Pr0blém s internetom !

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
hashisko
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pr0blém s internetom !

Príspevok od používateľa hashisko »

takže mám 512ku neobmedzenú a šla mi doteraz v pohode (v counter-strikeu pingi do 40) ale posledné 2 dni mám lagy aj keď som na servri s 1 človekom (ping skočí každých 10 sekúnd na 200-800) ... volal som do T-comu a reštartli mi net, preinštaloval som CS aj drivery na modem ale nič nepomohlo... :cry: pomôžte prosím...
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Ak to nie je netom, tak by som na tvojom mieste skusil preinstalovat cely win. Ako dlho ti to robi?
Buli
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Buli »

nabotuj nejaku live distribuciu a uvidis ci to robi tvoj os, hm napada ma nebyvas nahodou v panelaku ?... no nic zabudni nato. :lol: to bol dalsi z mojich sialenych napadov
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Buli napísal:napada ma nebyvas nahodou v panelaku ?... no nic zabudni nato. :lol: to bol dalsi z mojich sialenych napadov
LOL TY SI MAGOR :lol: :lol:
Buli
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Buli »

len k tomu napadu, najhorsie to byva v panelakoch, ziju tam totiz aj ludia co si hovoria radioamateri a prazia to do vzduchu vykonom 20, 50 100 aj 600 Wattov. Na frekv 1,8 a 3,6 Mhz cca atd. Nezahlcuje sa ti nahodou vysokofrekvencna cast dsl routra ? :lol:

Nebyvas teda v tom panelaku, alebo v dome vedla takeho suseda :?

Tak nic, ja len ze keby ten sused vedla teba byval...
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Buli napísal:len k tomu napadu, najhorsie to byva v panelakoch, ziju tam totiz aj ludia co si hovoria radioamateri a prazia to do vzduchu vykonom 20, 50 100 aj 600 Wattov. Na frekv 1,8 a 3,6 Mhz cca atd.
1,8 a 3,6 MHz? A prečo by sa to malo krížiť s káblovým pripojením do internetu, prípadne s WiFi, ktorá pracuje výhradne rádovo na Gigahertzoch?
BTW: nie je DSL pripojenie riešené výhradne cez kábel?

Akože rádioamatéri nemajú čo robiť, iba nahúliť svoj VF zosík do antény a rušiť 2,4 GHz pásmo, ktoré je pre nich nezaujímavé :lol: ?
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

No ak ti nahle stupol ping, mozno nieco stahujes/odosielas bez toho, aby si o tom vedel. Vravim z vlastnej skusenosti, bo tiez mi takto zahadne raz stupol ping a nakoniec sa ukazalo, ze Windows si stahoval aktualzacie, tiez by to mohol byt aj trojan alebo ina haved :)
Napísať odpoveď