Pr0blém s internetom !
Pr0blém s internetom !
takže mám 512ku neobmedzenú a šla mi doteraz v pohode (v counter-strikeu pingi do 40) ale posledné 2 dni mám lagy aj keď som na servri s 1 človekom (ping skočí každých 10 sekúnd na 200-800) ... volal som do T-comu a reštartli mi net, preinštaloval som CS aj drivery na modem ale nič nepomohlo...
pomôžte prosím...
len k tomu napadu, najhorsie to byva v panelakoch, ziju tam totiz aj ludia co si hovoria radioamateri a prazia to do vzduchu vykonom 20, 50 100 aj 600 Wattov. Na frekv 1,8 a 3,6 Mhz cca atd. Nezahlcuje sa ti nahodou vysokofrekvencna cast dsl routra ?
Nebyvas teda v tom panelaku, alebo v dome vedla takeho suseda
Tak nic, ja len ze keby ten sused vedla teba byval...
Nebyvas teda v tom panelaku, alebo v dome vedla takeho suseda
Tak nic, ja len ze keby ten sused vedla teba byval...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
1,8 a 3,6 MHz? A prečo by sa to malo krížiť s káblovým pripojením do internetu, prípadne s WiFi, ktorá pracuje výhradne rádovo na Gigahertzoch?Buli napísal:len k tomu napadu, najhorsie to byva v panelakoch, ziju tam totiz aj ludia co si hovoria radioamateri a prazia to do vzduchu vykonom 20, 50 100 aj 600 Wattov. Na frekv 1,8 a 3,6 Mhz cca atd.
BTW: nie je DSL pripojenie riešené výhradne cez kábel?
Akože rádioamatéri nemajú čo robiť, iba nahúliť svoj VF zosík do antény a rušiť 2,4 GHz pásmo, ktoré je pre nich nezaujímavé