Ucitel
-
skerka
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ucitel
mam jeden velky problem! chodim s priatelom uz rok a pol a jeho triedny ucitel s tym nesuhlasi..a stale do neho vyryva, dava poznamky za uplne blbosti, zakazuje mu za mnou chodit...a ine somariny...v skole sa vzdy len rozpravame nic zle nerobime ale ucitel to nevie pochopit! ja by som mu aj nieco povedala no nestoji mi to za poznamku alebo ze si na mna zasadne...a teraz som sa dozvedela ze kamoske co chodi s mojim spoluziakom napisal toto: dopocul som sa ze by mi malo na tom nieco vadit lebo vraj min. rok mi to vadilo pri niekom inom. mne na tom nic nevadi, a v uplynulom roku to bolo o niecom inom islo o ludi , ktori su mi ukradnuti! verim , ze sme sa pochopili!
to jej napisal co si mam mysliet o tom ucitelovi? je podla vas normalny? preco sa stara do veci co su nepodstatne pre neho?
to jej napisal co si mam mysliet o tom ucitelovi? je podla vas normalny? preco sa stara do veci co su nepodstatne pre neho?
kokoos toto to co ma byt.. este zeby sa ucitel staral do toho s kym chodim.. sfleku by som siel za nim a povedal mu co si myslim nech sa uvedomi.. este taku nepiskali.. ja sa tiez nestaram s kym on suka abo co.. keby bol az fejst debil asi by som siel za riaditelom.. ( teda nevim ako vas riaditel.. ale napr nas by mu spravil riadne drbadlo
)
-
braino.swk
Light Professional
heh u nas jeden profak este za komančskej ery, chodil do klubov kontrolovat kto pije a potom robil problemy v skole. Tak ho raz chytili chalani zmlatili a uz mal pokoj...
k teme: no ja som mal raz holku zo skoly (vlastne ne raz
a vsetci profaci vedeli ze spolu chodime a nikto proti tomu nic nemal, ani ked nas videli bozkavat sa tak nic nemali(az na jednu vynimku) a dokonca moja profka nabozenstva mi este radila ze co a ako mam robit:) a chodim na cirkevny gympel..
k teme: no ja som mal raz holku zo skoly (vlastne ne raz
kokso.. keby som mal ja takeho ucitela...a urobil by nieco take.. tak by velmi dlhu dobu nechytil kriedu do ruuk.
samozrejme najskor by som mu to vysvetlil slovne a keby to nepomohlo tak rucne..viem pre 15 rocnych ludi to je odost tazkee.. to beriem.. ale sukromie len ich a nejakeho chlapika co si hovori ``ucitel`` do toho nic nieje. 
-
skerka
Medium Expert
ked som mu minule napisala sms tak mi zavolal a povedal mi ze ci chcem aby ju ukazal rodicom! tak som povedala ze nie,ale ze co mu natom vadi a povedal ze vztahy nepatria do skoly! ale co take robime?len sa rozpravame ale pravda je ze on nenavidi mojho priatela lebo je to jeho triedny!Explo!D napísal:hm, vsak sa ho spytaj co mu na tom vadi?a povedz mu tiez ze nema zasahovat do tvojho osobneho zivota btw:omg mat takeho ucitela
-
skerka
Medium Expert
rodicom to nechcem vraviet lebo by povedali ze sa s nim mam stretnut po skole ale co sa mame teda v skole obchadzat??co sme na hlavu?Stilo napísal:hm, to je čo za učiteľa??on sa nemá čo starať do tvojho súkromného života, na tvojom mieste to poviem rodičom nech sa s ním porozprávajú - ak to nepomôže je tu samotné vedenie školy.. strašne by som ho chcel stretnúť toho človeka - ako vyzerá atď lebo to je fakt sila..
-
skerka
Medium Expert
aj priatel ma 15 sme posledny rok na zakladke(zle nam padaju rokyppt napísal:No teda... Ak to je tak, tak mas fakt smolu.Este si nenapisala, kolko rokov ma chalan, ale do toho, co ty s kym robis ho fakt nemusi zaujimat.
15 rokov - to je uz stredna skola, ak sa nemylim...
-
spesko
Expert
preco sa nestretavate ??? ved normalne sa stretavajte ako keby vam bol on ukradnuty a nevsimajte si jeho blbe reci, jeho to po case prestane bavit ked uvidi ze na neho serete... aaa inac ked zacne na hodine do Teba dzubat tak aspon z hodiny ubehneskerka napísal:ved presne len keby mu to poviem zase asi mi povie" dones ziacku" ja uz nanho nemam nervy...a s frajerom sa uz ani nestretavame v skole kvoli nemu..