quake 4
quake 4
pls mozno to tu je ale nefunguje mi hladanie tak by som chcel vediet co treba spravit aby mi Q4 pri spusteni nedaval na javo ze mam cdkey nie originalny
viem ze staci zakazat aplikaciu vo firewall ale ja mam firewall vypnuty z urcitych dovodou tak nieco ine vopred dik 
-
PAIN
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: quake 4
musis mat uplne vypnuty net, ono to niak overuje CD key cez internet, no a ked ho nema kde overit, tak ho normalne spusti (teda aspon mne)creb napísal:pls mozno to tu je ale nefunguje mi hladanie tak by som chcel vediet co treba spravit aby mi Q4 pri spusteni nedaval na javo ze mam cdkey nie originalnyviem ze staci zakazat aplikaciu vo firewall ale ja mam firewall vypnuty z urcitych dovodou tak nieco ine vopred dik
-
cORP.
Addict
presne tak musis vypnut net aj mne to iste net dam v sieti len disable sietovku a ficim potom vypnem hru dam siet enable a idem na nete dalej lahke a v pohodePAIN napísal:musis mat uplne vypnuty net, ono to niak overuje CD key cez internet, no a ked ho nema kde overit, tak ho normalne spusti (teda aspon mne)
Spravil som to a furt ma pita heslo mohol by niekto hodit OVERENY crack abo patch na odstranenie ??? pleaseINDIGOcorp. napísal:presne tak musis vypnut net aj mne to iste net dam v sieti len disable sietovku a ficim potom vypnem hru dam siet enable a idem na nete dalej lahke a v pohode
-
cORP.
Addict
to heslo musis napisat niekde na nete najdi cdkey a potom uz nesmies zapnut net ak das heslo lebo ak das net tak ho bude pytat znova musis ho tam dat a urcite pojde ak znova zabudnes vypnut net potom vypni hru vypni net daj cd key a hraj lahkea ucinnegembller napísal:Spravil som to a furt ma pita heslo mohol by niekto hodit OVERENY crack abo patch na odstranenie ??? please