Prva hadka
-
matus121
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Prva hadka
Chodim s priatelkou uz vyse 4 mesiacoch a poprvykrat mame vaznejsiu hadku, ani by som nepovedal, ze je to hadka, skor brnkanie na nervy... ja som totiz dost naladovy a prednedavnom som na nu vyletel, ale nechtiac. VElmi ma to mrzelo a aj mrzi
. Aj som sa jej za to ospravedlnil, ale ako vidno, tak ona sa ais urazila alebo neviem co
. Chodi teraz von len s kamoskami, vravim jej, ze ak pojde von, tak nech mi zavola, ale aj tak mi nezavola. Uz to nie je ono, co mi odporucate robit, ako sa spravat. Ja by som ju fakt nechcel stratit, lubim ju!Pocul som nazory, ze by som jej mal dat chvilu pokoj a tak .... prosim poradte 
-
erytrocyt
VIP
MystiQ: Láska nehádaná nie je milovaná
Mnoho krát to je veľká pravda. Čo máš urobiť? Psie očká, príď, ukáž jej a hlavne dokáž, že ťa to veľmi mrzí a budeš robiť všetko preto aby sa to už neopakovalo.
Inak to nepôjde.
Inak to aby si jej dal na chvíľku pokoj nie je zlý nápad.
Ty za ňou doliezaš, voláš jej, píšeš jej. Stále vie že ťa má a že z tvojej strany je všetko OK. Ale ak to prestane, začne sa báť
A potom uvidíš.
Ale toto zatiaľ nerob. Choď za ňou a urob to čo som ti napísal vyššie.
Držím prst
Všetko bude OK.
Tie naše ženy sú niekedy nevyspytateľné
Ale čo by sme si bez nich počali 
Inak to nepôjde.
Inak to aby si jej dal na chvíľku pokoj nie je zlý nápad.
Ty za ňou doliezaš, voláš jej, píšeš jej. Stále vie že ťa má a že z tvojej strany je všetko OK. Ale ak to prestane, začne sa báť
Ale toto zatiaľ nerob. Choď za ňou a urob to čo som ti napísal vyššie.
Držím prst
Tie naše ženy sú niekedy nevyspytateľné
-
nejakymarko
Addict
-
Te-wei
Medium Professional
heeeeej! a prečo by ju mal rozmáznávať a niečo urobiť on?! prečo by sa mal do takej miery správať ako porazený?!!! Aby si dievča zvyklo? Ako si ju vychováš, takú ju budeš mať.
ospravedlnil si sa, vyjadril si ľutosť nad tým čo sa stalo, ak je blbá nech sa uráža ďalej ale ty by si za nou nemal chodiť ako čokl. teraz už je to na nej.
môj kamarát bol v tomto hrozný,mal babu čo sa na každú blbosť urážala a on za nou stále doliezal a stále sa jej ospravedlňoval a to koľkokrát mal pravdu a ona sa urazila neprávom. hrúza a des...
Vzťah neudrží jeden človek, aj ona musí chcieť.
ospravedlnil si sa, vyjadril si ľutosť nad tým čo sa stalo, ak je blbá nech sa uráža ďalej ale ty by si za nou nemal chodiť ako čokl. teraz už je to na nej.
môj kamarát bol v tomto hrozný,mal babu čo sa na každú blbosť urážala a on za nou stále doliezal a stále sa jej ospravedlňoval a to koľkokrát mal pravdu a ona sa urazila neprávom. hrúza a des...
Vzťah neudrží jeden človek, aj ona musí chcieť.
-
matus121
Light Professional
Eritrocit: Uz som sa jej ospravedlnoval a nie len raz. Aby som to upresnil, ona nie je nazlostena, to je nieco ine. Ako by som to opisal. Z dialky vsetko v poho, usmev a aj pozdravi, ale co sa tyka schodzky, bozkov a tak, ta to obmedzuje, odrazu si robi babske jazdy. Ked ide von, ani sa neozve. Ja sa fakt snazim tvarit v poho a som ja dufam, ze to casom prejde, ale to uz je 4 den a stale to iste
-
krupica_dnb
Medium Professional
neviem, v tomto som aj ja blbý.... tiež keď sa pohádame tak vždy doleziem....
