Policajti

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mate Radi Polišov?

ANO
29
7%
NIE
76
19%
NEZNAŠAM ICH
75
19%
JE MI TO JEDNO
64
16%
ROBIA SVOJU PRACU
147
38%

Celkom hlasov: 391

-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -Hajkli- »

ale najdu sa aj poctivy a dobry policajti ale musim uznat ze su aj zly ale aj v inych profesiach su ludia co zneuzivaju nejakym sposobom svoje postavenie a kradnu....
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Minule ked som isiel vecer z roboty, bolo okolo pol 12, polisi boly na vypadofke z LC, ale auta nechodili, tak si ma odstavili ( ja som isiel pesi ) chcely obcianku a tak, sa asi strasne nudili :lol:
sme si pokecali, a bolo fajn :P
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

no tazko povedat kazdy polis je iny... avsak z mojich skusenosti si vacsina policajtov robil len svoju pracu... su tu samozrejme aj taki ktorym uz praca ocividne lezie na mozog ale k tomu sa nevyjadrujem :oops: ... no a mame tu aj dobrych panov policajtov ktorym je vsetko fp a tych mam ja rad :D ...
no a jediny s kym mozem absolutne suhlasit je asi len deblasco pretoze asi len on jediny vie o com hovori...
a na takych ako su frodomir1 sa mozem len smiat... a to nehovorim o Curtis Jacksonovi :? :evil:
qwerty-xyz

Re: Policajti

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

bol som maly chlapec a v jednom malom obchode predavali petardy.Na to by nic nebolo,ale ja som si ich kupil a mimo silvestra ich pustal. no a prihodilo sa asi toto ze som ich hadzal na zem a ony vybuchovali no a zhodou okolnosti slo okolo mna policajne auto a ja som hodil petardu ale myslel som ze auto pojde dalej...ako naschval ..vystupil policajt a petarda mu buchla pod nohami.
doma potom bol "mensi" pruser ked mam otvorila dvere a pri dverach som stal ja a policajt.
k teme..policajtov nemam rad a NEROBIA SI SVOJU PRACU!!!! KEBY SI ROBILI TAK BY NASE MESTO VYZERALO INAK!!!
:cry:
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nj je vela idiotov, treba ich len prechcat, vediet ako na to :D Ale napriklad som bol s bb-m v kremnici na gagoch, a bola tam bitka s istym chlapikom ("rozpravali" sme sa s jeho synom pred tym) - najprv nas napadol a potom zavolal policajtov ze sme mu pred mesiacom zbili syna :lol: Tak sme sli na stanicu a ked sme to spisovali, tak sme zacali policajtovi rozpravat ako nam ten chlap vravel ze ma na diskete skopirovane ako sa niekto vyhraza jeho synovy na pokece (copy+paste = sudom akceptovany dokaz :smt046 ). Tak sa ten policajt (mohol mat tak 30 rokov) zacal smiat a zapotil ze "aha a to ma server log aj so vsetkymi ipckami hej? hotovy Mitnick!" a my ze :shock: Tak sme sa potom dalsiu polhodinu smiali na tom chorom chlapovi a ked sme odchadzali, tak nas vsetkych troch ponukol light Davidoff :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Policajti

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

qwerty-xyz napísal:k teme..policajtov nemam rad a NEROBIA SI SVOJU PRACU!!!! KEBY SI ROBILI TAK BY NASE MESTO VYZERALO INAK!!!
:cry:
... tiez by mesto vyzeralo inak, keby sa uvedomili aj ti proti ktorim su policajti ( hovorime tu vacsinou samizda o mestskych )v terene nasadeni, keby ludia vecne nerobili kraviny, keby si mladeznici nemysleli, ze nejaka anarchia a rebelia z ich strany nieco poriesi, keby ludia policii nestazovali pracu a pod. ... proste to treba brat z roznych uhlov pohladu .. isto ze su aj hnusaci policajt, ale podla mojich skusenosti je vacsina z nich do pohody, resp. si konaju svoju pracu tak isto ako ostatni ludia, a nesnazia sa zbytocne ludom skodit ako ste sa tu niektori vyjadrili a uz vobec som sa nestretol z nejakou buzeraciou ani provokaciou z ich strany ( dokonca sa to nestalo ani nikomu v blizkom okoli ) ...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

