Zatrpknuty kamarat

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Bodk@
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Zatrpknuty kamarat

Príspevok od používateľa Bodk@ »

Prosim vas, poradte mi, co mam robit...Moj kamos ma 24 rokov...Nema babu, len teraz ho jedna velmi sklamala.Ale nechodili spolu..Teraz si mysli, ze si nikoho nenajde, ze sa zahrabe, a ze pre nikoho nie je dobry.Vraj to je jeho osud. Stale sa lutuje:( Uz neviem ako ho mam utesit...Skusala som skoro vsetko, ale na vsetko, co mu poviem si najde vyhovorku...hovori, ze sa dal na alkohol, a ze nema ani s kym ist von...ze kamosi ho len vyuzivaju, lebo ich pozyva na drinky, a tak...
Skusal aj stretka, ale nevysli...vyzera starsie- si mysli, ze to je tym...
prosim vas, poradte mi, co mam s nim robit.Nechcem, aby sa uz trapil...Trva to uz dost dlho :(
//mastermind: precitaj si pravidla, najma to, tykajuce sa nazvov tem
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

to si musí prejsť každý- proste keď to nezvládne tak s tým bude mať raz a navždy problém- musí si nájsť nejaký dôvod nevysrať sa na šecko- práca, šport, ale hlavne čo je najdôležitejšie: DOBRÍ KAMARÁTI
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Nerob s ním nič , je to jeho vina , nemám rád takých čo sa iba sami ľutujú a potom čakajú na to, aby ich ľutovali druhí ..
Nemal si naučiť "kamarátov" na branie drinkov ...
A keď je to jeho osud nech ostane chudákom , či bude spokojný
Škoda reči
Bodk@
Amateur
Amateur

schv33k....asi mas pravdu......skutocne neviem o co mu ide. Ked sa ho snazim povzbudit, ze stale je tu nieco, alebo niekto, tak hned mi odvrkne.......Nechcem ho lutovat... Ved kazdy si je strojcom svojho stastia, nie???
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

samozrejme, on si uvedomí keď bude trpieť ..
btw a nemôže mu ísť o Teba , ľutuje sa pred tebou , ty ho potom ľutuješ , nečaká , že mu aj potom z ľútosti dáš ? nemáš ten pocit niekedy ?
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

:hmm: Zaujimalo by ma, v com je jeho hlavny problem. Ci v tom, ze nema vztah, alebo nie je spokojny so svojim telom, alebo v com je problem. Neviem kolko ma kamaratov a ako casto sa s nimi stretava a neviem podla coho si vybera, ci podla seba, alebo podla krasy, ci osobnosti.. Ale ten problem je asi on sam. Mal by sa na seba pozerat optimistickejsie, ved takymto pesimizmom moze vsetko len pokazit, treba mu to povedat. Ak sa nebude chciet zmenit, tak ho nikto nezmeni a nebude mat lepsi zivot, nejake fajn dievca pre neho. Chyba mu prirodzene sebavedomie, a to si moze budovat aj sam, tym ze sa bude pozitivne hodnotit aj za nejake male ukony. Treba zacat od mensich veci a postupne sa prepracovat k vacsim uspechom. Neviem nakolko ho rodicia chvalia a ocenuju jeho snahu, takisto kamarati, ale je to zda sa malo, no v prvom rade by sa mal vediet ocenit on sam. Nech robi nieco, co ho bavi, nech sa tesi z malickosti. Napriklad z toho, ze si navari dobry caj. Treba mu dat pomocnu ruku, no ak to nebude chciet, tak go nenutte, je to jeho zivot, jeho sra*ky, ked chce, nech si v nich ostane. Takze nech prestane s tymi pesimistickymi recami, zacne chodit do posilovne (to mu doda trosku sebavedomia, ked nie tak aspon dobry pocit, ze pre seba nieco urobil). Ked sa sklame v nejakej babe, tak nech si uvedomi, ze pre neho asi nebude ta najlepsia a ta najlepsia ho este len caka, ale pesimistickym pristupom ju skor prehliadne, alebo sa neodvazi jej prihovorit a 2. sancu uz mozno nedostane. Zbytocne si kazi zivot. Mozes ho aj poslat na toto forum alebo mi daj na neho kontakt, ja mu (mozno) dohovorim :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

mal by si uvedomiť že chyba nie je v ňom ale aj v nej, že to proste neodhadol- jednoducho ona nebola tá pravá pre neho a keď už je taká tak proste sa spolu k sebe nehodia a nemalo by to väčší význam...
Bodk@
Amateur
Amateur

mastermind, prepac...nabuduce si dam pozor, oki? :wink:
schv33k....mozno mu ide aj o to, ale vie, ze nema sancu. Davam mu to dostatocne najavo...
Co sa tyka jeho kamosov, tak ako som povedala, nema ich vela...
Mysli si, ze baby na nom odradza jeho vyzor...vraj ked pojde do baru, kazdy mu vyka...Ale s tou posilovnou bol celkom dobry napad....skusim:)
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

ALe stale lepsie ako vyzerat na 12. :wink:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

schw33k napísal: btw a nemôže mu ísť o Teba , ľutuje sa pred tebou , ty ho potom ľutuješ , nečaká , že mu aj potom z ľútosti dáš ? nemáš ten pocit niekedy ?
tak tomu ver, pod toto sa podpisem, urcite je to tak, chlapec to proste skusa touto cestou :D
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

no alkoholom sa nič nevyrieši.... :?
skús ho nejak povzbudzovať....alebo ja neviem....
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Rozhodne ho nelutuj. Skus ho prinútiť vstúpiť si do svedomia. Nemá veľa kamošov, tak na teba určite nezanevre. Mal by sa vystreť a začať sa na svet kukať zhora. Lútosťou sameho seba nič nedosiahne. Nech ide za kamarátmi, nech ich zavola von a keď pojdu na pivo, tak nech povie "tak teraz ma pozvite vy, ja som pozyval minule". Využívajú ho len preto, lebo sa nechá.
Keď bude sebavedomý, nájde si aj frajerku. Určite mi dáš za pravdu, keď poviem, že ufňukaného lutujúceho chalana nema žiadna baba záujem počúvať. :idea:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

schw33k napísal:Nerob s ním nič , je to jeho vina ...
S týmto nemôžem súhlasiť. Vieš kto sú priatelia? Tí, ktorí prichádzajú vtedy, keď už všetci odišli...
Bodkin kamarát je na tom zle a potrebuje podporu od priateľov. Nie od krčmových kamarátov, ktorým je dobrý len vtedy keď im nalieva ohnivú vodu do hlavy...
On sa spolieha na Bodku, ak by sa naň vys...la aj ona, za kým by potom išiel? Ja ti poviem za kým, za alkoholom.
Lebo ak je to tak, ako píše, že má sklony ku chlastu, priateľov nemá...Hm, super, parádna perspektíva.

Bodka: Nesmieš ho ľutovať, musíš ho podporiť, zdvihnúť mu hlavu.
Bude to ťažké, ale s pomocou jeho rodičov a dobrých kamarátov, ak vám na ňom záleží, to určite pôjde...
Frikso
Darca
Darca

Ak máš nejakych chapavych kamaratov, tak ich zoznam spolu a vypar sa niekam, že prave musíš neviem čo a že hneď dojdeš a nechaj ich. Uvidíš, že sa zpriatelia. To by bol asi prvy krok. Vztahy s babami si bohužial musí riešiť sám.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal: Určite mi dáš za pravdu, keď poviem, že ufňukaného lutujúceho chalana nema žiadna baba záujem počúvať. :idea:
Akože po rozchode každý si musí pofňukať, poľutovať a možno si poplakať ale musí to prejsť.... po dlhom vzťahu je to fakt dlhá doba niekedy
Frikso
Darca
Darca

krupica_dnb:Prečítaj si prvý príspevok prosím. :roll:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

poznam par takychto uplakancov, co pred zenskou sa tvaria citlivi a chrumkavi a v zakulisi si mydlia ruky od stastia a dufaju, ze ich zenska bude lutovat a snazia sa z toho tazit. Ja ich nazyvam uboziaci, to nie je chlap, ale padavka. Prve co by som mu povedal by bolo, ze ja sa s uboziakmi nebavim. By si rozmyslel 2x, ci bude dalej robit divadielko. Musi zistit na com je a postavit sa na nohy, lutovanie este nikomu nepomohlo, mozno do hrobu. schw33k napisal pravdu, suhlasim s nim.
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

myslim si, ze vobec neni problem v tom, ze vyzera starsie, lebo väcsinu bab pritahuju starsi chlapi..poznam take pripady..mam kamosa...uplne najlepsieho, kotry ma 20rokov, je uplne super..aj pekny je a este nikdy nemal frajerku a ak mal tak tri dni a to sa akosi moc nepocita..uz rok sa snazim zdvihnut sebavedomie dalsiemu kamosovi, kotry je uplne pekny a ma pocity menejcennosti, mysli si, ze je neviem aky skaredy a pri tom ho kolko bab chce,..a ma aj frajerku..a aku peknu..ale nie..komplexy su tu stale..tiez neviem co mam robit uz..nech si skusi zajst ku psychologovi..dost mu to pomoze..uvidis!alebo k nemu zajdi ty a spytaj sa ho..
Napísať odpoveď