Varenie a Vy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Perfektne a aj efektne si viem uvarit caj :P. Ne, vazne, tak take typicke jedla - spagety,prazenica,hemendex(hehe pekne slovo), prevladaju vajcove vyrobky :P.
micpu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa micpu »

Ja rad varim...ma to bavi a niekedy dokonca aj nedelne obedy pre rodinu. Z kucharskej knihy som este nevaril...vzdy bud podla toho co mi mama povedala alebo co som si sam vymyslel alebo som odpozoroval z telky. Viem sa o seba postrat :mnaminky:
eXo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa eXo »

aj ja viem varit. najcastejsie varim cislo xxxx a objenavam fughi e proscuto ci ako to :oops:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Varenie?? Ano rad :)
Osobne viem: Rezne, fazulovu polievku, cestoviny, guláš /kotlíkový/, bravčové/asi na 100 sposobov/, hovadzie steaky a potom este jednoduchsie jedla. :mnaminky:
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

ja varit viem, som sa musel naucit, ked mati bola v nemocnici, tak nic ine neostavalo, iba zacat :)
Cize viem uz skoro vse, a co nie, na to su recepty :lol:
a tak isto aj pecenie, akurat si netrufam na plnky a tak, to prenecham sikovnejsim ( mame ) :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

jackb napísal: rumunsku specialitu mamaligu...
Ak sa nemýlim, mamaľiga je kukuričná kaša.
Ja osobne variť viem, dokonca sa môžem pochváliť že viem aj piecť - babka ma naučila :) A ľudia sú spokojný, takže mi to asi ide.
Najradšej pečiem mäsko na rôzne spôsoby, mám rád aj cestoviny, ale the best off sú bryndzové halušky... Tie varím veľmi rád.
A z koláčikov najradšej pečiem ten najjednoduchší, zvládnem aj zložitejšie, no tento mi chutí najviac k čaju a káve- linecké pečivko. A je ho aj veľa...
2neo
Star
Star

Príspevok od používateľa 2neo »

ja rad varim.a navyse velmi dobre.
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

rada varim..uvarim hocico..a nezastavam ludi, ktori tvrdia, ze nevedia varit, lebo i ten najnegramotnejsi clovek dokaze aspon nieco uvarit..:)staci len vyskusat:)
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Kwetinka napísal:rada varim..uvarim hocico..a nezastavam ludi, ktori tvrdia, ze nevedia varit, lebo i ten najnegramotnejsi clovek dokaze aspon nieco uvarit..:)staci len vyskusat:)
tak tak, aj ja som stale tvrdil, ze ja varit neviem, skusil som spravit prve kurca na zeleninke a hla...... chutilo to aj macke :lol:
je to lahke varit, len to neprehanat :)
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

nooo naposledy som zbuchal ostrokyslu hubovu polievku (taka ta slizka vietnamska)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Moj najvacsi kuchynsky flip sa stal vtedy ked som sa raz vratil domou z fitka. Tak som sa napapkal ako jedno prasiatko. Presla taka polhodinka a ja pozeram, este nieco by som zjedom. Dostal som chut na vajicka na tvrdo. Vybral som najmensi hniec aky sme doma mali, napusatal som tam vodu, dal vajicka a prikryl. Jasne ze som pri tom neostal stat. Pridal som plyn naplno a odbehol k PC. Bolo presne 17:15. O 3/4 pozeram ze teraz som si robil jest a stale som hladny. ÓOo moje vajcia. :lol: Akosi som na nich zabudol. Pokrievku som nasiel v strede kuchyne. Jedno vajicko za plynakom, druhe ostalo na hrnci, o bolo z neho len uhol a takmer popol. Fuu a ten smrad. Musel som vetrat 2 dni aby som to vyvetral. Ten hrniec bol taky horuci, ze aj ked som ho drzal cez "rukavicu" stale som citil aky je horuci a musel som pockat pokial sa trocha schladi. Mol to riadny masaker.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

Tomasito napísal:No problem- hold, hotelka. Casom vsak clovek zlenivie a ani vsetky tie recepty sa nedaju pamatat- casto sa improvizuje : )
si chodil/chodis do PN alebo BA? :)
barbie
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barbie »

navarim a upeciem hocco :P
Step256
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

ja a varenie? v pohoddicke i ked som neskusal tazsie recepty ale aj tak si myslim ze by som to zvladol samozrejme podla nejakej kucharky...a tak zatial take rychlo jedla ako prazenica, hemendex, spagety, .... a este som skusal polievky a kebyze som donuteny tak spravim aj cely obed nie je problem :P
klasika
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa klasika »

ked musim tak zrobim ale bez navodu sa nepohnem :oops:
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

no priznam sa že moc toho teda uvarit neviem len jednoduchšie jedla viem si napr upiect kurča dalej si viem upiect kolač a ked som prvy krat piekol kolač dal som si pod spodok na druhy plech vodu aby mi neprihorel a ako som tam vsuval plech s vodou tak som trochu nalial do plynoveho horaka a potom som ho musel pol hodinu sušit aby sa vobec zapalil :D
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

No dokážem uvariť špagety... a to je asi všetko :oops: ale raz sa chcem naučiť.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

no uz davno na intraku sme varili a aj sme to zjedli, hmm a aj sme vsetci srali
*Barborka*
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa *Barborka* »

Tak ja mam vztah k vareniu dooobryyy ... bavi ma to :P ... necem to robit furt ako napr zivit sa ako nejaka kucharka ale doma v pohode ... navarit viem dost veci napr zapekana cestovina , kura , cestoviny na rooozne sposoby, a rozne kolaciky a ine blbosti :P ... kedze u nas je to tak ze mamka vacsinou vari pre to ze musi a tatko lebo ho to bavi a brata tiez ... ale chlapi vacsinou take speciality :P a to sa mi na nich paci ked vedia varit
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Mno ja som ten typ, ktoremu aj caj prihori...ale snazim sa...v poslednom case som sa naucil robit Chilli Corn Carne a Spaghetti Bolognese...pre mna zlozite, musel som sa tiez riadit podla receptu, pretoze inac by som tonezhlobil. Pripadne nemam problem nieco buchnut do rury, najcastejsie kuracie masko, pridat nejake korenie a zeleninu a spravit hranolky alebo ryzu k tomu. Velmi by som sa chcel naucit varit cinu ale pokusy doteraz furt zlyhali...
Napísať odpoveď