Durman v krvi

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
collins
Novice
Novice

Durman v krvi

Príspevok od používateľa collins »

Dnes ma skoro porazilo a doteraz sa neviem z toho spamatať, mám velmi silné podozrenie že niekto z mojej rodiny bere durman, čo je velmi nebezpečná droga, celý čas ma dotyčná osoba klamala.

Len sa chcem opýtať či je možné pomocou krvných testov dokázať prítomnosť v tele tejto drogy, lebo marihuana v krvi ostáva.

Nechcem to tej osobe ihned dat na oči musím si to všetko ujasniť.

dakujem
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

uz som cital vela clankov o durmane ale nikde som nevidel ako je ho mozne zistit ci ho clovek pouziva. mal by si tomu cloveku dohovorit lebo durman je dost nebezpecna latka a lachko moze sposobit smrt to je uz nieco ine ako marihuana
Toxikoman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Toxikoman »

collins - pokial durman uziva pravidelne, tak je to bud cvok alebo daky saman ktory sa zaobera niecim podobnym...Halucinacie na durmane su nepredstavitelne skutocne...Napr. sedide v izbe a uzili ste durman...zrazu zbadate vedla seba osobu ktoru napr. poznate,, zacnete sa snou rozpravat nachvilu sa otocite a uz tam dana osoba nebude...Je to neuveritelne skutocne, neverili by ste ze je to halucinacia...Nastup prichadza postupne a stupnuje sa...Zozaciatku neviete zaostrostit je vam troxa zle, necitite sa dobre...Nikdy som nevidel ani nepocul ani som necital ze uzivanie durmanu je navykove...Obecne to plati pre vsetky halucinogeny. Navykovost jednoducho nevznika..lebo to su stavy ktore uz nikdy nechcete zazit :!: Tomu verte...

A ci sa da zistit v krvy ? Neviem ti povedat nikoho nepoznam co kvoli durmanu isiel na testy...hmm obsahuje alkaloidy ktore z tela nevymiznu po tyzdni urcite...:) ale moze to by aj viac ja neviem, ale menej urcite nie :)
Vincko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vincko »

S durmanom som sa nikdy nestrotel, ani nemam zaujem, ale ked tu pisu, ze uzivanie moze sposobit aj smrt, tak radsej si to neujasnuj a konaj, pretoze aby uz po ujasnovani nebolo neskoro...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

ako vraví Toxikoman sú z nich poriadne halušky , mal som možnosť vidieť takého kamaráta - išiel na bicykli , zrazu zastal , že ďalej nejde lebo pred ním je obrovská diera v asfalte ( samozrejme nebola )
Nakoniec musel ísť celou cestou okolo , aby náhodou ho nezhtla diera ..
No a to sú ešte tie lepšie prípady , takže sa snaž niečo spraviť, kým nebude neskoro
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

spolužiaci na kabu mali durman- ale oni k*k*ti ho nevylúhovali, ale vyvarili... takže stavy že uprostred hodiny dal chlap ruky pod kľúčovú dierku a spolužiakov aj profku presviečal že sa piesoxype..... alebo si myslel že je niečo stále na stole... potom im na to prišli a vo fizliarskom afte ešte búchal triednej po hlave....
collins
Novice
Novice

Príspevok od používateľa collins »

dík, ta osoba o tom ani nemala tušenia čo to môže spôsobiť ano brala to, ujasnili sme si to s nou a ma po chlebe, lenze povedala ze v skole to skúsa strasne vela deti....... asi to budeme riesit cez riaditelnu alebo rovnou policiou tie hlupe decká ani nemajú páru co to moze spôsobiť.........
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

collins napísal:dík, ta osoba o tom ani nemala tušenia čo to môže spôsobiť ano brala to, ujasnili sme si to s nou a ma po chlebe, lenze povedala ze v skole to skúsa strasne vela deti....... asi to budeme riesit cez riaditelnu alebo rovnou policiou tie hlupe decká ani nemajú páru co to moze spôsobiť.........
co podla teba vyriesi policia alebo riaditel? zakazane ovocie najlepsie chuti... ked nemaju paru tak treba informovat - jedine ako-tak ucinne riesenie
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ViRuS napísal:co podla teba vyriesi policia alebo riaditel? zakazane ovocie najlepsie chuti... ked nemaju paru tak treba informovat - jedine ako-tak ucinne riesenie
no policia vyriesi to ze toho kto to zohnal alebo kto to dodava akurat dade pekne locknu a dufam ze na pekne dlho heh by som takych smradov co to davaju deckam nechal uveznit do cely plnej buzikov nech ma radost lol a pedofilov totez :-P
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

to dokážu len kukláči. Nik ma nepresvedčí o inom- dne som zažil...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

krupica_dnb: Kuklaci? Co s tym maju prosim ta kuklaci???
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

Runes napísal:no policia vyriesi to ze toho kto to zohnal alebo kto to dodava akurat dade pekne locknu a dufam ze na pekne dlho heh by som takych smradov co to davaju deckam nechal uveznit do cely plnej buzikov nech ma radost lol a pedofilov totez :-P
chalan si uvedom ze durman je obycajna burina a neviem o tom ze by jej drzanie nejak upravoval zakon...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ViRuS napísal:chalan si uvedom ze durman je obycajna burina a neviem o tom ze by jej drzanie nejak upravoval zakon...
jaaaj aha no nist ale dakto to tym deckam musel ukazat
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

namiesto durmanu nech si radsej daju toto :
Argyrea Nervosa - 1g

Hawaiian Baby Woodrose, Havajská Růže, Lysergová Růže, Havajská Lesní Růže, Holzrose

Semínka této popínavé rostliny pochází z Indie, kde se tradičně pojídala nebo se z nich připravoval opojný nápoj. Havajská růže obsahuje LSA, což je amid kyseliny lysergové, i účinky na lidský organismus jsou velmi podobné LSD. Tradičně se uživalo 4-6 semen havajské růže pro 6-8 hodinový efekt.

CENA 75,-
special_p
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa special_p »

:lol: a to sa kde da zohnat ? a dalsia legalna droga je Mexicka Salvia
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

pravidelne? fuu a to ako,ta rastlina ma take brutalne vedlajsie ucinky ze to musi bit samovrah,ide o atropin,no neviem ako dlho sa drzi v organizme po poziti,uplne stacia zle pecenove testy lebo pri durmane si to odsiera pecienka jak svina
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

inak aj oregano, staci vyluhovat a vas pekne ukludni
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

No ked ste pri tom. ...

Mna dost dorazili clanky o tzv. Nightshade. Co ja viem jak sa to vola po nasom, ak to je vobec u nas zname. Ale tak na

Kód: Vybrať všetko

http://www.erowid.org/
boli teda zaujimave stories ...
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

ja neviem o tom, že by bol durman zakázaný - ja som ho trošku mal, ale asi málo, lebo okrem strasnej puste v ustach ziadne ucinky
spy2
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa spy2 »

durman nieje navykovy tak neviem co to tu riesite ako keby bral herak alebo co
Napísať odpoveď