quake 4

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
creb
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

quake 4

Príspevok od používateľa creb »

pls mozno to tu je ale nefunguje mi hladanie tak by som chcel vediet co treba spravit aby mi Q4 pri spusteni nedaval na javo ze mam cdkey nie originalny :?: viem ze staci zakazat aplikaciu vo firewall ale ja mam firewall vypnuty z urcitych dovodou tak nieco ine vopred dik :?
Aealo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Aealo »

vysli na to nejake fixy :) staci hladat
creb
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

na gamecopy world som pozeral bol tam len odkaz na to ze patch 1.0.4 odstrani ochranu tak som si ho nasiel a stiahol ale to nepomaha tak mi porad co treba pls :?
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

kukni na GBW tam su nejaky fixy a je ich dost
creb
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

nee dik uz mam nenapadlo ma kuknut na nforce ze to bude dox a ked uz mas rls nazov sa lepsie hlada tak som potom z torrentu z pirate bay sosol malo 5mb takze bez problemov :)
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: quake 4

Príspevok od používateľa PAIN »

creb napísal:pls mozno to tu je ale nefunguje mi hladanie tak by som chcel vediet co treba spravit aby mi Q4 pri spusteni nedaval na javo ze mam cdkey nie originalny :?: viem ze staci zakazat aplikaciu vo firewall ale ja mam firewall vypnuty z urcitych dovodou tak nieco ine vopred dik :?
musis mat uplne vypnuty net, ono to niak overuje CD key cez internet, no a ked ho nema kde overit, tak ho normalne spusti (teda aspon mne) :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

PAIN napísal:musis mat uplne vypnuty net, ono to niak overuje CD key cez internet, no a ked ho nema kde overit, tak ho normalne spusti (teda aspon mne) :)
presne tak musis vypnut net aj mne to iste net dam v sieti len disable sietovku a ficim potom vypnem hru dam siet enable a idem na nete dalej lahke a v pohode
gembller
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa gembller »

INDIGOcorp. napísal:presne tak musis vypnut net aj mne to iste net dam v sieti len disable sietovku a ficim potom vypnem hru dam siet enable a idem na nete dalej lahke a v pohode
Spravil som to a furt ma pita heslo mohol by niekto hodit OVERENY crack abo patch na odstranenie ??? please
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

gembller napísal:Spravil som to a furt ma pita heslo mohol by niekto hodit OVERENY crack abo patch na odstranenie ??? please
to heslo musis napisat niekde na nete najdi cdkey a potom uz nesmies zapnut net ak das heslo lebo ak das net tak ho bude pytat znova musis ho tam dat a urcite pojde ak znova zabudnes vypnut net potom vypni hru vypni net daj cd key a hraj lahkea ucinne :)
Napísať odpoveď