Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

skoro som sa rozplakal :roll:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Švíík napísal:v tomto mas pravdu , nemozu za to..
ee mozu za to. kolko krat uz dostali byty, unimobunky a vselico ine a zhumplovali to?
Toto nie je zalezitost 2-3 rokov. Je to problem ktory sa odsuval desatrocia a neda sa len tak vyriesit.
pozerajme sa na veci realne. Neobhajujme ich, ale ani ich neodsudzujme.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

mastermind este raz si precitaj na co som odpovedal : Nemozu zato ... ( na deti ) :roll:
Flipperr
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Flipperr »

well je to velky problem no su aj "svetle" vinimky, ktory sa spravaju normalne (kazdy nech si definuje slovo normalne ako chce), inak mam spoluziacku romku a je to dobra partacka.
Minule sme nieco ohovarala ciganov no jej to nic nerobilo, lebo ona taka skratka nieje.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Flipperr napísal:well je to velky problem no su aj "svetle" vinimky, ktory sa spravaju normalne (kazdy nech si definuje slovo normalne ako chce), inak mam spoluziacku romku a je to dobra partacka.
Minule sme nieco ohovarala ciganov no jej to nic nerobilo, lebo ona taka skratka nieje.
jj, ja cigan a cigan. Su svetle vynimky, ale bohuzial skoro ziaden cigan nieje taký ako si pisal...sam poznam dvoch slusných ciganov, ale ostatný su jako...
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

tak, a zasa mi lezu na nervi......
Prave odisli z netu kopec olackych ciganou, tak aky bordel tu robili, som mal sto chuti nanich uz zavolat policajtou :evil:
Ziapali tu, a pod.... si to domyslite.
Darmo ich clovek okrikol, aj tak, tak som ich surovo vyhodil :twisted:
hmmm sefko bude mat radost :roll:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Lord PROXI : Lučenský olašáci ? - tak do tých pravých by som na tvojom mieste veľmi neskákal ... lavičkový čuráci
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

jj ty :P
no ale koli nim, nemienim prist o kopec ludi, ze oni tu ziapu ako blazni :?

btw: skade si (ss )
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

na markize spravy..

"dvaja romski (sfetovani) mladici co zabili cloveka ked ich pristihol ako kradnu psa.." hmm.. a ich rodicia este zvaluju vinu na zavrazdeneho...

nie je to nic nove, ale vzdy to dokaze zvysit tlak :evil:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

jj podobne pripady ako ked v novinach je titulok ze niekde ziju nejaki ''ludia'' v neludskych podmienkach atd... clovek moze lahko uhadnut akej rasy budu tito ''ludia''... strasne... a najhorsie je ze ti vymatenci sa stale stazuju na hocikoho ineho nez aby si jednoducho v ich sprostych hlavickach uvedomili ze na vine su prave oni sami... ale to je raz tazko... :roll:
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Čo myslíte, keby 100 rómom ponúkli 10 pracovných miest, kto by šiel? Tí, ktorých by donútili a potom ich okrádali o ich zarobené peniaze. Problém je v tom, že sú proste príliš pohodlný a príliš namyslený, než aby okrem neustáleho nadávania na každého iného pozreli aj na seba.
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

len tu kradnu a vyplnaju priestor svojou bezcenou existenciou SKAPTE
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Explo!D napísal:len tu kradnu a vyplnaju priestor svojou bezcenou existenciou SKAPTE

Kód: Vybrať všetko

Pravidlo 6: 
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy alebo etnickej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá predstavuje podnecovanie k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, musí byť zakázaná zákonom a bude znamenať vylúčenie z fóra (ban). 
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

eritrocit napísal:

Pravidlo 6: 
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy alebo etnickej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá predstavuje podnecovanie k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, musí byť zakázaná zákonom a bude znamenať vylúčenie z fóra (ban). 
ale ved ma pravdu.
ja by som kadzemu kupil litrik touleniku a nech si ho sfetuje na posedenie.jak si vybere tak ma
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

no ale vzdy je rozdiel cigan,ktory zije v tych osadach a robi bordel a cigan-nezapachajuci clovek,ktory ma pracu,nevyskakuje a nespolcuje sa s bandami z osad.mnohy takyto sa za nich hanbia.
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

eritrocit napísal:

Pravidlo 6: 
tak hej ale toto su cigani :? proti ciernim, zltym or ine farby nemam nic,
Terepin
Addict
Addict

