Ucitel

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ucitel

Príspevok od používateľa skerka »

mam jeden velky problem! chodim s priatelom uz rok a pol a jeho triedny ucitel s tym nesuhlasi..a stale do neho vyryva, dava poznamky za uplne blbosti, zakazuje mu za mnou chodit...a ine somariny...v skole sa vzdy len rozpravame nic zle nerobime ale ucitel to nevie pochopit! ja by som mu aj nieco povedala no nestoji mi to za poznamku alebo ze si na mna zasadne...a teraz som sa dozvedela ze kamoske co chodi s mojim spoluziakom napisal toto: dopocul som sa ze by mi malo na tom nieco vadit lebo vraj min. rok mi to vadilo pri niekom inom. mne na tom nic nevadi, a v uplynulom roku to bolo o niecom inom islo o ludi , ktori su mi ukradnuti! verim , ze sme sa pochopili!
to jej napisal co si mam mysliet o tom ucitelovi? je podla vas normalny? preco sa stara do veci co su nepodstatne pre neho?
Neexie
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Neexie »

hmmm uchyl? ja by som to na tvojom mieste asi povedal rodicom alebo niekomu inemu lebo toto je vazne nespravodlive :P
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

btw kde to chodis do skoly kolko mas rokov? :aasmile13:
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Neexie napísal:hmmm uchyl? ja by som to na tvojom mieste asi povedal rodicom alebo niekomu inemu lebo toto je vazne nespravodlive :P
to by som nepovedala ze uchyl len taky magor! vsetko mu vadi...
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Hovniak napísal:btw kde to chodis do skoly kolko mas rokov? :aasmile13:
mam 15
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

hm, vsak sa ho spytaj co mu na tom vadi?a povedz mu tiez ze nema zasahovat do tvojho osobneho zivota btw:omg mat takeho ucitela :D
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

poznam, jeden ucitel mi rozbil jeden vztah a teraz ide na dalsi, dufam ze sa mu to vy je ban co vi skaredemu nepodari!!! chudaci su taki ludia :x
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

hm, to je čo za učiteľa?? :? on sa nemá čo starať do tvojho súkromného života, na tvojom mieste to poviem rodičom nech sa s ním porozprávajú - ak to nepomôže je tu samotné vedenie školy.. strašne by som ho chcel stretnúť toho človeka - ako vyzerá atď lebo to je fakt sila.. :roll:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

kokoos toto to co ma byt.. este zeby sa ucitel staral do toho s kym chodim.. sfleku by som siel za nim a povedal mu co si myslim nech sa uvedomi.. este taku nepiskali.. ja sa tiez nestaram s kym on suka abo co.. keby bol az fejst debil asi by som siel za riaditelom.. ( teda nevim ako vas riaditel.. ale napr nas by mu spravil riadne drbadlo :D )
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

No teda... Ak to je tak, tak mas fakt smolu. :( Este si nenapisala, kolko rokov ma chalan, ale do toho, co ty s kym robis ho fakt nemusi zaujimat. :? 15 rokov - to je uz stredna skola, ak sa nemylim...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Explo!D napísal: btw:omg mat takeho ucitela :D
Tak na zrážky z výplaty by spomínal veľmi dlho...V horšom prípade na vyrazené zuby. :evil:
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

skerka napísal:mam 15
pockaj ved na strednu :lol: na zakladke kasli nato :)
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

heh u nas jeden profak este za komančskej ery, chodil do klubov kontrolovat kto pije a potom robil problemy v skole. Tak ho raz chytili chalani zmlatili a uz mal pokoj...
k teme: no ja som mal raz holku zo skoly (vlastne ne raz :) a vsetci profaci vedeli ze spolu chodime a nikto proti tomu nic nemal, ani ked nas videli bozkavat sa tak nic nemali(az na jednu vynimku) a dokonca moja profka nabozenstva mi este radila ze co a ako mam robit:) a chodim na cirkevny gympel..
Scelestus
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Scelestus »

kokso.. keby som mal ja takeho ucitela...a urobil by nieco take.. tak by velmi dlhu dobu nechytil kriedu do ruuk. :x samozrejme najskor by som mu to vysvetlil slovne a keby to nepomohlo tak rucne..viem pre 15 rocnych ludi to je odost tazkee.. to beriem.. ale sukromie len ich a nejakeho chlapika co si hovori ``ucitel`` do toho nic nieje. :evil:
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Explo!D napísal:hm, vsak sa ho spytaj co mu na tom vadi?a povedz mu tiez ze nema zasahovat do tvojho osobneho zivota btw:omg mat takeho ucitela :D
ked som mu minule napisala sms tak mi zavolal a povedal mi ze ci chcem aby ju ukazal rodicom! tak som povedala ze nie,ale ze co mu natom vadi a povedal ze vztahy nepatria do skoly! ale co take robime?len sa rozpravame ale pravda je ze on nenavidi mojho priatela lebo je to jeho triedny!
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Pezzo napísal:poznam, jeden ucitel mi rozbil jeden vztah a teraz ide na dalsi, dufam ze sa mu to vy je ban co vi skaredemu nepodari!!! chudaci su taki ludia :x
aj ja to vravim,ale naco im to je dobre? tam nech sa stara o seba nie?
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Stilo napísal:hm, to je čo za učiteľa?? :? on sa nemá čo starať do tvojho súkromného života, na tvojom mieste to poviem rodičom nech sa s ním porozprávajú - ak to nepomôže je tu samotné vedenie školy.. strašne by som ho chcel stretnúť toho človeka - ako vyzerá atď lebo to je fakt sila.. :roll:
rodicom to nechcem vraviet lebo by povedali ze sa s nim mam stretnut po skole ale co sa mame teda v skole obchadzat??co sme na hlavu? :( radsej nechci stretnut takeho cloveka..ja by som mu najradsej naplula medzi oci!
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ppt napísal:No teda... Ak to je tak, tak mas fakt smolu. :( Este si nenapisala, kolko rokov ma chalan, ale do toho, co ty s kym robis ho fakt nemusi zaujimat. :? 15 rokov - to je uz stredna skola, ak sa nemylim...
aj priatel ma 15 sme posledny rok na zakladke(zle nam padaju roky :( ) ale aj tak si myslem ze sa nema co starat do nas! a vlastne vravia to vsetci
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Scelestus napísal:ale sukromie len ich a nejakeho chlapika co si hovori ``ucitel`` do toho nic nieje. :evil:
ved presne len keby mu to poviem zase asi mi povie" dones ziacku" ja uz nanho nemam nervy...a s frajerom sa uz ani nestretavame v skole kvoli nemu..
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

skerka napísal:ved presne len keby mu to poviem zase asi mi povie" dones ziacku" ja uz nanho nemam nervy...a s frajerom sa uz ani nestretavame v skole kvoli nemu..
preco sa nestretavate ??? ved normalne sa stretavajte ako keby vam bol on ukradnuty a nevsimajte si jeho blbe reci, jeho to po case prestane bavit ked uvidi ze na neho serete... aaa inac ked zacne na hodine do Teba dzubat tak aspon z hodiny ubehne :)
Napísať odpoveď