobec nereaguje na stlacenie ... volant je cisto nový na inych hrach funguje... neviete v čom je ten problem ?
Nastav v ovladacoch oddelene osy na plyn/brzdu (separate axes) :wink:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

GothaR napísal:Nastav v ovladacoch oddelene osy na plyn/brzdu (separate axes) :wink:
Woohoo , diky kamo... ja debil sa stym drbem 2 dni... uz to frci krasne... a este by som sa stel spitat ze de najdem nejake rekordy na jednotlivych tratiach. vlastne otazok mam viac

Kde nastavim mrtvu zonu volantu ? v nejakych percentach
Ako funguje ta trakčná kontrola a kde ju zapnem resp. ktore auto ju ma a ktore nie

Dikz za odpovede na moje blbe otazky :D
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Digital napísal:Woohoo , diky kamo... ja debil sa stym drbem 2 dni... uz to frci krasne... a este by som sa stel spitat ze de najdem nejake rekordy na jednotlivych tratiach. vlastne otazok mam viac

Kde nastavim mrtvu zonu volantu ? v nejakych percentach
Ako funguje ta trakčná kontrola a kde ju zapnem resp. ktore auto ju ma a ktore nie

Dikz za odpovede na moje blbe otazky :D
rekordy najdes na www.lfsworld.net , mrtva zona sa da nastavit tusim v ovladaní , trakciu ma len FZ50 a BF1 (bmw sauber) , funguje tak ze ked ta zacne pretacat tak ubere plyn :wink:
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

pls, kde si nastavim manualnu prevodovku? akosi to v nastavniach envidim, ide mi sice prehodit, ale hned ako prehodim mi to vrati automatika naspat...ale ja chcem cisto manualnu
Napísať odpoveď