Aku znacku oblecenia preferujete?
na slovensku nic.vacssionu niekde na letisku v duty free zone.Napr dobry je v Rime a v dubaji.Tomasito napísal:Hmm, Gucci je znacka ktoru preferujes? Kde nakupujes Gucciho?
hej pridam ale ked sa vratim domov.asi 15.9.Este mi tro pripomen.mam 2 kosele,opasok a snurku na mobil+privesokCenayus napísal:posli nejake foto guciho kt. mas..co mas od neho somzvedavyy
// takto ten gucci je moja oblubena ale nie vsetky veci co ma sa mi pacia.Gucci som dal na 3 miesto v pocte kusov co mam.najviac mi sedi lacoste.To kupujem v SR lebo to je jedno kde kupim vsade maju rovnake ceny.Okrem spominanych mi pasuje aj armani(mam opasok,nejake tricka a kosele v vsetko kupene v dubaji), potom sa mi nieco paci napr od diora ale fakt len nieco.V budapesti mali pekne veci.Hlavne okuliale a tak.A 4YOU je taka dostupna klasika na bezne nosenie.A kvalitne.Tiez Versace sa mi paci ale v SR nedostat a ak hej tak poriadne predrazene.Oplati sa ist do rima tda podla mna alebo najlepsie som nakupil ked som bol v dubaji.Nie je tam DPH a nie je to predrazene ako u nasim "obchodnikov".A este hodinky mam hugo boss.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
absolutne suhlasim ale zabudol si na raichle a directalpine:-) ... btw mammut rulezz:-)nordkapp_pb napísal:.... adidas nike puma atd su znacky len pre tych co nevedia co si obliect
.... design to ma ako vsetko z ciny a tchajwanu .... kvalita porovnatelna .
mozno trochu lepsie dielenske spracovanie ..ale inak sa plati len za logo !!!!!!! ........ tak odporucam tym co si kupia nejake suche boty adidas za 8 litrov nech radsej skusia nieco od garmontu !!!! ..... tam je kvalita ..
...
.... a inak moje oblubene znacky : husky , high point , garmont , schwarzkopf outdoor , mammut , gri sport , treksport a pod ......
´... tot vse ..len moj osobny skromny nazor !!!! ....