Kód: Vybrať všetko
www.liveforspeed.sk
Kód: Vybrať všetko
www.liveforspeed.sk
Nechcem flame, ale kvoli tomuto to vobec nie jeTwixix napísal:Šu-Do: medziplyn...brzi to viac motor a brzdy sa menej opotrebuju...v reale v LFS to je jedno...
To je bod c.1 ale hlavne na diesloch sa robi tzv Rychly medziplyn ktory sice dava zabrat spojke ale zabranujes tym efektu Turbodiery ...GothaR napísal:Pri radeni nahor je to zas o tom, ze je dobre mat trochu vyssie otacky tesne pred zaradenim rychlosti, takze motor ta tym zbytkom este trochu potiahne, nerobi to az tak dobre prevodovke, v reali sa to vyuziva skor na plynule radenie(hlavne kamiony).
ked mas G25, resp. ked mas Hckove radenie tak sa to v LFS da nastavit, v ovladaniŠu-Do napísal:omg... parada... to musi byt supa hrat na takom niecom... no ale ja som so svojim spokojny.. nemam problem
len ma sere ze pri preradovani je to robene tak na kkt..
ze to neni ako na naozajstnom aute... som si vsimol ze ked preraduju alebo poraduju nesmu vynechat ziadnu rychost.. proste zo 4 na 6 je to tak ze treba ist 4,5,6 a nie 4,6.. skoda..
Nastav v ovladacoch oddelene osy na plyn/brzdu (separate axes)Digital napísal:chalani zehnal som si volant logitech momo ale neviem ho nastavit na LFS ... ked si dam nastavenie volantu a chcem zmenit napr plyn na plynovy pedal tak to vobec nereaguje na stlacenie ... volant je cisto nový na inych hrach funguje... neviete v čom je ten problem ?
Woohoo , diky kamo... ja debil sa stym drbem 2 dni... uz to frci krasne... a este by som sa stel spitat ze de najdem nejake rekordy na jednotlivych tratiach. vlastne otazok mam viacGothaR napísal:Nastav v ovladacoch oddelene osy na plyn/brzdu (separate axes)
rekordy najdes na www.lfsworld.net , mrtva zona sa da nastavit tusim v ovladaní , trakciu ma len FZ50 a BF1 (bmw sauber) , funguje tak ze ked ta zacne pretacat tak ubere plynDigital napísal:Woohoo , diky kamo... ja debil sa stym drbem 2 dni... uz to frci krasne... a este by som sa stel spitat ze de najdem nejake rekordy na jednotlivych tratiach. vlastne otazok mam viac
Kde nastavim mrtvu zonu volantu ? v nejakych percentach
Ako funguje ta trakčná kontrola a kde ju zapnem resp. ktore auto ju ma a ktore nie
Dikz za odpovede na moje blbe otazky