Romovia na Slovensku
-
mastermind
VIP
ee mozu za to. kolko krat uz dostali byty, unimobunky a vselico ine a zhumplovali to?Švíík napísal:v tomto mas pravdu , nemozu za to..
Toto nie je zalezitost 2-3 rokov. Je to problem ktory sa odsuval desatrocia a neda sa len tak vyriesit.
pozerajme sa na veci realne. Neobhajujme ich, ale ani ich neodsudzujme.
jj, ja cigan a cigan. Su svetle vynimky, ale bohuzial skoro ziaden cigan nieje taký ako si pisal...sam poznam dvoch slusných ciganov, ale ostatný su jako...Flipperr napísal:well je to velky problem no su aj "svetle" vinimky, ktory sa spravaju normalne (kazdy nech si definuje slovo normalne ako chce), inak mam spoluziacku romku a je to dobra partacka.
Minule sme nieco ohovarala ciganov no jej to nic nerobilo, lebo ona taka skratka nieje.
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
Lord PROXI
King
-
Vesper
Professional
jj podobne pripady ako ked v novinach je titulok ze niekde ziju nejaki ''ludia'' v neludskych podmienkach atd... clovek moze lahko uhadnut akej rasy budu tito ''ludia''... strasne... a najhorsie je ze ti vymatenci sa stale stazuju na hocikoho ineho nez aby si jednoducho v ich sprostych hlavickach uvedomili ze na vine su prave oni sami... ale to je raz tazko... 
-
erytrocyt
VIP
Explo!D napísal:len tu kradnu a vyplnaju priestor svojou bezcenou existenciou SKAPTE
Kód: Vybrať všetko
Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy alebo etnickej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá predstavuje podnecovanie k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, musí byť zakázaná zákonom a bude znamenať vylúčenie z fóra (ban). -
pinacolada
Guru wannabe
ale ved ma pravdu.eritrocit napísal:Kód: Vybrať všetko
Pravidlo 6: Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy alebo etnickej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá predstavuje podnecovanie k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, musí byť zakázaná zákonom a bude znamenať vylúčenie z fóra (ban).
ja by som kadzemu kupil litrik touleniku a nech si ho sfetuje na posedenie.jak si vybere tak ma
-
Explo!D
Darca
tak hej ale toto su ciganieritrocit napísal:Kód: Vybrať všetko
Pravidlo 6: Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie, ďalej hanobenie národa, rasy alebo etnickej skupiny a akákoľvek národná, rasová alebo náboženská nenávisť, ktorá predstavuje podnecovanie k diskriminácii, nepriateľstvu alebo násiliu, musí byť zakázaná zákonom a bude znamenať vylúčenie z fóra (ban).
Explo!D má pravdu. Prečo by mali žiť? Štát a rôzne podniky (napr. elektrárne) okrádajú o ťažké milióny a NIKTO im nič neurobí. Nám robia len samé nepríjemnosti, ale MI IM nemôžeme. Oni nás zmlátia pomaly na smrť, ale je to v poriadku. Mi na nich zdvihneme ruku, a to už je porušenie trestného zákona, prejav rasizmu, neznášanlivosti a bohvie čoho ešte. Oni nemusia nič a môžu všetko. Tha to kde sme?
Ja tvrdím, dajme im na nejakom odľahlom mieste vlastný štát a nech sa pozabíjajú navzájom, prečo by sme to mali robiť mi.
Názorný príklad z tuná v Košichoch: DPMK rázne zakročí proti neplatičom z Luníka IX a to tým, že pokiaľ nezaplatia na lístok, môžu ísť pešo (no že to konečne niekoho napadlo) a zruší im okolité zastávky. THAK NA NICH TREBA! Alebo prevychovať, alebo poslať do horúcich pekiel, kde ešte aj Satan bude z nich znechutený.
Názorný príklad z tuná v Košichoch: DPMK rázne zakročí proti neplatičom z Luníka IX a to tým, že pokiaľ nezaplatia na lístok, môžu ísť pešo (no že to konečne niekoho napadlo) a zruší im okolité zastávky. THAK NA NICH TREBA! Alebo prevychovať, alebo poslať do horúcich pekiel, kde ešte aj Satan bude z nich znechutený.
-
erytrocyt
VIP
Mám pocit, že prevychovať by bolo dobré aj teba a poslať ťa? No tak do stredoveku, čias inkvizície a bosoriek.Mr.Henky napísal: Alebo prevychovať, alebo poslať do horúcich pekiel, kde ešte aj Satan bude z nich znechutený.
Ty kde žiješ? Viem, Lunik IX - horšie ako Bronx. Ale sú to stále ľudia, a majú právo žiť tak ako tvoja prdel. Nie je cigán ako cigán. Mnoho z nich chodí na vysoké školy, poznám rómskeho lekára, moja mama má kolegyňu rómku a poviem ti že niektorý biely by chceli byť tak čistotný ako je ona. Poznám ju totiž osobne.
Takže sa tu nerozťahuj, tým že by si ich všetkých dal pozabíjať.
Áno je treba ich prevychovať, to je pravda, ale nie zabíjať, nie Hitler vojnu nevyhral, takže takéto praktiky tú nie sú a chvalabohu nebudú.
A ak si myslíš že by bolo dobré všetkých ich postrieľať, tak by si mal začať od seba, OK ?
Povedz mi, kde som napísal, že ich chcem postrielať?eritrocit napísal:Mám pocit, že prevychovať by bolo dobré aj teba a poslať ťa? No tak do stredoveku, čias inkvizície a bosoriek.
Ty kde žiješ? Viem, Lunik IX - horšie ako Bronx. Ale sú to stále ľudia, a majú právo žiť tak ako tvoja prdel. Nie je cigán ako cigán. Mnoho z nich chodí na vysoké školy, poznám rómskeho lekára, moja mama má kolegyňu rómku a poviem ti že niektorý biely by chceli byť tak čistotný ako je ona. Poznám ju totiž osobne.
Takže sa tu nerozťahuj, tým že by si ich všetkých dal pozabíjať.
Áno je treba ich prevychovať, to je pravda, ale nie zabíjať, nie Hitler vojnu nevyhral, takže takéto praktiky tú nie sú a chvalabohu nebudú.
A ak si myslíš že by bolo dobré všetkých ich postrieľať, tak by si mal začať od seba, OK ?
A hej, nie je Róm ako Róm. Napr. v našej bráne žijú Rómovia, ktorý chodia do práce a do školy. Proti takým nemám ABSOLÚTNE nič! Nemal by som problém sa s takým Rómom kamarátiť alebo chodiť s takou Rómkou. Ale, bohužiaľ, v celoslovenskom percentuálnom vyjadrení by mi na to číslo stačila jedna ruka. Je to smutné, ale je to thak. A nehovor, že nie.