hmm no ako k otazke ja mam flojdov rad ako su medzi nimi magory a hovori sa hlavne onich mas 500 flojdov s toho 5 debily a hned seci na flojdov nadavaju ja osobne cem byt po skonceni vysky bud flojd abo ovjak cem byt pyrotechnik :-P a k tomu ze boli flojdi uteba no ked robis blbosti tak co mas smolu ze ty si bol obet koniec koncov zato ze ej debil mu nemusis poskodit majetok :!:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

hehe su to hovada nehumanne... nenavidim ich dost zlych skusenosti.. ale aj jedna dobra.. moja priatelka v lete z cirej nudy sa rzhodla ze vleze do fontany v parku v meste (sice sme jej trocha pomohli.. potom sli aj dvaja kamosi :D ) a tak blbli vo fontane celi mokri :D a pritelka akurat sa postavila na ruzu a zapchavala trysku ket nabehli fizli.. zacali vrieskat nech okamzite pridu k nim... zacali do nich hustit blbosti... pytali op ale pokutu im nedali.. povedali im ze toto je naposledy ze najblizzsie liter za kazdeho + vycistenie fontany.. ale genialne to zaklincovali.. zevraj v ten den doobedu sssa vo fontane kupalo asi 20 negrov a v negerskej osade je rozssirena zltacka :lol:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

takych majstrov sveta ktori nadavaju na policajtov mam najradsej. Som zvedavy kolki z vas by isli robit takuto pracu. A to nehovorim o tom kolko za nu dostavaju.
Keby nebolo ich, tak sa by som chcel vidiet ako to tu vyzera. Uz teraz sa zo spolocnosti stava zumpa. Pokojne by mohli zasahovat tvrdsie. Ked raz tomu spolocenskemu odpadu ustupime uz sa ho nezbavime
fogus
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa fogus »

Tak krimin. policia, co ktomu dodat sama brutalita :) :cry:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

fogus napísal:Tak krimin. policia, co ktomu dodat sama brutalita :) :cry:
Na brutalitu brutalitou...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

heh minule sme boli skatovat a sme cestou domov sme sa zastavili posediet si na lavicke na namesti ... ked nam bola zima tak sme si trochu pojazdili. Akurat ked sme odchadzali dosli dvaja polisi a zacali dco pindat ... je jedno v podstate co hovorili , ale pacilo sa mi ako na nas hrali "dobreho a zleho policajta" scenka ako vystrihnuta z nejakeho detektivneho serialu ... az nato ze sme neboli na vysluchu ale to nebolo podstatne , bavili sme sa na tom este cely vecer :D
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

mastermind napísal:takych majstrov sveta ktori nadavaju na policajtov mam najradsej. Som zvedavy kolki z vas by isli robit takuto pracu. A to nehovorim o tom kolko za nu dostavaju...
nechcem otvarat temu ne/zaplatenosti zelenych, ale pozri na ostatne profesie (napr. lekari :D ).
-Hajkli-
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -Hajkli- »

mastermind napísal:takych majstrov sveta ktori nadavaju na policajtov mam najradsej. Som zvedavy kolki z vas by isli robit takuto pracu. A to nehovorim o tom kolko za nu dostavaju.
Keby nebolo ich, tak sa by som chcel vidiet ako to tu vyzera. Uz teraz sa zo spolocnosti stava zumpa. Pokojne by mohli zasahovat tvrdsie. Ked raz tomu spolocenskemu odpadu ustupime uz sa ho nezbavime
mozem len suhlasit :!: skuste si predstavyt svet bez zakonov policie a spolocenskeho radu. Potom by ste uz len spominali na tie stare dobre casi ked tu boli pilicajti.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Proti policajtom nemam nic. Ale za to ako vyzeraju nase mesta si mozeme aj my sami. Netreba zvalovat vinu len na nich.
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Stoporko napísal:nechcem otvarat temu ne/zaplatenosti zelenych, ale pozri na ostatne profesie (napr. lekari :D ).
To sa neda ani porovnavat. Policajti maju mensi plat, nez lekari. Dalsia vec, policajti nemozu podnikat, ale lekari si mozu otvorit sukromnu ambulanciu. Obycajny policajt, 4ty rok v sluzbe ma cca 14k brutto, ak je dobry mesiac (sviatky,...) tak 16k. Na druhej strane mozu ist ovela skor do dochodku, za celkom slusne peniaze, aj ked to je relativny pojem.

