Nie som si istý, či som dostatočne vystihol svoj problém a či mi niekto i porozumel a možno i pomôže....ďakujem!
Zmena sfarbenia webu.
Zmena sfarbenia webu.
Mám problém. Prevádzkujem web s online hrami a chcel by som, aby si mohli návštevníci webstránky zmeniť vzhľad stránky. Išlo by o farebné zmeny, napr. červená, modrá, zelená. Myslím, ž by to išlo v Javascripte cez súbor css, ale potrebujem pomôcť s tvorbou zdrojového kódu a s doslova lámovským návodom ako to implementovať na stránku....
Nie som si istý, či som dostatočne vystihol svoj problém a či mi niekto i porozumel a možno i pomôže....ďakujem!
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
nieco podobne http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=58255
Kód: Vybrať všetko
<body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
<p align="center">
<font face="Arial" size="2"><a href="#null" onMouseOver="document.bgColor='red';" onMouseOut="document.bgColor='white';">najdi na text</a></font>
</p>
</body>Čo s tým, hodil som to do php súboru, vytvorilo to aktívny odkaz, ale nič sa nestalo, kód je neúplný: Alebo mám odkaz doplniť o niečo? Prosím poraďte!lama2d napísal:Kód: Vybrať všetko
<body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000"> <p align="center"> <font face="Arial" size="2"><a href="#null" onMouseOver="document.bgColor='red';" onMouseOut="document.bgColor='white';">najdi na text</a></font> </p> </body>
Malá pomôcka: To čo by som chcel na stránke som v tejto chvíli našiel na stránke: www.herna.biz. Tiež sú tam tri farby....
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa: