Zmena sfarbenia webu.

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
verbal
Amateur
Amateur

Zmena sfarbenia webu.

Príspevok od používateľa verbal »

Mám problém. Prevádzkujem web s online hrami a chcel by som, aby si mohli návštevníci webstránky zmeniť vzhľad stránky. Išlo by o farebné zmeny, napr. červená, modrá, zelená. Myslím, ž by to išlo v Javascripte cez súbor css, ale potrebujem pomôcť s tvorbou zdrojového kódu a s doslova lámovským návodom ako to implementovať na stránku....
Nie som si istý, či som dostatočne vystihol svoj problém a či mi niekto i porozumel a možno i pomôže....ďakujem! :wink:
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

Kód: Vybrať všetko

<body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000"> 

<p  align="center"> 
<font face="Arial" size="2"><a href="#null" onMouseOver="document.bgColor='red';" onMouseOut="document.bgColor='white';">najdi na text</a></font> 
</p> 

</body>
verbal
Amateur
Amateur

lama2d napísal:

Kód: Vybrať všetko

<body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000"> 

<p  align="center"> 
<font face="Arial" size="2"><a href="#null" onMouseOver="document.bgColor='red';" onMouseOut="document.bgColor='white';">najdi na text</a></font> 
</p> 

</body>
Čo s tým, hodil som to do php súboru, vytvorilo to aktívny odkaz, ale nič sa nestalo, kód je neúplný: Alebo mám odkaz doplniť o niečo? Prosím poraďte!

Malá pomôcka: To čo by som chcel na stránke som v tejto chvíli našiel na stránke: www.herna.biz. Tiež sú tam tri farby....
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterdead »

verbal napísal:Čo s tým, hodil som to do php súboru, vytvorilo to aktívny odkaz, ale nič sa nestalo, kód je neúplný: Alebo mám odkaz doplniť o niečo? Prosím poraďte!
po nabehnuti na odkaz by sa malo zmenit pozadie avsak nebude to fungovat pokial mas uz definovanu farbu v css
verbal
Amateur
Amateur

webstránka funguje v PHP s MySQL databázou a má už preddefinovaný CSS vzhľad... :wink:
Napísať odpoveď