V Bratislave su policajti v pohode, az na cezpolnych exotov preradenych sem z vychodu Slovenska, ktori si myslia, ze si musia dvihat ego na "pastikaroch". V ziadnom pripade to nemyslim ako urazku smerom na vychod, to mam info priamo od kamosa obycajneho zeleneho policajta. To ze vas buzeruju....myslite si, ze sa im chce? Oni len plnia prikazy zhora, od svojich sefov, ktori na ulicu nepachli uz zopar rokov,..desatroci,... Maju interny bodovy system.

Ad. vysetrovanie kradezi,....tam neni problem u zelenych, ale problem je vo vztahu vysetrovatel <-> prokurator. Zeleni mozu chytit pachatela, vysetrovatel moze navrhnut prokuratorovi obvinenie....ale uprimne..chcelo by sa vam, keby vam prokurator vratil naspet 90% pripadov z dovodu nedostatocnych dokazov? "Nedostatocne dokazy" = jeho vlastna lenivost, $$$,....

howgh
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

sku*venci zmrdení , akurát dnes zobrali kamárata na výsluch a vytrieskali ho ho tam ako hada, že má po tele obliatiny a musel ísť na rentgen .. (ide ich zažalovať , ale aj tak je to zbytočné , vymyslia si nejakú chu**** )
Naozaj sú silní len vtedy , keď máš na rukách putá a oni trápny odznak ..
Boha , ale ma vytočili , zasrani zasratí , v iných situáciach sú najväčší zasrani , ale pri výsluchu sekajú zo seba frajerov :evil: ACAB na Slovensku svätá pravda
Neznášam ich :!:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

schw33k napísal:sku*venci zmrdení , akurát dnes zobrali kamárata na výsluch a vytrieskali ho ho tam ako hada, že má po tele obliatiny a musel ísť na rentgen .. (ide ich zažalovať , ale aj tak je to zbytočné , vymyslia si nejakú chu**** )
Boha , ale ma vytočili , zasrani zasratí , v iných situáciach sú najväčší zasrani , ale pri výsluchu sekajú zo seba frajerov :evil: ACAB na Slovensku svätá pravda
a preco ho zobrali na vysluch? len tak z dlhej chvile?
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

schw33k napísal:sku*venci zmrdení , akurát dnes zobrali kamárata na výsluch a vytrieskali ho ho tam ako hada, že má po tele obliatiny a musel ísť na rentgen .. (ide ich zažalovať , ale aj tak je to zbytočné , vymyslia si nejakú chu**** )
no asi nikto ich nemá nejako zvlášť v láske,ale ten Tvoj kamoš bol v tom naozaj až tak nevinne? :?:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Počuj kámo, nech predsa len na nich podá trestné oznámenie.
A hneď na to nech podá sťažnosť na Inšpekciu ministerstva vnútra. Zdá sa mi že ty si od Lučenca, takže neviem kam patríte vy, možno pod Zvolen, alebo ešte pod Košice, fakt neviem. Skúsim ti to zistiť.
Normálne nech napíše čo sa mu na výsluchu stalo, všetko do bodky nech to popíše, nech pripojí kópiu lekárskej správy z vyšetrení.
Na Inšpekcii sa s nikým nikto nebaví, mojho fotra kolegu vyhodili za keketinu.
A keď im chcete zavariť, napíšte e-mail ministrovi vnútra. Momentálne je situácia v polícii taká, že by to mohlo dosť pomôcť.
Keď dačo budeš chcieť poradiť, napíš mi SZ, možno dačo vyšpekulujeme
Napísať odpoveď