A to z jedného dôvodu- nenávidím hádky..... Nemôžem sa pozerať keď sa niekto háda a už vôbec sa nechcem hádať ja- radšej odídem.... ak ťa má rada taxa to určite spraví- motžno chce aby si bol chvíľu v neistote.. Ja by som jej nedal pokoj kým sa to nevyrieši ale pravda že niektoré ženské (za 4 mesiace by si mohol vedieť že ona taká mrcha nie je) to strašne využívajú, tak na to pozor...
A to z jedného dôvodu- nenávidím hádky..... Nemôžem sa pozerať keď sa niekto háda a už vôbec sa nechcem hádať ja- radšej odídem.... ak ťa má rada taxa to určite spraví- motžno chce aby si bol chvíľu v neistote.. Ja by som jej nedal pokoj kým sa to nevyrieši ale pravda že niektoré ženské (za 4 mesiace by si mohol vedieť že ona taká mrcha nie je) to strašne využívajú, tak na to pozor...
-
matus121
Light Professional
no presne toto, lahostajnost a nezaujem. Neviem, co tym sleduje, minule vravela, ze ak pojde von, tak sa mi ozve a neozvala sa mi a pritom bola voneritrocit napísal:Necítiš z nej akoby ľahostajnosť voči tebe? Zaujíma sa o teba?
-
krupica_dnb
Medium Professional
Presne tak mi dala kopačky moja bývala proste mi nepovedala nic ine len ze sa rozchadzame. proste ziaden dovod strasne ma to ranilo no tiez ti nezavidim.krupica_dnb napísal:toto je podľa mňa najhoršie na rozchodoh- keď vám baba nepovie nič, vy sa trápite že čo s tým, rozmýšľate či to prejde či chce koniec abo čo.... v niektorých prípadoch to prejde, inokedy nie... a toto obdobie neistoty je najhoršie- drž sa bratu
-
erytrocyt
VIP
Nikto ťa nestraší, aspoň nie zámerne.MystiQ napísal:nestraste ma, prosim... ja sa nechcem rozist a neverim, ze jedna hadka to moze zapricinit
Ale tvoj miláčik by sa mal zamyslieť čo chce, pretože takto to fungovať nebude. Pomôže jediné. Otvorená debata, inak o jej myšlienkových pochodoch všetci môžme len hádať.
-
Te-wei
Medium Professional
Aj ja som bol taký, do dopy kým som nestretol ju!krupica_dnb napísal:neviem, v tomto som aj ja blbý.... tiež keď sa pohádame tak vždy doleziem....
MystiQ:A čo si jej vtedy povedal, keď si na ňu vyletel?? Najlepšie asi bude dať jej pokoj.. Otoč kartu. Musí ona dojsť za tebou a keď dojde, tak sa nestavaj do pozoru, ale jej daj najavo, že to trocha prehnala a že ťa to zaskočilo a mrzí ťa to. Veď koniec koncov je to pravda. Len na ňu nevyleť zasa prosim ťa
-tiež ale je tu jedna možnosť o ktorej sa nepatrí hovoriť - si jej lahostajný. Možno jej už na tebe nezáleží, kamarátky jej mohli niečo nakecať (hlavne tie žiarlivé) a nebude mať chuť si ta získať.. Držím palce, napíš, ako to prebieha..
-tiež ale je tu jedna možnosť o ktorej sa nepatrí hovoriť - si jej lahostajný. Možno jej už na tebe nezáleží, kamarátky jej mohli niečo nakecať (hlavne tie žiarlivé) a nebude mať chuť si ta získať.. Držím palce, napíš, ako to prebieha..
-
Colortraincleaner
Medium Star
pametam si na svoju prvu hadku, ked so mnou priatelka nehovorila narovinu. Zacal som na nu kricat a nakonec som ju odstrcil a isiel domov, celu cestu som premyslal co budem robit ked sa na mna isto kvoli tomuto vykasle a pametam ako na mna ludia po ceste na autobus pozerali ked mi zacali stiekat po tvari slzy a cely som sa triasol. Busom som nakoniec isiel iba jednu zastavku lebo som nedokazal potlacit plac. Doma som to vobec nezvladal a ked bolo najhorsie tak zavolala. Este ten den som ku nej bezal, drzeli sa za ruky a obaja plakali.
od tej doby sa mi daco take nestalo, asi som uz odvtedy nebol da dakoho ako ona taky blazon ...