"Čo vam povím... Je ťažké predat tolko kusou v hiphope na Slovensku (a ne len v hiphope). Dost bolo reči podme si šeci teras spolu precvičit velku násobilku. Kolko je 10.000 krát 349? Ak vám vyšlo 7ciferné číslo začínajuce trojkou, tak ste rátali správne. Táto skromná almužna poputuje nezamestnanému Paťovi na účet. Kedže hiphop neni o penázoch tak sa už o tom nebavme vy deti vyje***.
PS: Už je mi to trapne byť vo šetkom prvý.
PLATINOVÝ PS2: Všetkym dávam priestor vyjadriť svoje filozofické úvahy v diskusii.
PS3: je*em diskusiu, zakazujem!"
Preboha preco ma ten "chudak" potrebu si stale nieco dokazovat
dovolim si poznamenat ze to bol najlepsi hip-hopovy albun na slovensku vydany§ su tam tracky ktore sa mi nepacia ale prevladaju pacive tracky a colkovy dojem je uzasny
den333 napísal:dovolim si poznamenat ze to bol najlepsi hip-hopovy albun na slovensku vydany§ su tam tracky ktore sa mi nepacia ale prevladaju pacive tracky a colkovy dojem je uzasny
juro145 napísal:nenavidim tieto hip-hop "kvázi pesnicky". co okrem nadavok sa tam da ocut ?skoda huby drat
a ja nenavidim tu hudbu co pocuvas ty a je*em ti do toho ? ne tak ked si pocul iba par mp3 mozno dve tri hip hopove tak sudis ze su tam iba nadavky.. par krat si pocuvni od dramatikz alebo moja rec proste je ich dost len ked nekdo pocul raz rytmusa a povedal si ze hip hop je pi*ov*** ze sa tam stale nadava tak je dement..