Ako vytiahnut z kamosky jej fotku?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
rixo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako vytiahnut z kamosky jej fotku?

Príspevok od používateľa rixo »

neviem ci mate s tymto skusenost mam taky problem ze sa mi strasne paci jedna holka ktoru mam zhodou oklonosti v icq liste
ma tam jednu fotku a ja som od nej chcel nieco viac nejku tu fotku a ona mi to nechce poslat a ani mi nic nechce povedat o sebe a pod je ku mne taka zvlastna.co s tym robit.odpovede ako ked nechce nehaj ju tak poznam.viem ze nechce ale nieco sa za tym skryva.dakujem za kazdu odpoved
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

Odporucam nevipituj sa take veci cez ICQ a len jej napis ci by stebou nechcela ist von.
Alebo ze potrebujes neco kupit a nevies sa rozhodnut co nech ti poradi alebo nieco si vymisli a ta fotka ze co ti nechce poslat mozno preto lebo sa boji ze bi si ju rozsiroval po internete.Ozaj a uz ste sa live ropravali alebo poznas ju? :D
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Chce to trpezlivosť, treba ju dobre poznať a musíš si získať jej dôveru. :)
Tiež som kedysi riešili podobnú vec, spoznal som sa s jednou slečnou cez ICQ, dlho som od nej vymáhal fotku, nechcela dať, ale potom som si časom získal dôveru a raz som len tak zo srandy povedal "Hm, ja ale neviem ako vyzeráš"... a poslala mi photo. :) :D
Závisí to od toho aká je. :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Explo!D napísal:vsak si porad sam, taketo temy by sa ani nemali zakladat, nevies si poradit a preto sa pytas nas :roll: mas mozogg? vymisli nieco. AMEN
lol nahanas prispevky alebo co :evil: si si mohol usterit tento prispevok
RIXO aku ti tu povedaly chce to cas ja som mal tiez par kamosiek a obcas som na foto cakal aj pol roka :-) kolko ju poznas ??? lebo moznosa boji ze ked uvidis foto tak sa nebudes bavit co je dost mozne vela ludi takych je ze bla bla bla a ked vidia babu ze ma par kilo naviac tak zrazu prestanu pisat a ani ich nezajima ze je to super tvor a moznost 2 je ze nechape naco ti je jej fotka ja mam kamosku osobne sa pozname a ked som cel fotku moc som nepochodil mam iba tu co ma na azete ja som ju cel do mobilu dat si ju do kontaktov ked som jej povedal ona ze sak to ti staci aj ta z azetu a3 moznost je ze na fotkach vyzera zle aj to poznam ukazem ti fotku sesternice sa jej zlaknes skoro na kazdej vyzera zle ale ked ju uvidis nazivo tak budes chodit :aasmile1: lebo je fakt ze pekna 19 rocna blondinka s postavickou jak prutik a tvaricka jak modelka len tie foto :-D furt tam taku tvar hodi jak nafetena
edit// znova som cital tvoj prispevok a ak som dobre pochopil poznate sa osobne hej :-) napis kolko a odkial ju poznas a ci nema chalana a jak casto sa stretavate
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

Explo!D napísal:vsak si porad sam, taketo temy by sa ani nemali zakladat, nevies si poradit a preto sa pytas nas :roll: mas mozogg? vymisli nieco. AMEN
Preco by sa nemaly zakladat? tomu nechapem...nespravil nic zle podla mna ked zalozil temu chcel sa len opytat a poradit....niekedy sa aj rady inych daju pouzit nemyslis? :?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Explo!D ti to napísal trochu tvrdšie, ale má pravdu. Je to príliš veľká banalita na to aby si ju nedokázal zvládnuť sám. Vytiahnuť od kamarátky fotku. Veď si ju pekne opýtaj. Ak si magor, ktorý nevie ako na to, bohužiaľ, mal by si sa nad tým zamyslieť.
Nechcem ťa uraziť, ale toto je vážne malichernosť...
Ahoj.
No offence...
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Runes napísal:lol nahanas prispevky alebo co :evil: si si mohol usterit tento prispevok
RIXO aku ti tu povedaly chce to cas ja som mal tiez par kamosiek a obcas som na foto cakal aj pol roka :-) kolko ju poznas ??? lebo moznosa boji ze ked uvidis foto tak sa nebudes bavit co je dost mozne vela ludi takych je ze bla bla bla a ked vidia babu ze ma par kilo naviac tak zrazu prestanu pisat a ani ich nezajima ze je to super tvor a moznost 2 je ze nechape naco ti je jej fotka ja mam kamosku osobne sa pozname a ked som cel fotku moc som nepochodil mam iba tu co ma na azete ja som ju cel do mobilu dat si ju do kontaktov ked som jej povedal ona ze sak to ti staci aj ta z azetu a3 moznost je ze na fotkach vyzera zle aj to poznam ukazem ti fotku sesternice sa jej zlaknes skoro na kazdej vyzera zle ale ked ju uvidis nazivo tak budes chodit :aasmile1: lebo je fakt ze pekna 19 rocna blondinka s postavickou jak prutik a tvaricka jak modelka len tie foto :-D furt tam taku tvar hodi jak nafetena
edit// znova som cital tvoj prispevok a ak som dobre pochopil poznate sa osobne hej :-) napis kolko a odkial ju poznas a ci nema chalana a jak casto sa stretavate
ty si to proste nepochopil, nenahanam ziadne prispevky. Nieje to hlupe pytas sa nas, jako ma vytiahnut fotku od dievcata? myslim si ze ako povedal eritrocit, je to prilis velka banalita...

