nordkapp_pb napísal:..keby ten face na tvojom avatare bol tvoj, tak to znie fakt dost vtipne ...
k teme : este som zabudol, ze pekne veci robia aj HORSEFEATHERS ... isto poznate, ze ? robia kvalitne veci a v cenovej hranici su pre premerneho cloveka aj prijatelne ...
dan napísal:vd nevitis tu peknu karovanu kosielku z perletovimi gombikmi
a) nauc sa pisat po slovensky prosim Ta
b) ten mongol je hrozny, vzdy mi ho pride luto, je to nejaky fyzicky postihnuty chlapik alebo co? Nemozes si zmenit avatar? Mne to pride ako keby si si robil posmech z postihnutych ludi co sa mi vobec nepaci. Lebo ten na Tvojom avatarovi na 90% nie je normalny. A to co ma oblecene mi pride tak mileticka made dost supacky style. Ale to len na okraj temy.
uplink napísal:a) nauc sa pisat po slovensky prosim Ta
b) ten mongol je hrozny, vzdy mi ho pride luto, je to nejaky fyzicky postihnuty chlapik alebo co? Nemozes si zmenit avatar? Mne to pride ako keby si si robil posmech z postihnutych ludi co sa mi vobec nepaci. Lebo ten na Tvojom avatarovi na 90% nie je normalny. A to co ma oblecene mi pride tak mileticka made dost supacky style. Ale to len na okraj temy.
Ja som videl vela vietnamcov, vsetci normalni a vyzerali ako ten na jeho avatare, oni su proste taki
Ja nemam ziadnu oblubenu znacku.Momentalne mam najviac veci z dielne UMBRO. Je mi jedno,co to je, len nech sa v tom dobre citim. Mam rad volne oblecenie.Najradsej by som chodil stale v sustakoch. Ale inak do mesta nosim modre rifle, nejaku mikinu alebo tricko. Kosele nosim iba cez leto a aj to iba s kratkymi rukavmi. A nemam rad veci, co sa zapravuju!
Znacku nemam vybratu, hlavne je aby som sa v tom citil dobre. Bezne nosim tricko a rifle, na doma tricko a teplaky. Vacsinu veci co mam tvoria tricka, hlavny je nejaky dobry farebny motiv a material, nie znacka.
ja mam rad kosele v tych sa citim najlepsie potom neake tie rifle,a znacky akoze mne je to jedno,len sa mi to musi pacit a musim sa v tom citit pohodlne,ale problem je ze ked kupim nieco od cinana tak potom to roztrham pri prvej prilezitosti(rvačka)