Explo!D má pravdu. Prečo by mali žiť? Štát a rôzne podniky (napr. elektrárne) okrádajú o ťažké milióny a NIKTO im nič neurobí. Nám robia len samé nepríjemnosti, ale MI IM nemôžeme. Oni nás zmlátia pomaly na smrť, ale je to v poriadku. Mi na nich zdvihneme ruku, a to už je porušenie trestného zákona, prejav rasizmu, neznášanlivosti a bohvie čoho ešte. Oni nemusia nič a môžu všetko. Tha to kde sme? :evil: Ja tvrdím, dajme im na nejakom odľahlom mieste vlastný štát a nech sa pozabíjajú navzájom, prečo by sme to mali robiť mi.
Názorný príklad z tuná v Košichoch: DPMK rázne zakročí proti neplatičom z Luníka IX a to tým, že pokiaľ nezaplatia na lístok, môžu ísť pešo (no že to konečne niekoho napadlo) a zruší im okolité zastávky. THAK NA NICH TREBA! Alebo prevychovať, alebo poslať do horúcich pekiel, kde ešte aj Satan bude z nich znechutený.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Mr.Henky napísal: Alebo prevychovať, alebo poslať do horúcich pekiel, kde ešte aj Satan bude z nich znechutený.
Mám pocit, že prevychovať by bolo dobré aj teba a poslať ťa? No tak do stredoveku, čias inkvizície a bosoriek.
Ty kde žiješ? Viem, Lunik IX - horšie ako Bronx. Ale sú to stále ľudia, a majú právo žiť tak ako tvoja prdel. Nie je cigán ako cigán. Mnoho z nich chodí na vysoké školy, poznám rómskeho lekára, moja mama má kolegyňu rómku a poviem ti že niektorý biely by chceli byť tak čistotný ako je ona. Poznám ju totiž osobne.
Takže sa tu nerozťahuj, tým že by si ich všetkých dal pozabíjať.
Áno je treba ich prevychovať, to je pravda, ale nie zabíjať, nie Hitler vojnu nevyhral, takže takéto praktiky tú nie sú a chvalabohu nebudú.
A ak si myslíš že by bolo dobré všetkých ich postrieľať, tak by si mal začať od seba, OK ?
Terepin
Addict
Addict

eritrocit napísal:Mám pocit, že prevychovať by bolo dobré aj teba a poslať ťa? No tak do stredoveku, čias inkvizície a bosoriek.
Ty kde žiješ? Viem, Lunik IX - horšie ako Bronx. Ale sú to stále ľudia, a majú právo žiť tak ako tvoja prdel. Nie je cigán ako cigán. Mnoho z nich chodí na vysoké školy, poznám rómskeho lekára, moja mama má kolegyňu rómku a poviem ti že niektorý biely by chceli byť tak čistotný ako je ona. Poznám ju totiž osobne.
Takže sa tu nerozťahuj, tým že by si ich všetkých dal pozabíjať.
Áno je treba ich prevychovať, to je pravda, ale nie zabíjať, nie Hitler vojnu nevyhral, takže takéto praktiky tú nie sú a chvalabohu nebudú.
A ak si myslíš že by bolo dobré všetkých ich postrieľať, tak by si mal začať od seba, OK ?
Povedz mi, kde som napísal, že ich chcem postrielať? :? A že sú to ľudia? Technicky vzaté áno. Ale stačilo bi mi navštíviť nejaký kmeň v Amazónii a našiel by som tam ľudí, ktorí žijú 100-krát kultúrnejšie, než drvivá väčšina Rómov na Luníku IX.
A hej, nie je Róm ako Róm. Napr. v našej bráne žijú Rómovia, ktorý chodia do práce a do školy. Proti takým nemám ABSOLÚTNE nič! Nemal by som problém sa s takým Rómom kamarátiť alebo chodiť s takou Rómkou. Ale, bohužiaľ, v celoslovenskom percentuálnom vyjadrení by mi na to číslo stačila jedna ruka. Je to smutné, ale je to thak. A nehovor, že nie.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Mr.Henky napísal:Explo!D má pravdu. Prečo by mali žiť?
Pretože sú ľudia, žijeme v demokratickom štáte v ktorom má každý právo na život. Tak preto. Viem, jasné, LIX. Vykradnuté radiátory, elektrika načierno, špina, smrad choroby. Ale čo s nimi? Niesme zvery, aj oni chcú žiť :!:
Napísať odpoveď