Problém s pokutou
Problém s pokutou
Dostal som pokutu a bol som ju zaplatiť.Mal som ju zaplatiť do 12.11.Dnes však prišiel otec s poštou a dostal som odkaz(poštu nedostávame domov ale do jeho práce) že niečo je na šeku zle vyplnené alebo čo a mám sa tam zastaviť.Lenže dnes už nestíham a zajtra je pošta zatvorená.Tak či by z toho mohli byť problémy ak ten šek nebude zaplatený 12 ale o deň neskor...
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: problém s pokutou
pravdaze nie,vsak videli ze si bol ochotny zaplatit,a este si ten odkaz dostal od koho?M142 napísal:Dostal som pokutu a bol som ju zaplatiť.Mal som ju zaplatiť do 12.11.Dnes však prišiel otec s poštou a dostal som odkaz(poštu nedostávame domov ale do jeho práce) že niečo je na šeku zle vyplnené alebo čo a mám sa tam zastaviť.Lenže dnes už nestíham a zajtra je pošta zatvorená.Tak či by z toho mohli byť problémy ak ten šek nebude zaplatený 12 ale o deň neskor...
Re: problém s pokutou
Ok díky to som rád.canopus napísal:pravdaze nie,vsak videli ze si bol ochotny zaplatit,a este si ten odkaz dostal od koho?
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
mylsel som ze da sa odf nich vypytat nieco ze si chcel zaplatit,to by bol vrchl keby nie,ak nie tak je potom v prdelit0m4s3 napísal:Len nechapem ci Slovenska Posta robi nieco co nemusi, asi ako kazda institucia na Slovensku. Vyplnil si to zle = nemozu transakciu uskutocnit = nezaplatene. Tak to vidim ja.