Problém s pokutou

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
M142
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Problém s pokutou

Príspevok od používateľa M142 »

Dostal som pokutu a bol som ju zaplatiť.Mal som ju zaplatiť do 12.11.Dnes však prišiel otec s poštou a dostal som odkaz(poštu nedostávame domov ale do jeho práce) že niečo je na šeku zle vyplnené alebo čo a mám sa tam zastaviť.Lenže dnes už nestíham a zajtra je pošta zatvorená.Tak či by z toho mohli byť problémy ak ten šek nebude zaplatený 12 ale o deň neskor...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: problém s pokutou

Príspevok od používateľa canopus »

M142 napísal:Dostal som pokutu a bol som ju zaplatiť.Mal som ju zaplatiť do 12.11.Dnes však prišiel otec s poštou a dostal som odkaz(poštu nedostávame domov ale do jeho práce) že niečo je na šeku zle vyplnené alebo čo a mám sa tam zastaviť.Lenže dnes už nestíham a zajtra je pošta zatvorená.Tak či by z toho mohli byť problémy ak ten šek nebude zaplatený 12 ale o deň neskor...
pravdaze nie,vsak videli ze si bol ochotny zaplatit,a este si ten odkaz dostal od koho?
M142
Addict
Addict

Re: problém s pokutou

Príspevok od používateľa M142 »

canopus napísal:pravdaze nie,vsak videli ze si bol ochotny zaplatit,a este si ten odkaz dostal od koho?
Ok díky to som rád. :) Z pošty...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

pokial ti prislo upozornenie z posty, ze mas nieco zle vyplnene, tak ten komu si pokutu mal zaplatit asi sotva vie, ze si nieco poslal -> o nejakej ochote zaplatit nemoze byt ani rec.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:pokial ti prislo upozornenie z posty, ze mas nieco zle vyplnene, tak ten komu si pokutu mal zaplatit asi sotva vie, ze si nieco poslal -> o nejakej ochote zaplatit nemoze byt ani rec.
staci ked z posty poslu vyrozumenie o zaplateni a hotovo,tak sa to da riesit tiez
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Len nechapem ci Slovenska Posta robi nieco co nemusi, asi ako kazda institucia na Slovensku. Vyplnil si to zle = nemozu transakciu uskutocnit = nezaplatene. Tak to vidim ja.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Len nechapem ci Slovenska Posta robi nieco co nemusi, asi ako kazda institucia na Slovensku. Vyplnil si to zle = nemozu transakciu uskutocnit = nezaplatene. Tak to vidim ja.
mylsel som ze da sa odf nich vypytat nieco ze si chcel zaplatit,to by bol vrchl keby nie,ak nie tak je potom v prdeli :lol:
Napísať odpoveď