odpor14 napisala:Preco by sa nemaly zakladat? tomu nechapem...nespravil nic zle podla mna ked zalozil temu chcel sa len opytat a poradit....niekedy sa aj rady inych daju pouzit nemyslis?

detto, ... povedzme, zemas na icq chalana, chces od neho vymamit fotku, co asi urobis? :roll:

lock
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

Explo!D napísal:ty si to proste nepochopil, nenahanam ziadne prispevky. Nieje to hlupe pytas sa nas, jako ma vytiahnut fotku od dievcata? myslim si ze ako povedal eritrocit, je to prilis velka banalita...

odpor14 napisala:Preco by sa nemaly zakladat? tomu nechapem...nespravil nic zle podla mna ked zalozil temu chcel sa len opytat a poradit....niekedy sa aj rady inych daju pouzit nemyslis?

detto, ... povedzme, zemas na icq chalana, chces od neho vymamit fotku, co asi urobis? :roll:

lock
LOKNI SI TVOJU HLAVU :D a nechaj diskutovat druhych ty lama :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Davam za pravdu eritrocitovi. Je to trivialna vec, vseliake male deti sa natahuju o fotky. Skus tu fotku ziskat akoze zo srandy, vtipkuj, narazaj na nieco, navnad ju na nieco, na co je zvedava a potom "vymen" nieco za nieco, stav sa s nou a ked prehra ti musi ukazat fotku.. kurnik, ved co si drevo?
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

1. exploid nenaparuj sa tu velmi s lockovanim tem. na to su tu moderatori.
2. drzte sa predmetu "temy" inak zacnu lietat basy.

tato tema sa mi nepaci ale na to tu forum erotika je.
iceCream
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iceCream »

Opravte si chybu v nazve temy :x z koho z coho? z kamosky!! a nechce ti dat fotku najskor preto, ze ti nedoveruje. Alebo sa boji, ze ked ti odhali ako vyzera, prestanes s nou komunikovat. Skus tomu dat cas a neznasilnuj ju ked nechce. Mimochodom, pokial chces od nej foto intimneho charakteru, sa jej ani necudujem. Ved preco by ti ho vlastne davala? Dievcata sa obvykle hanbia taketo veci urobit a velakrat su nieco take schopne urobit az vo fakt zrelom a vaznom vztahu.
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

mastermind napísal:1. exploid nenaparuj sa tu velmi s lockovanim tem. na to su tu moderatori.
2. drzte sa predmetu "temy" inak zacnu lietat basy.

tato tema sa mi nepaci ale na to tu forum erotika je.
hmmm,vyskusam dakujem ze ste si dali tu namahu a odpovedali mi.pravdupovediac cakal som nazory ako eritocit,chcel som len vediet vas nazor a postoj k tomu,ale aj tak si myslim ze to najlepsie ukoncil zase mastermind :)
for baciiik:podla mna sa boji ze dam jej fotku na net ale ja som jej uz povedal ze nech sa neboji ze urcite nedam ale asi to chce fakt len cas
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Ja s tým problém nemám :-) To mne núkajú ich fotky,..no a ja sa nebránim :lol: Vieš,to závisí od charakteru....alebo sú také,že si myslia že sú najviac škaredé a boja sa.....nenúť ju,ona ti sama dá foto
neppo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa neppo »

pocuj kamos hentak ich od nej urcite nedostanes... mozno ti pomoze nejaka stavka kde ty budes chciet nejaku jej fotku... pozri napr. moja baba mi tiez nechce dat jej foto iba za to ze si mysli ze na kazdej neni pekna... som s nou 3 mesiace a mne je jedno ako na fotke vyzera, mne sa paci vo vsetkych smeroch ale taka je vacsina bab... proste si asi mysli ze neni na nich dost pekna pre teba... a ta horsia moznost je ze ti ju vazne nechce poslat :?
maskacove rozky
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako vytiahnut z kamosky jej fotku?

Príspevok od používateľa maskacove rozky »

rixo napísal:viem ze nechce ale nieco sa za tym skryva.dakujem za kazdu odpoved
mozno ma len dost chalanov co ju otravuje a IQC nemeni len preto lebo ma vela kamosov kontakt liste
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ja som sa s niciem podobnym stretol na pokeci... baba, ktoru poznam mi nechcela dat pass do svojho albumu aj ked ja mam foto normalne zverejnene. ale vynasiel som sa. boli sme spolu na jedenj akcoske a ked netusila ze ju fotim mobilom odfotil som si ju. :reporter: - paparazzi :lol:
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

A ako sa dá vynútiť fotku od reálnej kamošky. Nieje to cez žiadny net ale normálne sa poznáme len to je také trapné jej len tak povedať že daj mi fotku. By sa zasmiala že načo by mi bola...
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Pokial chces to foto musis nejak ohurit tu jej kamosku . A inak vysvetli mi naco ti bude foto ? Ked ti nechce o sebe ani nic povedat . Skor by si mal uvazovat nad tym ako sa s nou porozpravat , spoznat sa , spriatelit sa s nou . Ziadna fotka ti nevynahradi jej pritomnost (teda pokial sa ti naozaj pacia a mas ju rad )
Napísať odpoveď