Zaujimalo by ma, v com je jeho hlavny problem. Ci v tom, ze nema vztah, alebo nie je spokojny so svojim telom, alebo v com je problem. Neviem kolko ma kamaratov a ako casto sa s nimi stretava a neviem podla coho si vybera, ci podla seba, alebo podla krasy, ci osobnosti.. Ale ten problem je asi on sam. Mal by sa na seba pozerat optimistickejsie, ved takymto pesimizmom moze vsetko len pokazit, treba mu to povedat.
Ak sa nebude chciet zmenit, tak ho nikto nezmeni a nebude mat lepsi zivot, nejake fajn dievca pre neho. Chyba mu prirodzene sebavedomie, a to si moze budovat aj sam, tym ze sa bude pozitivne hodnotit aj za nejake male ukony. Treba zacat od mensich veci a postupne sa prepracovat k vacsim uspechom. Neviem nakolko ho rodicia chvalia a ocenuju jeho snahu, takisto kamarati, ale je to zda sa malo, no v prvom rade by sa mal vediet ocenit on sam. Nech robi nieco, co ho bavi, nech sa tesi z malickosti. Napriklad z toho, ze si navari dobry caj. Treba mu dat pomocnu ruku, no ak to nebude chciet, tak go nenutte, je to jeho zivot, jeho sra*ky, ked chce, nech si v nich ostane. Takze nech prestane s tymi pesimistickymi recami, zacne chodit do posilovne (to mu doda trosku sebavedomia, ked nie tak aspon dobry pocit, ze pre seba nieco urobil). Ked sa sklame v nejakej babe, tak nech si uvedomi, ze pre neho asi nebude ta najlepsia a ta najlepsia ho este len caka, ale pesimistickym pristupom ju skor prehliadne, alebo sa neodvazi jej prihovorit a 2. sancu uz mozno nedostane. Zbytocne si kazi zivot. Mozes ho aj poslat na toto forum alebo mi daj na neho kontakt, ja mu (mozno) dohovorim