Durman v krvi
Durman v krvi
Dnes ma skoro porazilo a doteraz sa neviem z toho spamatať, mám velmi silné podozrenie že niekto z mojej rodiny bere durman, čo je velmi nebezpečná droga, celý čas ma dotyčná osoba klamala.
Len sa chcem opýtať či je možné pomocou krvných testov dokázať prítomnosť v tele tejto drogy, lebo marihuana v krvi ostáva.
Nechcem to tej osobe ihned dat na oči musím si to všetko ujasniť.
dakujem
Len sa chcem opýtať či je možné pomocou krvných testov dokázať prítomnosť v tele tejto drogy, lebo marihuana v krvi ostáva.
Nechcem to tej osobe ihned dat na oči musím si to všetko ujasniť.
dakujem
-
daniel.daniel
Medium Star
collins - pokial durman uziva pravidelne, tak je to bud cvok alebo daky saman ktory sa zaobera niecim podobnym...Halucinacie na durmane su nepredstavitelne skutocne...Napr. sedide v izbe a uzili ste durman...zrazu zbadate vedla seba osobu ktoru napr. poznate,, zacnete sa snou rozpravat nachvilu sa otocite a uz tam dana osoba nebude...Je to neuveritelne skutocne, neverili by ste ze je to halucinacia...Nastup prichadza postupne a stupnuje sa...Zozaciatku neviete zaostrostit je vam troxa zle, necitite sa dobre...Nikdy som nevidel ani nepocul ani som necital ze uzivanie durmanu je navykove...Obecne to plati pre vsetky halucinogeny. Navykovost jednoducho nevznika..lebo to su stavy ktore uz nikdy nechcete zazit
Tomu verte...
A ci sa da zistit v krvy ? Neviem ti povedat nikoho nepoznam co kvoli durmanu isiel na testy...hmm obsahuje alkaloidy ktore z tela nevymiznu po tyzdni urcite...
ale moze to by aj viac ja neviem, ale menej urcite nie 
A ci sa da zistit v krvy ? Neviem ti povedat nikoho nepoznam co kvoli durmanu isiel na testy...hmm obsahuje alkaloidy ktore z tela nevymiznu po tyzdni urcite...
ako vraví Toxikoman sú z nich poriadne halušky , mal som možnosť vidieť takého kamaráta - išiel na bicykli , zrazu zastal , že ďalej nejde lebo pred ním je obrovská diera v asfalte ( samozrejme nebola )
Nakoniec musel ísť celou cestou okolo , aby náhodou ho nezhtla diera ..
No a to sú ešte tie lepšie prípady , takže sa snaž niečo spraviť, kým nebude neskoro
Nakoniec musel ísť celou cestou okolo , aby náhodou ho nezhtla diera ..
No a to sú ešte tie lepšie prípady , takže sa snaž niečo spraviť, kým nebude neskoro
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
spolužiaci na kabu mali durman- ale oni k*k*ti ho nevylúhovali, ale vyvarili... takže stavy že uprostred hodiny dal chlap ruky pod kľúčovú dierku a spolužiakov aj profku presviečal že sa piesoxype..... alebo si myslel že je niečo stále na stole... potom im na to prišli a vo fizliarskom afte ešte búchal triednej po hlave....
co podla teba vyriesi policia alebo riaditel? zakazane ovocie najlepsie chuti... ked nemaju paru tak treba informovat - jedine ako-tak ucinne rieseniecollins napísal:dík, ta osoba o tom ani nemala tušenia čo to môže spôsobiť ano brala to, ujasnili sme si to s nou a ma po chlebe, lenze povedala ze v skole to skúsa strasne vela deti....... asi to budeme riesit cez riaditelnu alebo rovnou policiou tie hlupe decká ani nemajú páru co to moze spôsobiť.........
-
Runes
Addict
no policia vyriesi to ze toho kto to zohnal alebo kto to dodava akurat dade pekne locknu a dufam ze na pekne dlho heh by som takych smradov co to davaju deckam nechal uveznit do cely plnej buzikov nech ma radost lol a pedofilov totezViRuS napísal:co podla teba vyriesi policia alebo riaditel? zakazane ovocie najlepsie chuti... ked nemaju paru tak treba informovat - jedine ako-tak ucinne riesenie
-
krupica_dnb
Medium Professional
chalan si uvedom ze durman je obycajna burina a neviem o tom ze by jej drzanie nejak upravoval zakon...Runes napísal:no policia vyriesi to ze toho kto to zohnal alebo kto to dodava akurat dade pekne locknu a dufam ze na pekne dlho heh by som takych smradov co to davaju deckam nechal uveznit do cely plnej buzikov nech ma radost lol a pedofilov totez
-
R1k1nko
Darca
namiesto durmanu nech si radsej daju toto :
Argyrea Nervosa - 1g
Hawaiian Baby Woodrose, Havajská Růže, Lysergová Růže, Havajská Lesní Růže, Holzrose
Semínka této popínavé rostliny pochází z Indie, kde se tradičně pojídala nebo se z nich připravoval opojný nápoj. Havajská růže obsahuje LSA, což je amid kyseliny lysergové, i účinky na lidský organismus jsou velmi podobné LSD. Tradičně se uživalo 4-6 semen havajské růže pro 6-8 hodinový efekt.
CENA 75,-
Argyrea Nervosa - 1g
Hawaiian Baby Woodrose, Havajská Růže, Lysergová Růže, Havajská Lesní Růže, Holzrose
Semínka této popínavé rostliny pochází z Indie, kde se tradičně pojídala nebo se z nich připravoval opojný nápoj. Havajská růže obsahuje LSA, což je amid kyseliny lysergové, i účinky na lidský organismus jsou velmi podobné LSD. Tradičně se uživalo 4-6 semen havajské růže pro 6-8 hodinový efekt.
CENA 75,-
-
peterkozel
Medium Professional
No ked ste pri tom. ...
Mna dost dorazili clanky o tzv. Nightshade. Co ja viem jak sa to vola po nasom, ak to je vobec u nas zname. Ale tak na boli teda zaujimave stories ...
Mna dost dorazili clanky o tzv. Nightshade. Co ja viem jak sa to vola po nasom, ak to je vobec u nas zname. Ale tak na
Kód: Vybrať všetko
http://www.erowid.org/